בירור | כיתוב על סרטונים
-
תודה ממש
הוא פשוט לשימוש ?
מעלים סרטון רושמים את הכתוביות והוא מדביק אותם? יש אפשרות לעיצוב שם?
@עניו-כמשה כן, כן.
תיכנס, זה לא משהו להסביר.
רק שים לב שאם תבקש לתמלל על ידי הבינה המלאכותית - זה חינמי רק לשני דקות הראשונות, (אבל אמרת שאתה רוצה לכתוב כתוביות) -
תודה ממש
הוא פשוט לשימוש ?
מעלים סרטון רושמים את הכתוביות והוא מדביק אותם? יש אפשרות לעיצוב שם?
@עניו-כמשה יש לך סרטון.
אתה רוצה ליצור לו כיתוביות.אם אתה רוצה ליצור את הטקסט מאפס, אפשר על ידי AI - יש לך או את אלף בוט בתשלום, או את SubtitleEdit (עובדת על וויספיר, יש עוד תוכנות כאלו)
אם כבר יש לך את הטקסט, ואתה רוצה לערוך ידני - בעבר @nh.local העלה קובץ HTML נח, אני אישית עורך ב SubtitleEdit הנ"ל.יש לך עוד אפשרות - להעלות ליוטיוב, ואח"כ להוריד קובץ כיתוביות.
למיטב זכרוני, אפשר גם אם אתה מעלה באופן פרטי שלא גלוי לציבור הרחב. -
@עניו-כמשה כן, כן.
רק שים לב שאם תבקש לתמלל על ידי הבינה המלאכותית - זה חינמי רק לשני דקות הראשונות, (אבל אמרת שאתה רוצה לכתוב כתוביות) -
@עניו-כמשה חינמי לשימוש מוגבל.
-
@עניו-כמשה חינמי לשימוש מוגבל.
-
@עניו-כמשה יש לך סרטון.
אתה רוצה ליצור לו כיתוביות.אם אתה רוצה ליצור את הטקסט מאפס, אפשר על ידי AI - יש לך או את אלף בוט בתשלום, או את SubtitleEdit (עובדת על וויספיר, יש עוד תוכנות כאלו)
אם כבר יש לך את הטקסט, ואתה רוצה לערוך ידני - בעבר @nh.local העלה קובץ HTML נח, אני אישית עורך ב SubtitleEdit הנ"ל.יש לך עוד אפשרות - להעלות ליוטיוב, ואח"כ להוריד קובץ כיתוביות.
למיטב זכרוני, אפשר גם אם אתה מעלה באופן פרטי שלא גלוי לציבור הרחב.@צדיק-וטוב-לו-0 האמת שאין לי חשבון יוטיוב בכלל אז פחות רלוונטי בשבילי
-
@עניו-כמשה כן, כן.
@עניו-כמשה אם אתה מביא את הקובץ, אני לא יודע מה המגבלה, אם בכלל יש.
כל הרווח שלהם זה לתמלול האוטומטי על ידי הבינה. -
@עניו-כמשה אם אתה מביא את הקובץ, אני לא יודע מה המגבלה, אם בכלל יש.
כל הרווח שלהם זה לתמלול האוטומטי על ידי הבינה. -
@עניו-כמשה לך על SUBtitleEdit
חינמית ופשוטה. -
@עניו-כמשה לך על SUBtitleEdit
חינמית ופשוטה.@צדיק-וטוב-לו-0 אם כבר אני מחפש דרך להטמיע לוגו על סירטונים באופן מהיר (יש לי כמות וקבצים כבדים) השאלה איך?