בקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן ומכשיר אנדרואיד מתאים
-
אשמח מאד אם מישהו יוכל לרכז כאן את הדרכים להתקנת אפליקציית עמוד ענן והמפות שלה, הן את המידע על התקנה בצורה רשמית והן על צורה שאינה רשמית, וכן אם מישהו יוכל לצרף אותי לרשיון ההתקנה שלו (בתשלום),
וכן אשמח לפירוט על אפליקציות דומות באותה רמה,
וכן חשוב לי מאד מידע על מכשיר אנדרואיד עמיד לשטח שיתאים לאפליקציה זו ודומיה ויכלול מיקום טוב ואמין במחיר סביר של עד 450 ש"ח כולל דרכי הקנייה מעלי אקספרס או ממשווקים בארץ וכדומה,
על כל הנ"ל יש אומנם מידע בפורום אך אינו מרוכז בצורה מסודרת וניסיתי הרבה לחפש ולא מצאתי מידע מתאים ואודה מאד למי שיעשה סדר בכל העניינים הללו תודה רבה מראש. -
A ARISH סימן נושא זה כשאלה
-
אשמח מאד אם מישהו יוכל לרכז כאן את הדרכים להתקנת אפליקציית עמוד ענן והמפות שלה, הן את המידע על התקנה בצורה רשמית והן על צורה שאינה רשמית, וכן אם מישהו יוכל לצרף אותי לרשיון ההתקנה שלו (בתשלום),
וכן חשוב לי מאד מידע על מכשיר אנדרואיד עמיד לשטח שיתאים לאפליקציה זו ודומיה ויכלול מיקום טוב ואמין במחיר סביר של עד 450 ש"ח כולל דרכי הקנייה מעלי אקספרס או ממשווקים בארץ וכדומה,
על כל הנ"ל יש אומנם מידע בפורום אך אינו מרוכז בצורה מסודרת וניסיתי הרבה לחפש ולא מצאתי מידע מתאים ואודה מאד למי שיעשה סדר בכל העניינים הללו תודה רבה מראש. -
על כל הנ"ל יש אומנם מידע בפורום אך אינו מרוכז בצורה מסודרת וניסיתי הרבה לחפש ולא מצאתי מידע מתאים ואודה מאד למי שיעשה סדר בכל העניינים הללו תודה רבה מראש.@ARISH לגבי מכשיר עמיד אתה מחפש מכשיר עם מעבד חזק או רק לדברים קלים??
חבר שלי מחזיק קובוט מיני מוקשח מחירון באתר 600 בערך אפשר להשיג בהרבה פחות
מכשיר מאוד איכותי אמנם מעבד לא משהו אבל מחזיק מעמד בר אין ספור פעמים שנפל ועדיין עובד חלקכשניסיתי להתקין על המולטימדיה ברכב את עמוד ענן זה נתקע לי על המסך פתיחה ככה שאם יעלו לכאן אפליקציה מעודכנת שלהם+מפות גם אני ישמח בזה מאוד
-
@ARISH אני אמנם לא מכיר את האפליקצייה אבל ניסתי להוריד מגוגל פלי ולא הייתי צריך שום רישיון

@ezerphone הבעיה היא לא השגת האפליקציה אלא המפות אופליין.
@ARISH כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
אתה מתכוון לשימוש אונליין?
אם כן אתה יכול פשוט להוריד אותה מהחנות ולהתקין אם לא לא נראה לי שיש דרך חינם כרגע בפורום אבל נחכה.
עכ"פ אם יהיה דרך זה יעזור גם לי גם אני חיפשתי על זה מידע בפורום בעבר.למה באמת א"א לא יכול פשוט לבדוק אצלו באיזה נתיב נמצאות המפות ולהעלות אותם כאן עבור כולם אפילו לשימוש אופליין שלא יבדקו בו האישורים -זה עניין טכני או שפשוט אין מי שיעשה את זה?
-
@ARISH כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
לרכז כאן את הדרכים
אין מה לרכז, כי אתה בעצם רוצה את המפות שבתשלום - ואין בפורום (לפחות מה שני מכיר - ואני מכיר הרבה...) שום דרך.
ג"א פתחתי ע"ז שרשור פעם... -
@י.-פל. גיבוי טיטניום + גרסה ערוכה לטעון אותם, לא אמור להיות קשה ליצור (יותר עניין של זמן)
פשוט אין כול כך קהל מסביב לאפליקצייה. -
@שמואל-הסיני הפוסטים שהבאת מראים בדיוק את מה שאני אומר,
זה מה שנחשב אין קהל
.בכול אופן אתה וכול אחד מוזמן ליצור גרסה ערוכה לזה,
לא אמור להיות מסובך זאת לא נראת אפליקצייה מורכבת (מבחינת הגנות). -
@שמואל-הסיני הפוסטים שהבאת מראים בדיוק את מה שאני אומר,
זה מה שנחשב אין קהל
.בכול אופן אתה וכול אחד מוזמן ליצור גרסה ערוכה לזה,
לא אמור להיות מסובך זאת לא נראת אפליקצייה מורכבת (מבחינת הגנות).@cfopuser הייתי שמח לערוך אותה אבל המפות עולות 390 שקל

-
@cfopuser הייתי שמח לערוך אותה אבל המפות עולות 390 שקל

@שמואל-הסיני ברור הם צריכים להתפרנס ממשהו, אתה יודע מתכנתים זה לא מחלקי מתנות בטח שחברה קטנה שכזו.
-
@שמואל-הסיני ברור הם צריכים להתפרנס ממשהו, אתה יודע מתכנתים זה לא מחלקי מתנות בטח שחברה קטנה שכזו.
@cfopuser כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
ברור הם צריכים להתפרנס ממשהו, אתה יודע מתכנתים זה לא מחלקי מתנות בטח שחברה קטנה שכזו.
אבל אני לא יכול לפרנס את כל מי שצריך להתפרנס

-
ברור הם צריכים להתפרנס ממשהו, אתה יודע מתכנתים זה לא מחלקי מתנות בטח שחברה קטנה שכזו.
אבל אני לא יכול לפרנס את כל מי שצריך להתפרנס

@שמואל-הסיני צריך למצוא מישהו שיש לו
אגב יש בפורום מפות כל שהם לעמו ענן נראה לי 2019 או 2021 (הורדתי פעם אז במקרה הצורך אוכל למצוא אני חושב) -
אגב יש בפורום מפות כל שהם לעמו ענן נראה לי 2019 או 2021 (הורדתי פעם אז במקרה הצורך אוכל למצוא אני חושב) -
מדובר ביהודים יכולה להיות כאן בעיה של גזל לעיונך.
ההלכות הללו מורכבות ובגדול דברים שפורסמו באינטרנט מותרים בהעברה הלאה
@ARISH אתה אומר שאין בעיה שאני יעלה לכאן עכשיו אוצר החוכמה פרוץ?
כי ממספר פוסקים ששאלתי זה אסור,
זכויות יוצרים הן דבר שמעוגן בהלכה,@ARISH כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
(מה אתה מגדיר באינטרנט ברגע שהעליתי את זה לפה לפורום זה כבר ניהיה באינטרנט אתה יכול טכנית להוריד את זה מהאיטרנט זה מושג רחב מידי מה שאתה אומר.)
הנה מקום לשאול טיפה להתחיל להבין 0733260800.
בקיצור לא על רגל אחת אבל יש בעניין הזה הרבה דקויות
סוגיה מאוד יפה ומעניינת ללמוד בהצלחהבכול אופן זוהי התגובה האחרונה שלי בנושא,
כדי לא סתם להספים פה. -
אגב יש בפורום מפות כל שהם לעמו ענן נראה לי 2019 או 2021 (הורדתי פעם אז במקרה הצורך אוכל למצוא אני חושב)הוא אשר דיברתי
כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
אני חושב שזה יכול להיות דווקא מאד יעיל אם מישהוא יתפוס יוזמה ויעשה את זה.
איפה העלו את המפות?!
גירסא ישנה זה גם די רלוונטי בטבע לא נעשים כ"כ הרבה שינויים כמו בירושלים למשל.אין סיבה שהאופליין הרשמי לא יעבוד לכאורה.
עריכה
באמת נראה לי שזה אסור על מה אתה מסתמך?
-
@ARISH אתה אומר שאין בעיה שאני יעלה לכאן עכשיו אוצר החוכמה פרוץ?
כי ממספר פוסקים ששאלתי זה אסור,
זכויות יוצרים הן דבר שמעוגן בהלכה,@ARISH כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
(מה אתה מגדיר באינטרנט ברגע שהעליתי את זה לפה לפורום זה כבר ניהיה באינטרנט אתה יכול טכנית להוריד את זה מהאיטרנט זה מושג רחב מידי מה שאתה אומר.)
הנה מקום לשאול טיפה להתחיל להבין 0733260800.
בקיצור לא על רגל אחת אבל יש בעניין הזה הרבה דקויות
סוגיה מאוד יפה ומעניינת ללמוד בהצלחהבכול אופן זוהי התגובה האחרונה שלי בנושא,
כדי לא סתם להספים פה. -
@cfopuser אוצ"ח באינטרנט??
רק בתשלום
לכל הפחות מה שידוע לי
כשהוא אמר באינטרנט הוא התכוון שכבר יש גרסאות פרוצותפוסט זה נמחק! -
הוא אשר דיברתי
כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
אני חושב שזה יכול להיות דווקא מאד יעיל אם מישהוא יתפוס יוזמה ויעשה את זה.
איפה העלו את המפות?!
גירסא ישנה זה גם די רלוונטי בטבע לא נעשים כ"כ הרבה שינויים כמו בירושלים למשל.אין סיבה שהאופליין הרשמי לא יעבוד לכאורה.
עריכה
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | אפליקציית עמוד ענן:
כבר כתבתי מקודם את הידיעה ההלכתית שלי בעניין והדברים ידועים מאד עד כדי שזה כבר כמעט מותר גם חוקית.