להורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.
-
@HEB1000 כתב בלהורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.:
האם כל ה"מתכנתים" כאן הם תלמידי ai או שהם עושים את האפליקציות לבד?
אם שתיהם אותו חבילה אז יש להם חלק ולא הכול AI
-
@SHIMI-0 אתה לא מובן מספיק ואתה כותב סתם פוסטים, לא סתם יש אפשרות לערוך בכל מיקרה האפליקציה בנויה ע"י תוכנה (לקימפול קודים) שיש לה שם חבילה אוטומטי שאם אתה לא משנה אז הוא נשאר אותו דבר לא קשור בכלל לAI.
ואגב שתיהם AI טהור 100%@שלמה-רביב כתב בלהורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.:
אתה לא מובן מספיק ואתה כותב סתם פוסטים, לא סתם יש אפשרות לערוך בכל מיקרה האפליקציה בנויה ע"י תוכנה (לקימפול קודים) שיש לה שם חבילה אוטומטי שאם אתה לא משנה אז הוא נשאר אותו דבר לא קשור בכלל לAI.
כתבתי הגיון
-
@שלמה-רביב כתב בלהורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.:
אתה לא מובן מספיק ואתה כותב סתם פוסטים, לא סתם יש אפשרות לערוך בכל מיקרה האפליקציה בנויה ע"י תוכנה (לקימפול קודים) שיש לה שם חבילה אוטומטי שאם אתה לא משנה אז הוא נשאר אותו דבר לא קשור בכלל לAI.
כתבתי הגיון
-
@שלמה-רביב אם תוכנה של AI שאתה כותב כמה שורות ויוצא אפליקציה כניראה שהיא לא תוציא להכול את אותו חבילה ולכן כניראה שאתה עשיתה בה משהו שגם בטיק טופ יש שלכן החבילה אותו דבר
-
@שלמה-רביב אם תוכנה של AI שאתה כותב כמה שורות ויוצא אפליקציה כניראה שהיא לא תוציא להכול את אותו חבילה ולכן כניראה שאתה עשיתה בה משהו שגם בטיק טופ יש שלכן החבילה אותו דבר
-
@שלמה-רביב כרגע אין כאן שום HTML ואתה יכול לסגור את הHTML לתוכנה...
את מה שעשיתי עשיתי לצורך פרוייקט עצמי מקסימום לא אפרסם אותו בכל אופן אין לי דרך כרגע למדוד מה יותר טוב כי כרגע הדבר היחיד שיש זה APK ואין לי על מה להריץ אותו כרגע...
-
@שלמה-רביב
חזק ה"פותח בגאווה.."
נ.ב. ה מכוון כתוב 2024 ולא 2026? -
@שלמה-רביב
חזק ה"פותח בגאווה.."
נ.ב. ה מכוון כתוב 2024 ולא 2026?@המלאך כתב בלהורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.:
@שלמה-רביב חזק ה"פותח בגאווה.."
נ.ב. ה מכוון כתוב 2024 ולא 2026?על זה הטעויות האלה צחקתי בלי סוף הגיגי ה AI....
הוא עשה את זה לבד...
אגב אני לא תיכננתי להעלות את זה לא חשבתי שזה לא מספיק שימושי לכן לא עברתי על האפליקציה ולכן יש את הטעויות האלה. -
@HEB1000 רוב מי שמעלה זה מי שבנה בAi ומחפש לייקים
תראה לאחרונה הפורום מוספם בכאלה@שלמה-רביב כתב בלהורדה | מוכרים? מנהלי סופר? כנסו.:
זה מאוד תלוי האפליקציה הזאת לדוגמה 100% AI טהור.
כמו כל מה "
שפיתחת"