בירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?
-
שלום רב,
שמתי לב שבחלק מהמכשירים (שברשותי לפחות) יש התרעה מיוחדת כשאפשר לצאת מהמרחב המוגן, ובחלק הנפוץ יותר של מכשירי סלולר 4G אין את זה.
אני מנסה להבין במה זה תלוי,

במכשיר ה'שואו' (Android -8) התחלתי הבוקר לקבל התרעה שאפשר לצאת, ובמכשיר metal V4 (Mocor20) איני מקבל (בתמונה: בV4 המסך נשאר על ההתרעה הקודמת, אך גם אם יוצאים ממנה אין התרעה חדשה כשאפשר לצאת, מימין, בשואו מוצגת הודעה נוספת מסוג מעט שונה ששם כתוב שאפשר לצאת)
בעבר הרחוק (לפני כשנתיים) זכור לי שהייתה התרעה רגילה על יציאה מהממ"ד, אבל כעת זו התרעה ייחודית ולא כולם מקבלים.הסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
-
שלום רב,
שמתי לב שבחלק מהמכשירים (שברשותי לפחות) יש התרעה מיוחדת כשאפשר לצאת מהמרחב המוגן, ובחלק הנפוץ יותר של מכשירי סלולר 4G אין את זה.

במכשיר ה'שואו' (Android -8) התחלתי הבוקר לקבל התרעה שאפשר לצאת, ובמכשיר metal V4 (Mocor20) איני מקבל (בתמונה: בV4 המסך נשאר על ההתרעה הקודמת, אך גם אם יוצאים ממנה אין התרעה חדשה כשאפשר לצאת, מימין, בשואו מוצגת הודעה נוספת מסוג מעט שונה ששם כתוב שאפשר לצאת)
בעבר הרחוק (לפני כשנתיים) זכור לי שהייתה התרעה רגילה על יציאה מהממ"ד, אבל כעת זו התרעה ייחודית ולא כולם מקבלים.הסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
@דוד-טרייטל אני קיבלתי (NAVI C1, גולן טלקום)
-
אני בסלקום בשבת לא קיבלתי ומאתמול בלילה כן
-
שלום רב,

@דוד-טרייטל
ההתראות של לצאת מהמרחב מוגן זה התראה מסוג ״מידע״ וההתראות של להיכנס למרחב מוגן זה מסוג ״התראות קיצוניות״
אז זה כנראה עניין של הגדרה (כבוי או דולק) או שההתראת מידע לא תומכת בכל המכשירים..בהתראה הקיצונית זה מפעיל את הצלצול המפחיד והארוך..
ובהתראת מידע זה מפעיל התראה רגילה של הודעה (על ווליום הכי גבוהה..) -
@דוד-טרייטל
ההתראות של לצאת מהמרחב מוגן זה התראה מסוג ״מידע״ וההתראות של להיכנס למרחב מוגן זה מסוג ״התראות קיצוניות״
אז זה כנראה עניין של הגדרה (כבוי או דולק) או שההתראת מידע לא תומכת בכל המכשירים..בהתראה הקיצונית זה מפעיל את הצלצול המפחיד והארוך..
ובהתראת מידע זה מפעיל התראה רגילה של הודעה (על ווליום הכי גבוהה..)@שניאור-שמח
לי גם ביציאה זה אותו צליל -
@שניאור-שמח
לי גם ביציאה זה אותו צליל@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@שניאור-שמח
לי גם ביציאה זה אותו צלילמעניין
כנראה זה תלוי איך היצרן הגדיר את זה.. -
@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@שניאור-שמח
לי גם ביציאה זה אותו צלילמעניין
כנראה זה תלוי איך היצרן הגדיר את זה..@שניאור-שמח
גם לכל מי שסביבי זה ככה ויש הרבה כאלו מהרבה חברות -
@שניאור-שמח
גם לכל מי שסביבי זה ככה ויש הרבה כאלו מהרבה חברות@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
גם לכל מי שסביבי זה ככה ויש הרבה כאלו מהרבה חברות
אני ראיתי בסמארטפונים.. אייפונים וסמסונגים..
כנראה זה שונה.. -
כנראה זה שונה..@שניאור-שמח
כן אני מדבר על כשרים -
כנראה זה שונה..@שניאור-שמח גם בNAVI זה כמו שאמרת, שההתראה לכניסה עושה צליל מפחיד והיציאה סתם של הודעה.
-
@שניאור-שמח גם בNAVI זה כמו שאמרת, שההתראה לכניסה עושה צליל מפחיד והיציאה סתם של הודעה.
@לעכשיו
לי יש 225 וזה כמו בכניסה -
@לעכשיו
לי יש 225 וזה כמו בכניסה@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@לעכשיו
לי יש 225 וזה כמו בכניסהאתה מדבר על עכשיו או על פעם?
כי פעם באמת זה היה אותו הדבר.. -
@לעכשיו
לי יש 225 וזה כמו בכניסהאתה מדבר על עכשיו או על פעם?
כי פעם באמת זה היה אותו הדבר..@שניאור-שמח
עכשיו כמו שכתבתי למעלהאני בסלקום בשבת לא קיבלתי ומאתמול בלילה כן
-
@שניאור-שמח
עכשיו כמו שכתבתי למעלהאני בסלקום בשבת לא קיבלתי ומאתמול בלילה כן
@יוחנן-יוחננוביץ היה דיווחים שבשבת היה בעיות בהודעת היציאה
-
@יוחנן-יוחננוביץ היה דיווחים שבשבת היה בעיות בהודעת היציאה
@A0533057932 כן, במוצאי שבת שאלו איזה "מסבירן" של פיקוד העורף והוא פשוט לא הבין מה מדברם איתו, רק חזר על ההוראות הרשמיות שמי שלא קיבל התראת יציאה פשוט צריך להישאר במקלט.
נראה שהוא לא הבין את הקטע, הוא לא ידע שבטלפונים הכשרים לא קיבלו הודעת יציאה.עריכה:
@a0533057932 כתב:לא רק בהם
אתה מתכוון שזה היה חסר גם בסמארטפונים רשמיים, או במכשירים סיניים?
-
@A0533057932 כן, במוצאי שבת שאלו איזה "מסבירן" של פיקוד העורף והוא פשוט לא הבין מה מדברם איתו, רק חזר על ההוראות הרשמיות שמי שלא קיבל התראת יציאה פשוט צריך להישאר במקלט.
נראה שהוא לא הבין את הקטע, הוא לא ידע שבטלפונים הכשרים לא קיבלו הודעת יציאה.עריכה:
@מזכירותי לא רק בהם
-
@מזכירותי כן גם במכשירים מסודרים לה היה הודעות יציאה
-
שלום רב,

@דוד-טרייטל בטוח שהיה קליטה?
כי הרבה פעמים נכנסים אחרי התראה לממ"ד ודומיו ושם יש בקושי קליטה, זה מבודדהסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
לא תלוי בסים בכלל, ההתראות נשלחות לכל המכשירים בטווח בעלי אנטנת דור 4 גם בלי סים
-
כי הרבה פעמים נכנסים אחרי התראה לממ"ד ודומיו ושם יש בקושי קליטה, זה מבודדהסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
לא תלוי בסים בכלל, ההתראות נשלחות לכל המכשירים בטווח בעלי אנטנת דור 4 גם בלי סים
@yeh-0 כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
לא תלוי בסים בכלל, ההתראות נשלחות לכל המכשירים בטווח גם בלי סים
זה תלוי איזה מכשיר זה לה לא כזה כולל
-
@yeh-0 אני חושב שהוודעה שלהם די ברורה
כלומר מעתה והשעה נכונה לרגע זה