בעיה | עזרה במצלמת קנון שפורקה והפסיקה לעבוד
-
@יוסף-מאיר-וייס שום דבר לא קורה
@אלעזר בכמה מצלמות זה קרה?@אחוות-טרמפיסטים תבדקי אולי הכנסת את הכבל הפוך כלומר שהברזלים בסוף לא מוכנסים בצד הנכון (אם אני לא טועה לרוב זה אמור להיות שהם מכוונים כלפי מטה)
-
@אחוות-טרמפיסטים תבדקי אולי הכנסת את הכבל הפוך כלומר שהברזלים בסוף לא מוכנסים בצד הנכון (אם אני לא טועה לרוב זה אמור להיות שהם מכוונים כלפי מטה)
@smct מוכנס כמו שהיה
-
@smct מוכנס כמו שהיה
@אחוות-טרמפיסטים תשלחו לטכנאי... צריך לפרק את הלוח ולראות את מצב הפיוז ואם זה שרוף אז להחליף וכו וגם להיזהר מהחשמל בפלאש אז כדאי לנסות אצל טכנאי
-
@אחוות-טרמפיסטים תשלחו לטכנאי... צריך לפרק את הלוח ולראות את מצב הפיוז ואם זה שרוף אז להחליף וכו וגם להיזהר מהחשמל בפלאש אז כדאי לנסות אצל טכנאי
@יוסף-מאיר-וייס אני יכול לבדוק עם מולטימטר רק אם אני ידע איפה הפיוז....
-
אם זה עןבד לך בלי חלק מסוים כנראה שהחלק הזה מקצר
לא כ"כ ברור מה הבעיה תפרט מהתחלה בדיוק -
פירקתי מצלמת קנון 145 IXUS בגלל שהלוח מקשים לא עבד ולא הפלאש
פירקתי את הפאנל וקצת שיחקתי עם החיבורים וקיבלתי פאלש [כמדומני שצילם] אבל הלוח מקשים עדיין לא עבד ניתקתי את החיבור הרחב ושחיברתי בחזרה הפסיק לעבוד
הכבל שניתקתי נמצא מאחורי הכפתורים זה כבל בצבע זהב [כבל פלקס (Flex Cable)] ושחיברתי אותו שוב המצלמה לא נדלקת כלל מה יכולים להיות הסיבות?הכל מחובר טוב ואין לכלוך ואין קרע בעין יש בטריה וכ'ו
הבינה טענה שאולי זה פיוז אבל לא ידעה להסביר איפה הוא נמצא
מצו"ב תמונות אני ישמח לעזרה

@אחוות-טרמפיסטים ניסית פשוט לנקות עם אלכוהול את החיבורים?
-
@יוסף-מאיר-וייס שום דבר לא קורה
@אלעזר בכמה מצלמות זה קרה? -
יש נראה לי איזה משהו שמקצר
אצלי מתי שהמסך היה מנותק זה הסכים להידלק וברגע שחיברתי את המסך זה נדלק לרגע ונכבה@אלעזר ולא מצאת פתרון?
-
אם זה עןבד לך בלי חלק מסוים כנראה שהחלק הזה מקצר
לא כ"כ ברור מה הבעיה תפרט מהתחלה בדיוק@אהרון-שלום ערכתי את הפוסט הראשון
@מתכנת-חובב לא ניסיתי עם אלכוהול יש עניין?