להורדה | יישומון עם זמני היום + התראות שעון מעורר
-
@חד-גדיא כתב בלהורדה | יישומון עם זמני היום + התראות שעון מעורר:
מתזמן פרופילים לשיאומי מקשים
מה רע ב"נא לא להפריע"?
@יאיר-דניאל לא עובד תקין
-
@יאיר-דניאל לא עובד תקין
@חד-גדיא ?
מה לא עובד
רק תזהר שלא נכנס ל@חד-גדיא אתה תכתוב משהו, ואז אבקש הסבר, ואז שוב תכתוב ואז שוב... -
@חד-גדיא ?
מה לא עובד
רק תזהר שלא נכנס ל@חד-גדיא אתה תכתוב משהו, ואז אבקש הסבר, ואז שוב תכתוב ואז שוב...@יאיר-דניאל ניסתי להגדיר שלא תתקבל התראה ממי של רשום באנש"ק, וזה לא עבד
-
@יאיר-דניאל ניסתי להגדיר שלא תתקבל התראה ממי של רשום באנש"ק, וזה לא עבד
@חד-גדיא זה אני לא יודע - כי לא ניסיתי.
אבל אני משתמש עם האופציה של לעבור לרטט - שלוש סדרים ביום!
אני אף פעם לא שוכח לכבות את המכשיר לפני שאני נכנס לביהמ"ד
כי זה פשוט אוטומטי! -
@חד-גדיא זה אני לא יודע - כי לא ניסיתי.
אבל אני משתמש עם האופציה של לעבור לרטט - שלוש סדרים ביום!
אני אף פעם לא שוכח לכבות את המכשיר לפני שאני נכנס לביהמ"ד
כי זה פשוט אוטומטי!@יאיר-דניאל איך אתה מגדיר את זה, זה בדיוק מה שאני צריך
-
@יאיר-דניאל איך אתה מגדיר את זה, זה בדיוק מה שאני צריך
@חד-גדיא פשוט מאוד:
לוחץ על המקש השמאלי העליון - חדש.
בוחר שעת התחלה ושעת סיום.
בוחר ימים לחזרה (א -ה)
(מוריד את הסימון חסום שיחות לא ידועות - לבחירתך)
ואז לוחץ שוב על המקש השמאלי העליון - לשמירה. -
@דביר-אבודרהם1 אשמח עם תוסיף אופציה לצפיה בזמנים גם בימים קדימה ואחורה
-
האמת שרציתי לפתח אפליקציה כמעט אותו דבר אך מכיון שלא היה (וגם עכשיו אין) לי את הידע הדרוש לא פיתחתי בכל אופן מה שאני בא להגיד שאני רציתי לפתח כדי שיהיה לי תזכורת בבוקר שלא אשכח קריאת שמע וברק"ש אבל פה אין שליטה על רינטגונים בכל הצילצולים אז אני לא יודע מה מצלצל מה זה ברכות ומה זה קראת שמע עצמה כמו כן אין אופציה לבחור רינטגון מהקבצים(למרות שעל זה היתגברתי פשוט הכנסתי בתיקיה של הרינטוגנים בשורש את השמע שרציתי אם תוכל להוסיף זאת הגשמת לי חלום תודה רבה...
-
האמת שרציתי לפתח אפליקציה כמעט אותו דבר אך מכיון שלא היה (וגם עכשיו אין) לי את הידע הדרוש לא פיתחתי בכל אופן מה שאני בא להגיד שאני רציתי לפתח כדי שיהיה לי תזכורת בבוקר שלא אשכח קריאת שמע וברק"ש אבל פה אין שליטה על רינטגונים בכל הצילצולים אז אני לא יודע מה מצלצל מה זה ברכות ומה זה קראת שמע עצמה כמו כן אין אופציה לבחור רינטגון מהקבצים(למרות שעל זה היתגברתי פשוט הכנסתי בתיקיה של הרינטוגנים בשורש את השמע שרציתי אם תוכל להוסיף זאת הגשמת לי חלום תודה רבה...
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | יישומון עם זמני היום + התראות שעון מעורר:
כדי שיהיה לי תזכורת בבוקר שלא אשכח קריאת שמע וברק"ש אבל פה אין שליטה על רינטגונים בכל הצילצולים אז אני לא יודע מה מצלצל מה זה ברכות ומה זה קראת שמע עצמה כמו כן אין אופציה לבחור רינטגון מהקבצים(למרות שעל זה היתגברתי פשוט הכנסתי בתיקיה של הרינטוגנים בשורש את השמע שרציתי אם תוכל להוסיף זאת הגשמת לי חלום תודה רבה...
בגרסא החדשה יש אפשרות לבחור ריגנטון משלך, אבל מכיוון שיש באג אחר בגרסא של קביעת התראות עדיין לא פרסמתי את הקובץ
אני אסדר את זה ואוכל לפרסם את העדכון -
תודהההה ימלךך