להורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא)
-
בס''ד.
נראה לי כעת שהבסיס של הסינון יהא תמיד על כפתור נגישות,וזה יחסום
- אופציה לניפוי באגים\מצב מפתח
- הסרת VPN
- פתיחת האפליקציה בהגדרות אפליקציה
- כיבוי כפתור נגישות
- הפעלת מצב בטוח
ולפני ההתקנה יצטרכו
- לבחור קוד + אימות שלו,
- להגדיר מסלול- נטינט בלבד\בלי אינטרנט \ סינון שיש ובלי זה אין אינטרנט \ סינון שיש ובלי זה נטינט.
- לבחור אם יהא אפשר אח''כ להסיר\ או רק לשנות מסלול\ או שלא יהא אפשר בכלל,
- לאשר הפעלת נגישות
- לאשר הפעלת מפתח VPN.
וזהו..... אין ענין דרך מחשב.
-
בס''ד.
נראה לי כעת שהבסיס של הסינון יהא תמיד על כפתור נגישות,וזה יחסום
- אופציה לניפוי באגים\מצב מפתח
- הסרת VPN
- פתיחת האפליקציה בהגדרות אפליקציה
- כיבוי כפתור נגישות
- הפעלת מצב בטוח
ולפני ההתקנה יצטרכו
- לבחור קוד + אימות שלו,
- להגדיר מסלול- נטינט בלבד\בלי אינטרנט \ סינון שיש ובלי זה אין אינטרנט \ סינון שיש ובלי זה נטינט.
- לבחור אם יהא אפשר אח''כ להסיר\ או רק לשנות מסלול\ או שלא יהא אפשר בכלל,
- לאשר הפעלת נגישות
- לאשר הפעלת מפתח VPN.
וזהו..... אין ענין דרך מחשב.
@אהל-יהודה לא הבנתי מה הסיפור, תעשה תוכנה התקנה מהמחשב כמו כל אפליקצית הגנה קלאסית MDM קיידראויד אייבלוק וכו' תלמד מהסטארים!
-
אני לא מצליח לאשר נגישות לאפליקציה זה כותב לי

-
אני לא מצליח לאשר נגישות לאפליקציה זה כותב לי

@אשריך-עליך תלך להגרות של האפליקציה הזאת, ותלחץ על שלוש נקודות ואז נתינת הרשאה להגדרות מוגבלות
-
@אהל-יהודה לא הבנתי מה הסיפור, תעשה תוכנה התקנה מהמחשב כמו כל אפליקצית הגנה קלאסית MDM קיידראויד אייבלוק וכו' תלמד מהסטארים!
@הישבשר-המלומד תראה להתקין דרך המחשב כמו שאתה רואה כבר עשיתי, אבל תוכנה\אתר זה גם אילמטור עשה את זה בעזרת מישהו, ובעז''ה שיהא לי זמן שוב העשה זאת.
-
אי אפשר להשוות את ההגנה של שירות מבוסס נגישות בלבד לעומת שירות מבוסס MDM כמו וויפרי
נגישות זה מאוד קל לעקוף (אפשר אפילו בטעות) ולא צריך שום יכולות מיוחדות, אם תרצה דוגמה פנה אליי בפרטי@צדיק-תמים בעז''ה זה יעבוד בצורה כפולה.
תודה רבה -
@אהל-יהודה איפה האפליקציה?
-
@אהל-יהודה איפה האפליקציה?
@מגנוס-קרלסן לבנתיים אני לא ממליץ להתקין, אלא א''כ את גירסאת 1.5.2 שעוד לא שמתי ממנה, שלחו לי בפרטי באג רציני בגירסה 1.5.0 שפירסמתי עד עכשיו