עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@נוחעם-FM כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
אני לא כ''כ מבין בזה אבל זה לא נשמע כ''כ מסובך, יש לו כבר את כל המידע...
למה התכוונת?
-
@נוחעם-FM
זה הרבה יותר מורכב ממה שזה נשמע.
חשבון בין שתי תחנות בלי החלפה בדרך זה פשוט יחסית, אבל ברגע שאין קו ישיר אחד וצריך החלפה - מתחילים להסתבך. כשצריך ללכת לתחנה אחרת בזמן ההחלפה - זה נהיה ממש מורכב...
אבל בכל זאת - אני בודק את זה ברצינות, מבחינתי זה סוג של אתגר. השאיפה שלי, אם אני אצליח כמובן, זה להריץ את הניווט על מכשירים כמו שיאומי מקשים. -
@נוחעם-FM
זה הרבה יותר מורכב ממה שזה נשמע.
חשבון בין שתי תחנות בלי החלפה בדרך זה פשוט יחסית, אבל ברגע שאין קו ישיר אחד וצריך החלפה - מתחילים להסתבך. כשצריך ללכת לתחנה אחרת בזמן ההחלפה - זה נהיה ממש מורכב...
אבל בכל זאת - אני בודק את זה ברצינות, מבחינתי זה סוג של אתגר. השאיפה שלי, אם אני אצליח כמובן, זה להריץ את הניווט על מכשירים כמו שיאומי מקשים. -
@נוחעם-FM כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
לא חייב עם הליכה.
גם אם יש רק באותה תחנה זה עדיין שווה את זהנכון מאוד!
מקסימום שיהיה כתוב - אם אין קו המשך מאותה תחנה - "קו ההמשך אינו יוצא מתחנה זו, בדוק את מספר הקו__ בתחנות הקרובות" או משהו כזה -
הוספתי אופציה שלי אישית הייתה חסרה.
בחיוג מהיר הפריע לי זמן ההמתנה של הקשת כל המקשים של מספר התחנה והקו.
מה שהוספתי זו אופציה לשמור את הפריטים בחיוג המהיר באפליקציה לחיוג המהיר של קל קו. האפליקציה מחייגת לקל קו ומקישה מה שצריך כדי לשמור אותו. לאחר מכן כל פעם שיחייגו לאותו חיפוש - המערכת תבצע הקשה של שתי ספרות בלבד בקל קו כדי להשמיע את התוצאות.אני ממש אשמח לקבל עוד רעיונות, תודה לכולם!
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
מה שהוספתי זו אופציה לשמור את הפריטים בחיוג המהיר באפליקציה לחיוג המהיר של קל קו. האפליקציה מחייגת לקל קו ומקישה מה שצריך כדי לשמור אותו. לאחר מכן כל פעם שיחייגו לאותו חיפוש - המערכת תבצע הקשה של שתי ספרות בלבד בקל קו כדי להשמיע את התוצאות.מעודכן כבר בדרייב?
-
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
מה שהוספתי זו אופציה לשמור את הפריטים בחיוג המהיר באפליקציה לחיוג המהיר של קל קו. האפליקציה מחייגת לקל קו ומקישה מה שצריך כדי לשמור אותו. לאחר מכן כל פעם שיחייגו לאותו חיפוש - המערכת תבצע הקשה של שתי ספרות בלבד בקל קו כדי להשמיע את התוצאות.מעודכן כבר בדרייב?
@יאיר-דניאל
בודאי -
לדעתי מאד חשוב להוסיף לוח זמנים של כל קו. זה אמור להיות פחות מסובך מלתכנן מסלול. (ובכל מקרה זה חייב להיות בסיס לתכנון מסלול עם החלפות)
-
@צצצצצ כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
אני לא מבין איך לכולם יש את זה לא העלו את זה ואם כן מממש אשמח אם יעלו אתם רק מוצאים לי את הענים
-
@נוחעם-FM מה הקשר לא ראיתי שום דרך מידי פעם אי ניכנס לכאן ורואה את מה שכותבים לא ראיתי שום דרך להשיג את זה