בקשת מידע | שאלה לגבי צירים של מחשב נייד
-
@יוסף-מאיר-וייס ברדיט כתבו על זה אין לי קישור
@משה-יצחק-0 כתב בבקשת מידע | שאלה לגבי צירים של מחשב נייד:
סדרת E של טינקפיד זה כמו IdeaPad
עם זאת כיום זה פשוט לא נכון
אלו מחשבים עסקיים לגמרי -
@יוסף-מאיר-וייס זה נכון
כי כשמזמינים ממשווק הם נמצאים תחת מותג אחר בתוך לנובו -
@יוסף-מאיר-וייס זה נכון
כי כשמזמינים ממשווק הם נמצאים תחת מותג אחר בתוך לנובו@nte כתב בבקשת מידע | שאלה לגבי צירים של מחשב נייד:
זה נכון
אני בא לומר שהם ברמה של עסקיים
חזקים ומעוליםאולי לא ממש כמו הסדרות הטובות של טינקפד
-
@nte כתב בבקשת מידע | שאלה לגבי צירים של מחשב נייד:
זה נכון
אני בא לומר שהם ברמה של עסקיים
חזקים ומעוליםאולי לא ממש כמו הסדרות הטובות של טינקפד
@יוסף-מאיר-וייס וזה ברמת חוזק של ThinkPad - latitude - EliteBook ?
-
@יוסף-מאיר-וייס וזה ברמת חוזק של ThinkPad - latitude - EliteBook ?
@משה-יצחק-0 לכל חברה יש סדרות ובכל סדרה יש מספרים או אותיות שמעלות את הרמה
THINKPAD E משתווה לLATITUDE 3000 בערך כי גם להם יש 3000\5000\7000 -
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL VOSTRO, בשימוש כ-4 שנים, עלה כ-1800 ש"ח, לאחרונה התחיל להיסדק הפלסטיק שמסביב לאחד הצירים, עד שנשבר ממש, בהמשך החזקתי את המחשב בצורה לא מוצלחת (כשהוא פתוח, בגלל הציר השבור), וזה גרם למסך להשחיר חלקית ולעכבר להפסיק לעבוד,
כרגע אני צריך מחשב חדש, ולא ראיתי במדריכים שמופיעים כאן התייחסות לצירים, או למסגרת של המחשב פלטיק או מתכת, האם פלסטיק סופו תמיד להישבר, והאם מתכת מחזיק להרבה שנים וכו', אשמח לקבל מידע מהמבינים בנושא
תודה ויום טוב@yba
אם אתה רוצה יש לי מחשב HP G8 840 למכירה מעבד I5 דור 11- 16GB\512GB מסך מגע במצב טוב מאוד ב1500 ש"ח -
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL VOSTRO, בשימוש כ-4 שנים, עלה כ-1800 ש"ח, לאחרונה התחיל להיסדק הפלסטיק שמסביב לאחד הצירים, עד שנשבר ממש, בהמשך החזקתי את המחשב בצורה לא מוצלחת (כשהוא פתוח, בגלל הציר השבור), וזה גרם למסך להשחיר חלקית ולעכבר להפסיק לעבוד,
כרגע אני צריך מחשב חדש, ולא ראיתי במדריכים שמופיעים כאן התייחסות לצירים, או למסגרת של המחשב פלטיק או מתכת, האם פלסטיק סופו תמיד להישבר, והאם מתכת מחזיק להרבה שנים וכו', אשמח לקבל מידע מהמבינים בנושא
תודה ויום טוב@yba כתב בבקשת מידע | שאלה לגבי צירים של מחשב נייד:
האם פלסטיק סופו תמיד להישבר, והאם מתכת מחזיק להרבה שנים וכו', אשמח לקבל מידע מהמבינים בנושא
תודה ויום טובלא זה פשוט תלוי באיכות וזהו.
-
@yba
אם אתה רוצה יש לי מחשב HP G8 840 למכירה מעבד I5 דור 11- 16GB\512GB מסך מגע במצב טוב מאוד ב1500 ש"ח@יעקב-אליעזר תודה אבל אני מעדיף חדש
תודה לכל המסייעים
-
@yba
אם אתה רוצה יש לי מחשב HP G8 840 למכירה מעבד I5 דור 11- 16GB\512GB מסך מגע במצב טוב מאוד ב1500 ש"ח@יעקב-אליעזר אני רוצה = נמשיל בפרטי.