בקשת מידע | AI אופליין
-
מיהו יודע מה הAI הכי טוב שעובד אופליין על מחשב 8 גיגה RAM ואיך ורידים אותו ושיעבוד טוב בעברית
-
מיהו יודע מה הAI הכי טוב שעובד אופליין על מחשב 8 גיגה RAM ואיך ורידים אותו ושיעבוד טוב בעברית
-
@שמואל-רובין הכי טוב זה gemma3 -4b אני אישית משתמש בו הוא יודע 100 שפות אלוף בעברית ברמת על, יודע קוד ברמה טובה, יודע לנתח תמונות, ורץ לי חלק על המחשב של 8RAM,
אף על פי
שה AI יגיד לך שעדיף את llama אל תקשיב לה! מניסיון הוא דפוק בעברית! -
@שמואל-רובין הכי טוב זה gemma3 -4b אני אישית משתמש בו הוא יודע 100 שפות אלוף בעברית ברמת על, יודע קוד ברמה טובה, יודע לנתח תמונות, ורץ לי חלק על המחשב של 8RAM,
אף על פי
שה AI יגיד לך שעדיף את llama אל תקשיב לה! מניסיון הוא דפוק בעברית!@CSS-0 תודה רבה אבל איך מורידים אותו ואיך מתקינים אותו
-
אף על פי
שה AI יגיד לך שעדיף את llama אל תקשיב לה! מניסיון הוא דפוק בעברית! -
@שמואל-רובין מה הצורך שלך? קידוד או שיחה כללית או מה?
כמו"כ שחכת לציין מה המעבד שלך. -
@שמואל-רובין מה הצורך שלך? קידוד או שיחה כללית או מה?
כמו"כ שחכת לציין מה המעבד שלך.@המלאך שיחה כללית בעיקר ואשמח גם לעריכת תמונות מעבד i3
-
@CSS-0 תודה רבה אבל איך מורידים אותו ואיך מתקינים אותו
@שמואל-רובין כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
תוריד מפה את Ollama:
https://ollama.com/download/windows
תתקין,
אחרי ההתקנה יפתח ממשק צ'אט אל תתפטה לכתוב שם כלום!!
אלא ליד השורת כתיבה יהיה לך סרגל עם שמות של מודלים תכנס אלי

תכתוב בשורת חיפוש:
gemma3:4b
וכשיופיע לך שם השם המדויק הזה
תלחץ על הכפתור עם הסמל של ההורדה שצמוד לשם של המודל. -
@שמואל-רובין כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
תוריד מפה את Ollama:
https://ollama.com/download/windows
תתקין,
אחרי ההתקנה יפתח ממשק צ'אט אל תתפטה לכתוב שם כלום!!
אלא ליד השורת כתיבה יהיה לך סרגל עם שמות של מודלים תכנס אלי

תכתוב בשורת חיפוש:
gemma3:4b
וכשיופיע לך שם השם המדויק הזה
תלחץ על הכפתור עם הסמל של ההורדה שצמוד לשם של המודל.@CSS-0 אבל אני רוצה שזה יהיה על המחשב אופליין ואני לא יכול להוריד בו
-
אף על פי שיש כבר gemma4 והוא יש לו שמע ותמונות, לא מומלץ מנסיון יש בו כל כך הרבה תקלות שלא שווה לנסות אבל @שמואל-רובין עם בכל זאת אתה רוצה תכתוב בשורת חיפוש:
gemma4:4b -
@המלאך שיחה כללית בעיקר ואשמח גם לעריכת תמונות מעבד i3
@שמואל-רובין תמונות אני לא חושב שיהיה אפשרי במפרט שלך.
אבל זה תלוי בדגם וסוג מעבד שלך.
שיחה כללית ממליץ על קוואן 3.5 בכימות 4B.
לא להתקרב לג'מאה! מניסיון אישי.
דרך אגב ג'מאה 4 ממש חדשים אז יכול להיות שבהמשך הם ישתפרו..
תשתמש בLM סטודיו להרצה.דרך אגב, בקרוב יהיה פה מדריך מסודר על זה. או יותר נכון, כמה מדריכים..
-
@CSS-0 אבל אני רוצה שזה יהיה על המחשב אופליין ואני לא יכול להוריד בו
@שמואל-רובין כן זה אופליין לחלוטין!
-
@שמואל-רובין תמונות אני לא חושב שיהיה אפשרי במפרט שלך.
אבל זה תלוי בדגם וסוג מעבד שלך.
שיחה כללית ממליץ על קוואן 3.5 בכימות 4B.
דרך אגב ג'מאה 4 ממש חדשים אז יכול להיות שבהמשך הם ישתפרו..
תשתמש בLM סטודיו להרצה.דרך אגב, בקרוב יהיה פה מדריך מסודר על זה. או יותר נכון, כמה מדריכים..
@המלאך כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
@CSS-0 כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
לא מומלץ מנסיון יש בו כל כך הרבה תקלות שלא שווה לנסות
מה הבעיות שלו
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
@CSS-0 כתב בבקשת מידע | AI אופליין:
לא מומלץ מנסיון יש בו כל כך הרבה תקלות שלא שווה לנסות
מה הבעיות שלו
-
@קרט עברית.
והאיכות שיחה לטווח ארוך.
וגם אין שום עניין להשתמש בו, הג'מאה בגודל פרמטרים לפחות 7B בעוד הקוואן טכנית יותר קטן עם 3.5 -
@שמואל-רובין כן זה אופליין לחלוטין!
@CSS-0 אני מוריד את זה ישירות לדיסק און קי או שזה מוריד למחשב ואז צריך להעביר הכל
-
@CSS-0 אני מוריד את זה ישירות לדיסק און קי או שזה מוריד למחשב ואז צריך להעביר הכל
@שמואל-רובין אפשרי להעביר לדיסק אונקי רק שאתה תסתבך מאד... לא מומלץ.. תחבר לרגע את המחשב לאינטרנט וזהו נגמר הסיפור, תחסוך מעצמך בלגן, עם בכל זאת אתה רוצה להעביר באונקי דבר איתי באישי.
-
@שמואל-רובין אפשרי להעביר לדיסק אונקי רק שאתה תסתבך מאד... לא מומלץ.. תחבר לרגע את המחשב לאינטרנט וזהו נגמר הסיפור, תחסוך מעצמך בלגן, עם בכל זאת אתה רוצה להעביר באונקי דבר איתי באישי.
@CSS-0 איך באישי?
-
@CSS-0 איך באישי?
@שמואל-רובין צ'אט גוגל