שאלה | בקשת עזרה: חדות המסך המחובר למחשב נייד
-
אתה משתמש במתאם ביו חיבורים שונים?
-
**שלום לחברי הפורום הע"י
שנים מספר שאני מתעסק בכתיבה על מחשב ותמיד עבדתי על מחשבים ניידים.
בימים האחרונים החלטתי לשדרג את נוחות העבודה שלי וקניתי מסך 27 אינץ' לחבר אל המחשב הנייד ובכך להפוך את הקריאה והעבודה לנוחה יותר.למעשה המסך החדש שהוא אמור להיות מסך טוב מרצד לי הרבה יותר מול העיניים מאשר המסך של המחשב הנייד, הכתב עליו יותר מטושטש והראש קצת יותר כואב לי בישיבה מולו והסנוור יותר חזק.
האם מישהו יודע לעזור לי איך להשוות את החדות והבהירות של הסך החדש למסך של הנייד.
הנייד שלי הוא לנובו שקניתי לפני כשש שנים
המסך החדש הוא JVCתודה רבה**
@בטלן לעיתים קרובות רזולציה של FHD רגיל על גודל 27 נראה הרבה יותר גרוע מאשר על 15.6...
צריך לבדוק מה איכות המסך
תוכל להעלות את הדגם המדוייק
כי אם זה מסך בסיסי זה מאוד הגיוני
עדיין תוכל לשפר את הניגודיות וכו' הן בכפתורים במסך והן בהגדרות בווינ' (קצב רענון וכו'במידה והמסך באמת מרצד תנסה להחליף כבל
-
@בטלן לעיתים קרובות רזולציה של FHD רגיל על גודל 27 נראה הרבה יותר גרוע מאשר על 15.6...
צריך לבדוק מה איכות המסך
תוכל להעלות את הדגם המדוייק
כי אם זה מסך בסיסי זה מאוד הגיוני
עדיין תוכל לשפר את הניגודיות וכו' הן בכפתורים במסך והן בהגדרות בווינ' (קצב רענון וכו'במידה והמסך באמת מרצד תנסה להחליף כבל
@DAVID-MMOD תוכל לומר לי איפה אני יוכל לבדוק מה הדגם המדויק של המסך?
-
@DAVID-MMOD תוכל לומר לי איפה אני יוכל לבדוק מה הדגם המדויק של המסך?
@בטלן בדרך כלל כתוב מאחורה או על הקופסא או הקבלה...
-
@בטלן בדרך כלל כתוב מאחורה או על הקופסא או הקבלה...
@DAVID MMOD
יכול להיות שהדגם הכוונה ל LT-MN 27246
והדגם של המחשב הנייד שלי הוא 82C400UPIV
אני מקווה שידעתי נכון מאיפה לקחת את הדגםעוד נקודה שיכולה להיות אני רואה על הקופסה שכתוב שקצב הרענון הוא 100 HZ, ואילו המחשב שלי נותן לי רק עד 75 HZ ואז האו נראה לא נורמלי, ורק ב60 HZ הוא נראה נורמלי.
תודה רבה על העזרה
-
@DAVID MMOD
יכול להיות שהדגם הכוונה ל LT-MN 27246
והדגם של המחשב הנייד שלי הוא 82C400UPIV
אני מקווה שידעתי נכון מאיפה לקחת את הדגםעוד נקודה שיכולה להיות אני רואה על הקופסה שכתוב שקצב הרענון הוא 100 HZ, ואילו המחשב שלי נותן לי רק עד 75 HZ ואז האו נראה לא נורמלי, ורק ב60 HZ הוא נראה נורמלי.
תודה רבה על העזרה
@בטלן
https://ksp.co.il/web/item/417141?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=dsa_dynamic_search_unknown&utm_term=c&utm_content=unknown• קצב רענון גבוה - Hz75 עד 100Hz לתמונה חלקה ולגיימינג מהנה
המחשב שלך הוא 60Hz
Lenovo V14 IIL (model 82C400UPIV) features a 14-inch display with a standard
60Hz refresh rate -
@בטלן
https://ksp.co.il/web/item/417141?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=dsa_dynamic_search_unknown&utm_term=c&utm_content=unknown• קצב רענון גבוה - Hz75 עד 100Hz לתמונה חלקה ולגיימינג מהנה
המחשב שלך הוא 60Hz
Lenovo V14 IIL (model 82C400UPIV) features a 14-inch display with a standard
60Hz refresh rate -
אשאל שוב אולי זה פשוט אתה משתמש במתאם בין VGA לHDMI או משהו דומה א"כ זה התשובה
-
אשאל שוב אולי זה פשוט אתה משתמש במתאם בין VGA לHDMI או משהו דומה א"כ זה התשובה
@אהרון-שלום אין לו במחשב VGA....
אין לו סיבה להשתמש במתאם