להורדה | נמאס לך למחוק כוכביות מקישורי דרייב? תוסף קטן שפותח אותם אוטומטית
-
@לאצי לדעתי סיכוי משמעותי שנטפרי יעתיקו ממנו בשביל חסימה (למרות שאין כ"כ אופציה כי מקסימום ימצאו משהו חדשש להוסיף)
@ezerphone נטפרי לא טיפשים והם ידעו על האופציה לחבר חזרה את הקישורים עוד לפני שAI נולד... הם פשוט כנראה החליטו להעלים עין, אך השאלה היא מה יקרה כששבירת הקישורים תהפוך לרשמית. (בינתיים זה טריק שמשתמשים בו רק כאן...)
אגב דובר פה פעם על פיתוח תוסף לפורום ששובר אוטו' את הקישורים.... -
@לאצי אני ברימון אז זה לא כזה רלוונטי לי אבל נחיה ונראה
-
@לאצי אני ברימון אז זה לא כזה רלוונטי לי אבל נחיה ונראה
@רואה-ואינו-נראה ברימון אופצייה לחסימה של אתרי שיתוף קבצים.
זה לא חוסם את דרייב -
@ezerphone נטפרי לא טיפשים והם ידעו על האופציה לחבר חזרה את הקישורים עוד לפני שAI נולד... הם פשוט כנראה החליטו להעלים עין, אך השאלה היא מה יקרה כששבירת הקישורים תהפוך לרשמית. (בינתיים זה טריק שמשתמשים בו רק כאן...)
אגב דובר פה פעם על פיתוח תוסף לפורום ששובר אוטו' את הקישורים....@לאצי כתב בלהורדה | נמאס למחוק כוכביות מקישורי דרייב? תוסף קטן שפותח אותם אוטומטית:
ברור התכוונתי שהם ישתמשו באותו רעיון (לא אותו קוד... ) ברגע ששזה נהיה רשמי
באמת אף פעם לא הצלחתי להבין למה הם לא חוסמים את הרעיון הזה
-
@רואה-ואינו-נראה ברימון אופצייה לחסימה של אתרי שיתוף קבצים.
זה לא חוסם את דרייבפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
אגב דובר פה פעם על פיתוח תוסף לפורום ששובר אוטו' את הקישורים....פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
צ צור נעל נושא זה
-