בירור | חצי טאצ' לNAVI
-
@חסוי-222 בהצלחה, הכי קל דרך כרטיס הסים, להעביר בקבוצות 300 300. אם אתה צריך עזרה צור איתי קשר
-
@חסוי-222 בהצלחה, הכי קל דרך כרטיס הסים, להעביר בקבוצות 300 300. אם אתה צריך עזרה צור איתי קשר
@מחנה-ידידים מה הכוונה דרך הסים? יש לו בעיקרון אנשי קשר של גוגל...
בעיקרון זה לא כזה דחוף עדיין כי הNAVI יגיע שבוע הבא רק...
-
@חסוי-222 כמה אנש"ק יש לך? אפשר דרך קובץ vcf בעיקרון אבל אני לא הצלחתי. להעביר דרך הסים- אתה מעביר לסים 300 אנשי קשר, ומעביר את הסים לNAVI, ומעביר את אנשי הקשר שעל הסים לנאבי.
-
@חסוי-222 כמה אנש"ק יש לך? אפשר דרך קובץ vcf בעיקרון אבל אני לא הצלחתי. להעביר דרך הסים- אתה מעביר לסים 300 אנשי קשר, ומעביר את הסים לNAVI, ומעביר את אנשי הקשר שעל הסים לנאבי.
@מחנה-ידידים יש לי 218 אנשי קשר. איך אני מעביר לסים באפליקציה של גוגל?
-
@מחנה-ידידים יש לי 218 אנשי קשר. איך אני מעביר לסים באפליקציה של גוגל?
@חסוי-222 לא משתמש בה, אבל אתה יכול לשאול את ג'מיני.
-
@חסוי-222 כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
איך אני מעביר את כל האנשי קשר?
יוצר קובץ VCF
@מחנה-ידידים כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
הכי קל דרך כרטיס הסים
חלילה.
הסים מעלים מספרים, משנה תווים, ועוד שלל צרות שהוא מייצר.@חסוי-222 כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
שו?
-
איך אני מעביר את כל האנשי קשר?
יוצר קובץ VCF
הכי קל דרך כרטיס הסים
חלילה.
הסים מעלים מספרים, משנה תווים, ועוד שלל צרות שהוא מייצר.@חסוי-222 כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
שו?
@סוף-הרחוב הסים לא מעלים מספרים, הוא בסה"כ מעביר רק את המס' הנייד של איש הקשר ואם יש נוספים הוא לא מעביר אותם ויש לו מגבלת תווים לשם עד 20 אותיות אז אם ארוך יותר הוא כותב רק את ההתחלה.
-
אני גם חושב שברוב המקרים, אם אין פתרון אחר, הסים זה הפתרון הכי קל, גם שהרבה אנשים בכלל לא משתמשים בריבוי מספרים לאותו איש קשר,
והעברת 218 אנשי קשר דרך הסים זו פעולה סבירה לגמרי,
אגב בסים של 019 יש 1000 אנשי קשר, הכי נוח להעביר איתם, עם סיכון הכי קטן לאובדן נתונים (כשיש שפע מקום, גם 500 אנשי קשר כשלכל אחד כמעט יש 2 מספרים, הכל יעבור בשלום) -
@סוף-הרחוב הסים לא מעלים מספרים, הוא בסה"כ מעביר רק את המס' הנייד של איש הקשר ואם יש נוספים הוא לא מעביר אותם ויש לו מגבלת תווים לשם עד 20 אותיות אז אם ארוך יותר הוא כותב רק את ההתחלה.
הסים לא מעלים מספרים, הוא בסה"כ מעביר רק את המס' הנייד של איש הקשר ואם יש נוספים הוא לא מעביר אותם
יש לו מגבלת תווים לשם עד 20 אותיות אז אם ארוך יותר הוא כותב רק את ההתחלה.
סיכמת יפה את שאמרתי...

-
אני גם חושב שברוב המקרים, אם אין פתרון אחר, הסים זה הפתרון הכי קל, גם שהרבה אנשים בכלל לא משתמשים בריבוי מספרים לאותו איש קשר,
אגב בסים של 019 יש 1000 אנשי קשר, הכי נוח להעביר איתם, עם סיכון הכי קטן לאובדן נתונים (כשיש שפע מקום, גם 500 אנשי קשר כשלכל אחד כמעט יש 2 מספרים, הכל יעבור בשלום)@דוד-טרייטל אני ב019 ויש לי מגבלת 300 אנש"ק בסים
-
אגב בסים של 019 יש 1000 אנשי קשר, הכי נוח להעביר איתם, עם סיכון הכי קטן לאובדן נתונים (כשיש שפע מקום, גם 500 אנשי קשר כשלכל אחד כמעט יש 2 מספרים, הכל יעבור בשלום)@דוד-טרייטל כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
אגב בסים של 019 יש 1000 אנשי קשר
אני ב019 ויש לי מגבלת 300 מספרים בסים
ולי 500...
לאלוקים פתרונים
-
@דוד-טרייטל כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
אגב בסים של 019 יש 1000 אנשי קשר
אני ב019 ויש לי מגבלת 300 מספרים בסים
ולי 500...
לאלוקים פתרונים
-
-
יש לו בעיקרון אנשי קשר של גוגל.
@חסוי-222 מאנשי קשר של גוגל תוריד בקובץ vcf ותיבא בnavi
@cfopuser גם באנש"ק של גוגל אפשר להעביר לסים. זה אפי' יותר קל מקובץ vcf
-
@cfopuser גם באנש"ק של גוגל אפשר להעביר לסים. זה אפי' יותר קל מקובץ vcf
@מחנה-ידידים בסים נמחקים שמות,
ואין לזה שום יתרון מיוחד על פני קובץ vcf. -
@מחנה-ידידים בסים נמחקים שמות,
ואין לזה שום יתרון מיוחד על פני קובץ vcf.@מחנה-ידידים כתב בבירור | חצי טאצ' לNAVI:
הסים לא מעלים מספרים, הוא בסה"כ מעביר רק את המס' הנייד של איש הקשר ואם יש נוספים הוא לא מעביר אותם
יש לו מגבלת תווים לשם עד 20 אותיות אז אם ארוך יותר הוא כותב רק את ההתחלה.