להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
-
לא הייתי פה כמה ימים, קצת עבדתי ברקע על שיפורים ותיקונים.
העליתי גירסה חדשה לא מזמן.
אשמח אם מישהו יוכל לבדוק אותה, בווינדוס, במק (גם באינטל וגם בסיליקון).@איש-גמזו - יצרתי שני גירסאות שונות למק, אחת לאינטל ואחת לסיליקון.
אשמח אם תיכנס לרילס (כעת הוא עדיין רץ כך שאין לי קישור להורדה להביא לך - אבל באתר של ההורדה זה יתעדכן אוטומטית ברגע שזה יגמור) - ותבדוק האם משהו משלושת הגירסאות למק - עובד לך.
תודה מראש!@הכי-גרסינן יש בעיה בהורדה מאתר ההורדה
-
אשמח אם מישהו יוכל לבדוק אותה, בווינדוס, במק (גם באינטל וגם בסיליקון).@איש-גמזו - יצרתי שני גירסאות שונות למק, אחת לאינטל ואחת לסיליקון.
אשמח אם תיכנס לרילס (כעת הוא עדיין רץ כך שאין לי קישור להורדה להביא לך - אבל באתר של ההורדה זה יתעדכן אוטומטית ברגע שזה יגמור) - ותבדוק האם משהו משלושת הגירסאות למק - עובד לך.
תודה מראש!@הכי-גרסינן זה נראה שמשימה אחת עדיין רצה
-
@הכי-גרסינן זה נראה שמשימה אחת עדיין רצה
@איש-גמזו @הכי-גרסינן עדיין לא עובד ההורדה...
יש שם לכאורה טעות בקישורים פשוטעריכה: הורדתי מגיטהאב ישר, ולוקח לגירסה הניידת המון זמן להיפתח
-
תודה מראש!@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אשמח אם מישהו יוכל לבדוק אותה, בווינדוס

-
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אשמח אם מישהו יוכל לבדוק אותה, בווינדוס

@יוסי-מחשבים @הכי-גרסינן
גם אצלי אותו דבר -
@יוסי-מחשבים @הכי-גרסינן
גם אצלי אותו דבר@REFAEL-2 כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
@יוסי-מחשבים @הכי-גרסינן
גם אצלי אותו דברגם אצלי.
אך כעצת @נצח-ישראל הפעלתי כמנהל וזה עובד. -
@REFAEL-2 כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
@יוסי-מחשבים @הכי-גרסינן
גם אצלי אותו דברגם אצלי.
אך כעצת @נצח-ישראל הפעלתי כמנהל וזה עובד.@אם-לא-עכשיו כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אך כעצת @נצח-ישראל הפעלתי כמנהל וזה עובד.
במאפייני הקובץ ניתן להגדיר שתמיד יופעל כמנהל
-
סליחה מכולם, לא הייתי בארץ כמה ימים.
חזרתי היום.
בכ"א אני מודע - חלקית לפחות לבעיות שישנם - מקווה שאתאושש עד הערב ואטפל בהם.
ונוכל לברך כבר על המוגמר. -
סליחה מכולם, לא הייתי בארץ כמה ימים.
חזרתי היום.
בכ"א אני מודע - חלקית לפחות לבעיות שישנם - מקווה שאתאושש עד הערב ואטפל בהם.
ונוכל לברך כבר על המוגמר.@הכי-גרסינן הנוסח של הגמרא הבסיסית, היא לא בדיוק וילנא מקורי
יש שם הרבה תוספות מהצענזור שנמצאות
[לדוגמא בסנהדרין מד]
לידיעתך -
@הכי-גרסינן הנוסח של הגמרא הבסיסית, היא לא בדיוק וילנא מקורי
[לדוגמא בסנהדרין מד]
לידיעתך@שר-שלום כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
[לדוגמא בסנהדרין מד]נראה לי שאתה מתכוון לתוספות שצונזרו וזה בסנהדרין מג