בקשת מידע | מישהו צירף אותי לקבוצה במייל ללא רצוני והוא נתקף בעשרות מיילים טפשיים.
-

קודם כל מי יודע מי זה?
ואיך אני יכול להתנתק מזה יש שם 340 יש רשומים (אין לי אפשרות עכשיו להספים את כולם)
מיותר לצין באף פעם לא ביקשתיי להתחבר לשום קבוצה כזאת. -

קודם כל מי יודע מי זה?
ואיך אני יכול להתנתק מזה יש שם 340 יש רשומים (אין לי אפשרות עכשיו להספים את כולם)
מיותר לצין באף פעם לא ביקשתיי להתחבר לשום קבוצה כזאת.@הישבשר-המלומד גם לי זה קרה לפני חודשים, פשוט עשיתי יציאה וחסימה.
-
@הישבשר-המלומד גם לי זה קרה לפני חודשים, פשוט עשיתי יציאה וחסימה.
@נחלס-דון מה זהה אומר?
-
@נחלס-דון מה זהה אומר?
@הישבשר-המלומד אני לא בטוח שזה כך גם אצלך,
אבל תחפש, לפעמים יש אפשרות יציאה או חסימה -
@הישבשר-המלומד אני לא בטוח שזה כך גם אצלך,
אבל תחפש, לפעמים יש אפשרות יציאה או חסימה@נחלס-דון איפה מחפשים את זה בהודעה עצמה?
-
@נחלס-דון איפה מחפשים את זה בהודעה עצמה?
@הישבשר-המלומד בשלוש נקודות למעלה
אם אין תעשה בנתיים השתקה וככה לא תקבל התראה אבל תשאר מחובר -
@הישבשר-המלומד בשלוש נקודות למעלה
אם אין תעשה בנתיים השתקה וככה לא תקבל התראה אבל תשאר מחובר@נחלס-דון אין לי התנתקות אבל עשיתי השתקה הגב זה חוקי הדבר הזה?
-
@נחלס-דון אין לי התנתקות אבל עשיתי השתקה הגב זה חוקי הדבר הזה?
@הישבשר-המלומד לא, אבל לך תתבע...
-
זו לא קבוצה.
זה מישהו (מהפורום...) ששלח הודעה לכמה מאות מיילים, בלי עותק מוסתר. וממילא רשימת המיילים גלויה וכל דורש יכול לשלוח לה.
בנוסף, כל מי שמגיב לאחת ההודעות מגיב לכולם ושולח לכולם.
מה שחלק מהמגיביםלא יודעים, זה שגם אם אתה רק עונה להודעה גוגל מסמנת את המייל שלך כחשוד בספאם.
אני רואה את כל המיילים דוגמת זה:

שלא מבינים שאין שום דרך להסיר אותם, רק להתפלל שאנשים ישכחו. המייל כבר דלף וכל מי שרוצה יכול לעשות איתו כל מה שהוא רוצה. כל שליחת הודעה רק מזיקה יותר להם ולכל הקבוצה.
הנה למשל מישהו בעל יוזמה שניצל את רשימת המיילים שדלפו בשביל לצרף אותי (מייל עסקי וחדש יחסית, לא היה בשום מקום עד למייל המטופש הזה) לקבוצת ידיעות כלשהי. לפחות ממנה אפשר לצאת + לחסום + לדווח על ספאם לגוגל...

-
זו לא קבוצה.
זה מישהו (מהפורום...) ששלח הודעה לכמה מאות מיילים, בלי עותק מוסתר. וממילא רשימת המיילים גלויה וכל דורש יכול לשלוח לה.
בנוסף, כל מי שמגיב לאחת ההודעות מגיב לכולם ושולח לכולם.
מה שחלק מהמגיביםלא יודעים, זה שגם אם אתה רק עונה להודעה גוגל מסמנת את המייל שלך כחשוד בספאם.
אני רואה את כל המיילים דוגמת זה:

שלא מבינים שאין שום דרך להסיר אותם, רק להתפלל שאנשים ישכחו. המייל כבר דלף וכל מי שרוצה יכול לעשות איתו כל מה שהוא רוצה. כל שליחת הודעה רק מזיקה יותר להם ולכל הקבוצה.
הנה למשל מישהו בעל יוזמה שניצל את רשימת המיילים שדלפו בשביל לצרף אותי (מייל עסקי וחדש יחסית, לא היה בשום מקום עד למייל המטופש הזה) לקבוצת ידיעות כלשהי. לפחות ממנה אפשר לצאת + לחסום + לדווח על ספאם לגוגל...

@יאנג-בוי לא הבנתי אתה בעצם אומר שאם משהו שולח הודעה זה מצרף עוד משהו לקבוצה הזאת
-
@יאנג-בוי לא הבנתי אתה בעצם אומר שאם משהו שולח הודעה זה מצרף עוד משהו לקבוצה הזאת
@הישבשר-המלומד
לא.
אמרתי שזו לא קבוצה.
זה כמו שאתה שולח מייל וב'אל' אתה שם כמה אנשים, ואז הם יכולים לראות למי עוד אתה שלחת את זה.
אותו דבר, רק בכמה מאות מיילים.
יש פונקציה שנקראת 'עותק מוסתר' ששם אי אפשר לראות את המיילים של האחרים.
ברגע שעונים לאחד המיילים שנשלחו, זה שולח שוב מייל לכולם.
בנוסף, כל אחד יכול להעתיק את רשימת המיילים ולעשות איתה כל מה שהוא רוצה. למשל צירוף לקבוצת ספאם בשם 'היהדות הנאמנה' (כנראה שלהיות נאמן אומר להטריד אנשים).
עכשיו מובן? -
@הישבשר-המלומד
לא.
אמרתי שזו לא קבוצה.
זה כמו שאתה שולח מייל וב'אל' אתה שם כמה אנשים, ואז הם יכולים לראות למי עוד אתה שלחת את זה.
בנוסף, כל אחד יכול להעתיק את רשימת המיילים ולעשות איתה כל מה שהוא רוצה. למשל צירוף לקבוצת ספאם בשם 'היהדות הנאמנה' (כנראה שלהיות נאמן אומר להטריד אנשים).
עכשיו מובן? -
@הישבשר-המלומד
לא.
אמרתי שזו לא קבוצה.
עכשיו מובן?@יאנג-בוי ולמה שמשהו ישב ויאסוף מהפורום מאות מילים בשביל להטריד אותם? זה גורם לפריצה של המייל או משהו כזה כי אני כבר הספקתי לקבל מאז הודעות מענינות כמו זה

וכמו זה

מיותר לציין שאין לי כלום במכס ואין לי קשר לעירית ב"ב וכשאני שולח הודעה שיסבירו לי מה זה ההודעה חוזרת אלי שוב אותו הודעה מה עושים? -

קודם כל מי יודע מי זה?
מיותר לצין באף פעם לא ביקשתיי להתחבר לשום קבוצה כזאת.@הישבשר-המלומד
פה התחילו לדבר על זה
https://mitmachim.top/post/1142124 -
@הישבשר-המלומד
פה התחילו לדבר על זה
https://mitmachim.top/post/1142124@טשיקאוור-ניוז עכשיו הבנתי מה הלך שם איזה משהו הישתמש בתוסף שם (שהוא כמו אקדח למילים) ואסף איזה 200 מילים שלח לכולם מה שהפך את זה לקבוצה או משהו כזה וכשאני שולח הז שולח לכולם שכוייח
-
@טשיקאוור-ניוז עכשיו הבנתי מה הלך שם איזה משהו הישתמש בתוסף שם (שהוא כמו אקדח למילים) ואסף איזה 200 מילים שלח לכולם מה שהפך את זה לקבוצה או משהו כזה וכשאני שולח הז שולח לכולם שכוייח
@הישבשר-המלומד
בדיוק !
וגם אני קיבלתי את כל המיילים האלה.
מה לעשות? אכלנו אותה... -
@הישבשר-המלומד
בדיוק !
וגם אני קיבלתי את כל המיילים האלה.
מה לעשות? אכלנו אותה...@טשיקאוור-ניוז אבל על מה הוא הריץ את זה במיל של מי יש את כל הכתובות של כולנו