שיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור
-
אני לא חושב שזה הקונספט
לא מעניין אותך איזה מלחין הלחין איזה שיר וכמה לחנים יש לאותו מלחין?, אותי זה מעניין
-
@המלאך כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
א' - אולי תבטל את האפשרות חיפוש כקטגוריה.
אין עניין אם זה נמצא מעל כל דף..זה חיפוש כללי כנס תראה. חושב שיהיה יותר נח לאנשים.
@המלאך כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
ב' - מה הרווח בהרשמה לאתר?
בקרוב נדרוש התחברות כדי שיהיה נתונים על כמות הגולשים ואופי השימוש
ג' - המצב יום/לילה לא אמור להופיע בדף הראשי, מקסימום בהגדרות.. (אחרי הכל אתה לא קורא שם משהו, ס"ה שומע שיר..).
בקרוב יהיה דף הגדרות נעביר את זה לשם.
-
@דוד-33 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
לא מעניין אותך איזה מלחין הלחין איזה שיר וכמה לחנים יש לאותו מלחין?, אותי זה מעניין
על זה תדבר עם... היכל הנגינה
האתר מיועד להורדות לא להאזנה -
@DHOC979 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
זה חיפוש כללי כנס תראה. חושב שיהיה יותר נח לאנשים.
זה מה שאני שואל.
נכנסתי לחיפוש, אין שם משהו מיחוד מעבר לחיפוש שבכל עמוד.. -
א' - אולי תבטל את האפשרות חיפוש כקטגוריה.
אין עניין אם זה נמצא מעל כל דף..זה חיפוש כללי כנס תראה. חושב שיהיה יותר נח לאנשים.
ב' - מה הרווח בהרשמה לאתר?
בקרוב נדרוש התחברות כדי שיהיה נתונים על כמות הגולשים ואופי השימוש
ג' - המצב יום/לילה לא אמור להופיע בדף הראשי, מקסימום בהגדרות.. (אחרי הכל אתה לא קורא שם משהו, ס"ה שומע שיר..).
בקרוב יהיה דף הגדרות נעביר את זה לשם.
-
@DHOC979 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
בקרוב נדרוש התחברות
לדעתי יוריד קצת מכמות המשתמשים באתר, לא?
-
גרסה חדשה:
- חודשי האלבומים לפי תארי עברי ולא לועזי
- דף ייעודי לכל אמן לפי שמו, חפשו בדף אמנים
- חיפוש בכל דף לכשעצמו וחיפוש כללי בכל האתר
- תמונת אלבום לאלבומים
- שם האמן על פוסט מוצג בתיבה ייעודית, עם תמונת הפרופיל המוגדרת באתר לאותו אמן
- תיקוני באגים נוספים, ושיפורי אבטחה.
נטפרי ממש עכשיו מתאמים איתי על פתיחת האתר הרשמיי, מוזמנים להציע שיפורים והצעות ייעול נוספות, ונשמח אם תכתבו לנו על באגים.
-
חודשי האלבומים לפי תארי עברי ולא לועזי
זה עברי? או לצאת ידי שניהם?....