שיחה נכנסת על קבלת אימייל
-
@חיים-לוין מובן מאליו, חברה כמו גוגל יודעת לעמוד בתנאי פרטיות, בשונה מאדם בעל עסק פרטי שמי יודע מי הוא ומהו
@MENIS אמר בשיחה נכנסת על קבלת אימייל:
@חיים-לוין מובן מאליו, חברה כמו גוגל יודעת לעמוד בתנאי פרטיות, בשונה מאדם בעל עסק פרטי שמי יודע מי הוא ומהו
הוא לא נראה לך חרדי??
-
הוא לא נראה לך חרדי??
@חיים-לוין ואז? אין חרדים פושעים? מי אמר שהשרת שבו הוא משתמש מאובטח ואיש לא יכול לפרוץ אליו? זה סיכון רציני
-
@חיים-לוין ואז? אין חרדים פושעים? מי אמר שהשרת שבו הוא משתמש מאובטח ואיש לא יכול לפרוץ אליו? זה סיכון רציני
טוב אז תודיע לכל המשתמשים שלא יהיו במייל הטלפוני
-
מה הוויכוח בכלל,
מוסכם על כולם שהם יכולים לקרוא את האימיילים, ומוסכם על כולם שהוא חרדי, (נו, ואז? זה לא הוכחה שהוא בטוח בטוח לא יחפור באימיילים),
אז מה כן? יש וויכוח אם זה שווה את להשתמש בזה במחיר הזה שיש מצב שהוא מסתכל באימיילים.
אז אני מעדיף שלא להשתמש בזה, אמנם יש כאלו שיגידו שאין להם בעיה, זה אותו וויכוח האם לנעול את הארון בפנימייה בישיבה או לא... משהו כזה. -
@חיים-לוין גוגל חברה מוכרת, אפשר לסמוך עליהם, נטפרי רואה איפה אני גולש, לא מיילים אישים
-
שלום לכולם, האם יש כזו אפשרות שאני מקבל שיחה נכנסת כשאני מקבל אימייל חדש?
ראיתי שיש את זה: https://www.gmail26.com/
מישהו מכיר את זה? והאם זה בכלל בטיחותי? האם יש משהו חליפי?
תודה רבה. -
@שוהם307 אני משתמש עם זה ומאוד נהנה וכשאתה מתחבר אתה מקבל צינתוקים ממספר שלא חסום וזה מאוד אקטואלי למי שמחובר לפורום כי הוא מקריא לך את כל ההתראות שמקבלים מהפורום...
-
@משתמש-חדש התחברת כבר?
-
א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-