באג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?
-
@שמואל-ש. מצד הקליטה? בשורה התחתונה רק אנדרואיד, אני בלי נדר יעלה בהמשך היום הסבר למה אני טוען את זה להעלות מודעות הציבור בעניין.
-
@יאיר2081 קשור לשימוש של חברות הסלולר בטכנולוגיית hd voice.
כשאני מחייג מהוט כשר לסלקום לא כשר אין את הבעייה, הבעייה לפי דעתי שסלקום לא הפעילה את hd voice בסימים כשרים והסים של ההוט יש סוג של באג שהוא לא מזהה את ההתקשרות בלי זה
-
@שלוםפ למה צריך עצומה וכאלה,
תשלח בעצמך פנייה משרד התקשורת לא סוגר פניות לפני שאתה מרוצה.@יאיר2081 אמרתי שאני יעשה גם וגם, וזה לא בתור עצומה אלא שיראו שזה לא בעיה במכשיר ספציפי אלא בעייה כללית.
ואני רוצה לשלוח פנייה על כל הבאגים בכל החברות, לדוגמה ה+972 בפלאפון ורמי לוי וזה שבהפעלת והשבתת הפניית שיחות וכדומה הפלאפון יורד לדור 3 מלבד בהוט ועוד כמה דברים. -
@שמואל-ש. מצד הקליטה? בשורה התחתונה רק אנדרואיד, אני בלי נדר יעלה בהמשך היום הסבר למה אני טוען את זה להעלות מודעות הציבור בעניין.
-
@יאיר2081 אמרתי שאני יעשה גם וגם, וזה לא בתור עצומה אלא שיראו שזה לא בעיה במכשיר ספציפי אלא בעייה כללית.
ואני רוצה לשלוח פנייה על כל הבאגים בכל החברות, לדוגמה ה+972 בפלאפון ורמי לוי וזה שבהפעלת והשבתת הפניית שיחות וכדומה הפלאפון יורד לדור 3 מלבד בהוט ועוד כמה דברים. -
יש לי המון פעמים ששיחות מתנתקות לי כשאני על דור 4
- הvolte עובד
- חברת פרטנר
- מכשיר pro30
- ליד האנטנה
- דור 2/3 עובד מצויין
מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
@שלוםפ
האמנם?!
אין מזור אלא לעבור לאנדראויד?
אין שום \ אף \ כלל וכלל מכשיר מכל חברה שהיא שבה הקישוריות והשיחה תהיינה מושלמות כמו באנדרואיד?
עד היום הייתי בטוח שלטלפונים הכשרים יש את כל מה שיש באנוראיד מלבד אפלי'(בלוטוס עדכני וחדיש וקליטה וכו')!
נ.ב אם אני מבין נכון הבעיה באנדרואיד שלא ניתן לייצר משהו הרמטי לחלוטין כי תמיד יש איזשהי דרך לפרוץ ואם ץפרוץ תקבל מכשיר פרוץ לחלוטין משא"כ במכשירים הכשרים שגם ככה אין בהם כלום.
@mfmf שכתב מתחתיי -
הרבה חברים שלי אומרים שברמי לוי יש להם בעיות. לא התרשמתי מהם לטובה - אף אחד לא משבח אותם!@הנני-העני כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
אין מזור אלא לעבור לאנדראויד?
@שלוםפ כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
בנוקיות 2024 לדעתי המצב הכי טוב אבל עדיין לא מתקרב לאנדרואיד.
באיזה אנדרואיד ניסיתם?
אני חקרתי לעומק את הבעיה, היא מופיעה בכל החברות, בדגש על:
הוט מובייל
רמי לויהמכשירים שבהם זה הרבה יותר בסדר הם האנדרואידים, בדקתי בכמה, ביניהם QIN1 ושואו, כשבאחרון המצב הרבה יותר טוב מהשיאומי, ובפער קיצוני ממכשירי mocor סיניים,
אבל בהשוואה לדור 3 זה עדיין שמים וארץ!!! אולי אלו התדרים הגבוהים (והנמוכים יחסית ב3G), אולי זו הטכנולוגיה שדורשת משאבים גבוהים בהרבה (ואינם מצויים בכל האנדרואידים שבדקתי)
ואולי... כי דור 4 באמת לא נועד לספק חוויית שיחה מושלמת בעת נדידה כמו בעבר, היום הפוקוס על ביצועי הגלישה ופחות על רציפות השיחות-כשאצלינו המצב שונה לחלוטין ושיחות הן עדיין כלי התקשורת העיקרי.
מה שאומר שהרפורמה-אינה לטובתינו, גם אם ההנחה האחרונה מוטעית, ופשוט צריך ציוד מאד מאד איכותי כדי לקלוט 4G ברמה של 3G בשיחות, עדיין הפסדנו. והפסדנו- זה כל מי שיש לו מכשיר שנועד להיות בשימוש רק כשעתיים ביום (ולא עולה 3,000 ש"ח כי זה עיקר חייו של מחזיק המכשיר...)