בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@ezerphone לא
אם אני יעשה ישאר לי כל ה4 חודשים??
אתה בוח בזה לחלוטין?? -
זה כל הקישורים.... -
חברה חסר קישורים באתר אם יש למשהו קישורים ממש לתת החייאה למיזם שיעלה דחוף!!!
-
לא טרחתי לקרוא את כל השרשור, אבל מה שכתוב בהתחלה שיהיה אפשר להמשיך כך תמיד לא נכון.
הקישור החינמי ל-4 חודשים עובד אך ורק למי שמעולם לא היה מנוי לתוכנית ה-AI של גוגל לפני. כל מי שהיה מנוי, ולו בחינם ליום אחד, לא יוכל להפעיל בחשבון שלו את הקישור. -
לא טרחתי לקרוא את כל השרשור, אבל מה שכתוב בהתחלה שיהיה אפשר להמשיך כך תמיד לא נכון.
הקישור החינמי ל-4 חודשים עובד אך ורק למי שמעולם לא היה מנוי לתוכנית ה-AI של גוגל לפני. כל מי שהיה מנוי, ולו בחינם ליום אחד, לא יוכל להפעיל בחשבון שלו את הקישור.@יחיאל-הלוי אני עם מנוי חינמי בפעם השלישית
#סתם_שתדע -
חברה חסר קישורים באתר אם יש למשהו קישורים ממש לתת החייאה למיזם שיעלה דחוף!!!
@הישבשר-המלומד
שים לב שלא בטוח שהשתמשו בכל העשר
מישהו יכל סתם ללחוץ ולא לשלם בסוף -
@הישבשר-המלומד
שים לב שלא בטוח שהשתמשו בכל העשר
מישהו יכל סתם ללחוץ ולא לשלם בסוף@יענקיH נו אז מה לעשות תחל'ס @שמואל-הסיני דיווח שאין שום קישורים תקינים אז מי שיכול לעלות לאתר קישורים זה האפשרות האחרונה
-
@יענקיH נו אז מה לעשות תחל'ס @שמואל-הסיני דיווח שאין שום קישורים תקינים אז מי שיכול לעלות לאתר קישורים זה האפשרות האחרונה
@הישבשר-המלומד
אבל אתה יכול לבדוק את הקישורים בפועל לפי דעתי כולם פתוחים עדיין -
@הישבשר-המלומד
אבל אתה יכול לבדוק את הקישורים בפועל לפי דעתי כולם פתוחים עדיין@יענקיH אני יעשה את זה אני מעדכן כמה דקות...
-
@יענקיH אני יעשה את זה אני מעדכן כמה דקות...
מבדיקה מלמעלה יש לפחות 10 קישורים תקינים כנראה @שמואל-הסיני הבעיה היא בחשבון שלך אני נכנסתי מחשבון שאין בו שום מנוי הכול עובד חלק חבר'ה אפשר להירגע כרגע אבל עדין חשוב מאוד לעדכן את הקישורים מידי פעם למי שיכול זה יתן תועלת לכולנו.