בירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?
-
@JKR גם אני שמתי לב לזה,
רק בפרופיל רגיל יש צליל של יציאה, ברטט ושקט אין.
והתראה להיכנס (לשהות סמוך...) גם בפרופיל שקט (בדוק, 4×4 Q8, פליפ 2, וכנראה גם שאר הטלפונים של החברה המעודכנים לגירסה הארונה
(אגב, אפשר גם לראות היסטוריה עד 10 התראות בהנ”ל)@השטייגעניסט כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
גם אני שמתי לב לזה,
והתראה להיכנס (לשהות סמוך...) גם בפרופיל שקטכנראה שהיצרן של המכשיר עשה שרק בהתראה קיצונית זה יצלצל במצב שקט, ובהתראת מידע זה לא יצלצל..
-
@JKR גם אני שמתי לב לזה,
והתראה להיכנס (לשהות סמוך...) גם בפרופיל שקט (בדוק, 4×4 Q8, פליפ 2, וכנראה גם שאר הטלפונים של החברה המעודכנים לגירסה הארונה
(אגב, אפשר גם לראות היסטוריה עד 10 התראות בהנ”ל)@השטייגעניסט כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
והתראה להיכנס (לשהות סמוך...) גם בפרופיל שקט
על עוצמה של 255 למי ששם לב...
-
@yeh-0 כתב:
לא תלוי בסים בכלל, ההתראות נשלחות לכל המכשירים בטווח בעלי אנטנת דור 4 גם בלי סים
הרגע הייתה התרעה, בדקתי על גלקסי A06, דממה.
@אזולאי
אני ב225 קיבלתי רגיל -
@yeh-0 כתב:
לא תלוי בסים בכלל, ההתראות נשלחות לכל המכשירים בטווח בעלי אנטנת דור 4 גם בלי סים
@אזולאי כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@yeh-0 כתב:
f25 ללא סים והיה התראה…
-
@אזולאי כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@yeh-0 כתב:
f25 ללא סים והיה התראה…
navi c1 וגלקסי A13 היה עכשיו
-
@מחנה-ידידים וגם @יוחנן-יוחננוביץ אתם מדברים על מכשיר בלי סים, כן?
אולי זה קשור לwi fi,
@שניאור-שמח המכשיר שלך היה מחובר?
נראה בהתרעה הבאה (שלא תבוא). -
@מחנה-ידידים וגם @יוחנן-יוחננוביץ אתם מדברים על מכשיר בלי סים, כן?
אולי זה קשור לwi fi,
נראה בהתרעה הבאה (שלא תבוא).@אזולאי כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
היה מחובר רק לוויפי (אתרוג)
לא נראה לי קשור -
@לעכשיו
לי יש 225 וזה כמו בכניסה@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
לי יש 225 וזה כמו בכניסה
שאלתי חבר עם 215 והוא אמר לי שהיה לו רק רטט (כשהפלאפון על מצב רטט)
-
@דוד-טרייטל בטוח שהיה קליטה?
כי הרבה פעמים נכנסים אחרי התראה לממ"ד ודומיו ושם יש בקושי קליטה, זה מבודדהסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
אז גם בשואו זה אותו צליל כמו בכניסה, וסוג ההתרעה היא 'חמורה', מעניין
@yeh-0 כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
בטוח שהיה קליטה?
כן, הV4 היה באותו מקום (לא נכנס איתי למקלט, נשאר בבית...)
@yeh-0 כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
ידוע, רק ציינתי.
אגב בשואו במצב רטט הוא רק רוטט (בהתרעה ראשונה-כניסה למרחב מוגן) ובשקט או אפילו ב'לא להפריע' מסוג של רק שיחות מאנשי קשר וכדו' הוא לא משמיע כלום! קצת חיסרון.