באג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?
-
@יאיר2081 חשבתי לשבת אחרי החג ולנסח פנייה דחופה למשרד התקשורת ומשרד מבקר המדינה בעניין אולי אני יפתח גם עצומה פה בפורום שאנשים יצביעו על זה, אני יפרט למשרד התקשורת למה זה קורה.
-
@שלוםפ
@הנני-העני יש באג בהוט וסלקום/גולן כששניהם דור 4 וההוט מחייג לסלקום/גולן שלא שומעים שמתקשר למרות שמחייג והפלאפון שמעבר לקו מצלצל אני כנראה יודע מה הסיבה אבל אין את מי להאשים לסדר אותה כי זה שילוב של הוט וסלקום נוצר הבעייה.
האופן כללי בדור 4 בגלל איך שזה עובד אם אתה מחייג למישהו תוך כדי שהוא מחייג למישהו אחר הפלאפון יתנתק באופן מיידי.פנייה למשרד התקשורת לא יכולה לעזור?
-
@יאיר2081 קשור לשימוש של חברות הסלולר בטכנולוגיית hd voice.
כשאני מחייג מהוט כשר לסלקום לא כשר אין את הבעייה, הבעייה לפי דעתי שסלקום לא הפעילה את hd voice בסימים כשרים והסים של ההוט יש סוג של באג שהוא לא מזהה את ההתקשרות בלי זה
-
@שמואל-ש. מצד הקליטה? בשורה התחתונה רק אנדרואיד, אני בלי נדר יעלה בהמשך היום הסבר למה אני טוען את זה להעלות מודעות הציבור בעניין.
-
@יאיר2081 קשור לשימוש של חברות הסלולר בטכנולוגיית hd voice.
כשאני מחייג מהוט כשר לסלקום לא כשר אין את הבעייה, הבעייה לפי דעתי שסלקום לא הפעילה את hd voice בסימים כשרים והסים של ההוט יש סוג של באג שהוא לא מזהה את ההתקשרות בלי זה
-
@שלוםפ למה צריך עצומה וכאלה,
תשלח בעצמך פנייה משרד התקשורת לא סוגר פניות לפני שאתה מרוצה.@יאיר2081 אמרתי שאני יעשה גם וגם, וזה לא בתור עצומה אלא שיראו שזה לא בעיה במכשיר ספציפי אלא בעייה כללית.
ואני רוצה לשלוח פנייה על כל הבאגים בכל החברות, לדוגמה ה+972 בפלאפון ורמי לוי וזה שבהפעלת והשבתת הפניית שיחות וכדומה הפלאפון יורד לדור 3 מלבד בהוט ועוד כמה דברים. -
@שמואל-ש. מצד הקליטה? בשורה התחתונה רק אנדרואיד, אני בלי נדר יעלה בהמשך היום הסבר למה אני טוען את זה להעלות מודעות הציבור בעניין.