בירור | האם יש אפשרות לכתוב במחשב ולהעתיק לפתקים שבטלפון ESCOLLS
-
עשיתי כמו שכתבו פה
פתחתי את פנקס הרשימות
שמרתי בתיקייה Memo שבכרטיס הזכרון
וכשאני בודק במכשיר 4*4 הקובץ לא קייםואגב, בפנקס הרשימות אני לא מוצא אפשרות לבחירת סוג קידוד
איך עושים שיוכלו לראות את הקבצים ב4*4 ?
@he132 כשאתה שומר תשמור כ txt וUTF8

-
@he132 כשאתה שומר תשמור כ txt וUTF8

@מחנה-ידידים
מצאתי
נסיתי גם בUTF8 וגם UTF8 עם BOM
לא רואים את הקבצים במכשיר 4*4
יש פתרון? -
@מחנה-ידידים
מצאתי
נסיתי גם בUTF8 וגם UTF8 עם BOM
לא רואים את הקבצים במכשיר 4*4
יש פתרון? -
@he132 אם לא רואים את זה בכלל הבעיה היא כנראה במיקום שהכנסת את זה ולא בקידוד. הקידוד בס"ה גורם לאותיות להיות מוצגות כראוי בעברית ולא בג'יבריש וכדו'.
-
@he132 כתב בבירור | האם יש אפשרות לכתוב במחשב ולהעתיק לפתקים שבטלפון ESCOLLS:
כשאני בודק במכשיר 4*4 הקובץ לא קיים
בפנקס הרשימות אני לא מוצא אפשרות לבחירת סוג קידוד
די מוזר... אולי שני העובדות קשורות אחד לשני... האם שמרת את זה בתור txt? (סליחה על השאלה המוזרה אבל אני לא רואה איזו עוד בעיה יכולה להיות...)
-
אני גם לא ידעתי איך לעשות קובץ חדש.
אז נכנסתי לאחד הפתקים הקיימים בכרטיס, מחקתי את התוכן,
העתקתי לתוכו את תפילת הדרך, וזה עבד. -
די מוזר... אולי שני העובדות קשורות אחד לשני... האם שמרת את זה בתור txt? (סליחה על השאלה המוזרה אבל אני לא רואה איזו עוד בעיה יכולה להיות...)
@לאצי
כתבתי שבסוף הצלחתי לשמור בקידוד הזה
מה שמוזר שכשאני נכנס במכשיר 4*4 לקבצים אני לא רואה את זה אבל אם אני נכנס לפתקים שלי אני רואה אותם אבל רק את אלו שבתיקייה הראשית של הMemo ולא מה שבתתי התיקיות
אולי זה תלוי בגרסת המכשיר
יש לי את הגרסה ההכי מעודכנת 14.4 -
-
@לאצי
אולי כי צריך לדעת איך להיכנס לקבצי המכשיר?
אני נכנס דרך הרשמקול ואז להקלטות ואז לוחץ אחורה ומגיע לתיקיות
יש דרך אחרת לגשת לתיקיית הMEMO ?@he132 זה מסביר הכל.
אם אתה נכנס דרך הרשמקול אתה לא אמור לראות דבר נוסף חוץ מקבצי מוזיקה. כל שאר סוגי הקבצים מוסתרים.
למיטב ידיעתי אין אפשרות לגשת לקבצי הטקסט מלבד דרך פתקים. ולכאו' פתקים מראה רק את התיקיה הראשית ולא תתי תיקיות. הוא יודע לקרוא רק קבצים שנמצאים בתיקיית Memo הראשית. -
הפאלפונים הכשרים בעיקרון מוגדרים שאין סייר, זאת אומרת כל אפליקציה יש לה גישה רק למה שהיא צריכה דרך הנגן מגיעים ישירות לקובץ Audio והפתקים ישירות לתיקיית Memo אמנם בנגן הוסיפו אפשרות דפדוף אבל צריך לחזור אחורה ואז רואים את כל מה שיש בכרטיס, כמו שהסבירו אין (כרגע) טלפון כשר שאפשר לסדר פתקים לפי תיקיות.