בקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !
-
@לא-מתייאש זכיתי להכיר תודה ולהצביע
הכי אהבתי את הלבוש החרדי המלא כולל כובע וחליפה.
נא לשמור על שפה מכובדת -
הצבעתי
בהצלחה ותמשיך לעזור לאנשים!!!

-
@לא-מתייאש הצבעתי, תעדכן בתוצאות

-
@לא-מתייאש זכיתי להכיר תודה ולהצביע
הכי אהבתי את הלבוש החרדי המלא כולל כובע וחליפה.
נא לשמור על שפה מכובדת -
משהו יודע מתי התוצאות מתפרסמות?
-
@רואה-ואינו-נראה כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
דבר ראשון הצבעתי מגיע לך, דבר שני מתי מפרסמים תוצאות?
תודה רבה

ב-6 אפראיל למיינם, יקבלו מי הם ה-3 הראשונים של כל קטגוריוה, ואח״כ לא הבנתי אם יהיה עוד פעם הצבעות או לא@לא-מתייאש כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
ב-6 אפראיל למיינם, יקבלו מי הם ה-3 הראשונים של כל קטגוריוה, ואח״כ לא הבנתי אם יהיה עוד פעם הצבעות או לא
-
@לא-מתייאש גם אני זכיתי להצביע!!
עלה והצלח וזכה!! -
@לא-מתייאש שמחתי להצביע כהכרת הטוב מינימלית על התוכנה המדהימה להורדת סרטונים מיוטיוב

-
@לא-מתייאש הצבעתי, מינימום הכרת תודה על זית ועל תוכנת ההורדה מיוטיוב...
-
טוב חבר'ה באמת שאפו לכל מי שהצביע מצביע ויצביע לידידינו @לא-מתייאש האגדי
אבל אין שום טעם שכל אחד ואחד יעדכן את זה בשרשור
(מלבד הפרגון שבאמת מגיע לו, אבל אם לפרגן - לפחות תשקיעו כמה דקות בניסוח, לא לזרוק 2 מילים...!
)יש הרבה ששמו מעקב על השרשור (בעיקר בתקווה שיעדכנו על תוצאות לכשיגיעו) ונמאס לקבל כל רגע התראה על עוד פוסט זהה
ואם כבר פרגון - רק מזכיר שאפשר להכנס לכאן ולתת כוכבים... (קרדיט)
-
(מלבד הפרגון שבאמת מגיע לו, אבל אם לפרגן - לפחות תשקיעו כמה דקות בניסוח, לא לזרוק 2 מילים...!
)יש הרבה ששמו מעקב על השרשור (בעיקר בתקווה שיעדכנו על תוצאות לכשיגיעו) ונמאס לקבל כל רגע התראה על עוד פוסט זהה
@בנימין-מחשבים כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
יש הרבה ששמו מעקב על השרשור (בעיקר בתקווה שיעדכנו על תוצאות לכשיגיעו) ונמאס לקבל כל רגע התראה על עוד פוסט זהה
הם יכולים להוריד מעקב,
יש בזה משהו טוב להודיע גם אני וכו'.התוצאות יגיעו עוד 16 יום אין למה למהר.
-
@בנימין-מחשבים כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
יש הרבה ששמו מעקב על השרשור (בעיקר בתקווה שיעדכנו על תוצאות לכשיגיעו) ונמאס לקבל כל רגע התראה על עוד פוסט זהה
הם יכולים להוריד מעקב,
יש בזה משהו טוב להודיע גם אני וכו'.התוצאות יגיעו עוד 16 יום אין למה למהר.
@cfopuser כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
התוצאות יגיעו עוד 16 יום
דווקא לכן השארתי מעקב
עוד 16 יום מי יזכור...?
מאמין שיש הרבה כמוני -
@cfopuser כתב בבקשה | כאן תוכלו להצביע בשבילי ל-Golden Kodee Community Awards !:
התוצאות יגיעו עוד 16 יום
דווקא לכן השארתי מעקב
עוד 16 יום מי יזכור...?
מאמין שיש הרבה כמוני@בנימין-מחשבים אולי כדאי באמת מכל הטעמים הנ"ל לא לערוך כל 2 שניות את הפוסט?

-
@בנימין-מחשבים אני כתבתי תגובה כי אדם לא יודע מי והאם הצביעו לו וראיתי הזדמנות להכיר מעט טובה כמה שאני יכול ולפרסם לו שהצבעתי ושאני מעריך את פועלו 🧡
-
@בנימין-מחשבים אני כתבתי תגובה כי אדם לא יודע מי והאם הצביעו לו וראיתי הזדמנות להכיר מעט טובה כמה שאני יכול ולפרסם לו שהצבעתי ושאני מעריך את פועלו 🧡
-
וודאי שיש!
זה מקפיץ את הנושא.
וגורם לעוד אנשים לראות את הבקשה. -
וודאי שיש!
זה מקפיץ את הנושא.
וגורם לעוד אנשים לראות את הבקשה.@צדיק-וטוב-לו-0 מה הקשר מי שראה כבר הצביע ומי שלא לא גם לא יקפוץ לו