שיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1
-
@מחנה-ידידים כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
עכשיו יש לי שני סימים ואני מצטרף ל @סוף-הרחוב שכתב, שא"א לתעדף הוצאת שיחות מסים x והודעות מסים y
הצעה לשיפור
זה הרבה יותר מסתם הצעה לשיפר, זה קריטי...!
כל הזמן צריך לבחור מאיזה סים תצא השיחה.
אפילו במכשירי נוקיה הדרעקים יש את הפונקציה הזו.אגב, פניתי אליהם במייל, והם היפנו אותי לאיזשהו מיקום בהגדרות, והגבתי להם שאין קשר בין זה להפנייה שלהם, ומאז לא קיבלתי מענה.. לא בטוח שהם בקטע לפתור את זה.. אולי זה יקרה אחרי שהם יבינו שזה באמת צורך..
כנראה שמי שהגיב לי שם במייל לא מחזיק ב-2 סימים, ולכן הוא לא מבין את הבעייתיות שבהעדר הפונקציה הזו.@סוף-הרחוב אבל אתה יכול שההודעות בלבד יצאו מהרגיל והשיחות יצטרכו לבחור, או שהשיחות יצאו תמיד מהכשר וההודעות יצטרכו לבחור
-
@סוף-הרחוב אבל אתה יכול שההודעות בלבד יצאו מהרגיל והשיחות יצטרכו לבחור, או שהשיחות יצאו תמיד מהכשר וההודעות יצטרכו לבחור
אתה יכול שההודעות בלבד יצאו מהרגיל והשיחות יצטרכו לבחור, או שהשיחות יצאו תמיד מהכשר וההודעות יצטרכו לבחור
אני מסתמס ומשוחח כל היום...
-
אתה יכול שההודעות בלבד יצאו מהרגיל והשיחות יצטרכו לבחור, או שהשיחות יצאו תמיד מהכשר וההודעות יצטרכו לבחור
אני מסתמס ומשוחח כל היום...
@סוף-הרחוב הרע במיעוטו...
-
@מישהו12 אתה יודע איך להשבית התראות פקע"ר בנאבי? כי יש לי שני סימים ואני מקבל כפול, אז אני רוצה לכבות באחד.
אתה יודע איך להשבית התראות פקע"ר בנאבי? כי יש לי שני סימים ואני מקבל כפול, אז אני רוצה לכבות באחד.
זה כנראה לא קשור לסימים, לי יש סים אחד ועדיין קיבלתי שתי התראות על כל דבר (לא תמיד אבל בדרך כלל)
-
@חיים-יענקל-0 סליחה, אל תאמר אם אתה לא יודע. וכן, יש דרך-

אם לא מסומן אין התרעות, עכשיו גיליתי.@מחנה-ידידים
נראה לי שהייתה כאן אי הבנה,
השאלה הייתה האם יש לי כזה מכשיר או האם אפשר לכבות את ההתרעות??
ומניין לך המידע שאין לי את המכשיר הזה?בכל אופן למיטב ידיעתי הכיבוי הזה ששלחת בצילום מסך לא מכבה את ה'התרעות חירום' של הכניסה לממ"ד אלא רק התרעות מסוג 'הודעות מידע'.
בהתראה הבאה תעדכן אם קיבלת או לא. אתה יכול לנסות לכבות את ההתרעות בסים אחד ובסים השני להשאיר דלוק ולראות האם קיבלת שתי התרעות או התרעה אחת. -
@חיים-יענקל-0 אם אתה לא יודע משהו בוודאות אין לך למה לכתוב אותו
@רואה-ואינו-נראה
יש כן,
במידה ויש סיכוי שהועלתי ליהודי אחר... -
@מישהו12 עכשיו יש לי שני סימים ואני מצטרף ל @סוף-הרחוב שכתב, שא"א לתעדף הוצאת שיחות מסים x והודעות מסים y
הצעה לשיפור
@מחנה-ידידים
בדקת ב-הגדרות>הגדרות טלפון>סים מועדף? -
@רואה-ואינו-נראה
יש כן,
במידה ויש סיכוי שהועלתי ליהודי אחר...@חיים-יענקל-0 אבל הבאת לו מידע שגוי שאחרי רגע מחנה ידידים הוכיח אחרת אז כל הכבוד על הרצון לעזור אבל אם אתה לא יודע עדיף שתשתוק
-
@מחנה-ידידים
בדקת ב-הגדרות>הגדרות טלפון>סים מועדף?@חיים-יענקל-0 כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
בדקת ב-הגדרות>הגדרות טלפון>סים מועדף?
אז יש לך את הטלפון הזה או לא?

שם אפשר לבחור או הכל סים 1 או הכל סים 2 או ללא העדפה, אבל אין שם חלוקת העדפות של שיחות וסמסים.