להורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית
-
@cfopuser יש סיכוי להוסיף את TERMUX ?
תודה@ההא-quot-ה עבור נטפרי?
-
@ההא-quot-ה עבור נטפרי?
@cfopuser כן ((צריך להוסיף את תעודת האבטחה למאגר התעודות של טרמוקס עצמו)
-
@cfopuser כן ((צריך להוסיף את תעודת האבטחה למאגר התעודות של טרמוקס עצמו)
@ההא-quot-ה נוסף בהצלחה (חכה דקה שתיים שזה יתעדכן).
תוודא שזה עובד טוב.אני יודע שזה גרסה טיפה ישנה אני יחליף שזה ישאב מהגיטהאב הישמי יותר מאוחר.
-
@ההא-quot-ה נוסף בהצלחה (חכה דקה שתיים שזה יתעדכן).
תוודא שזה עובד טוב.אני יודע שזה גרסה טיפה ישנה אני יחליף שזה ישאב מהגיטהאב הישמי יותר מאוחר.
@cfopuser יש לך מושג למה הספוטיפיי לא עובד אני מתכוון שזה לא עובד הוא כאילו כותב שאני בא לשים שיר אפס אפס זאת אומרת לא טוען את השיר אני רוצה ללחוץ על נגיד שירים שאהבתי זה לא עובד בחיפוש אני כן מצליח למצוא שירים אני בא ללחוץ השיר מתחיל לעבוד זאת אומרת הוא כן שם את השיר אבל הוא לא עובד זה נראה כאילו הספוטיפיי קולט שהגרסה הזאתי פרוצה ואז הוא חוסם את האינטרנט או משהו אני לא יודע אם אני שם ספוטיפיי רגיל מהחנות עובד פיקס
-
@cfopuser יש לך מושג למה הספוטיפיי לא עובד אני מתכוון שזה לא עובד הוא כאילו כותב שאני בא לשים שיר אפס אפס זאת אומרת לא טוען את השיר אני רוצה ללחוץ על נגיד שירים שאהבתי זה לא עובד בחיפוש אני כן מצליח למצוא שירים אני בא ללחוץ השיר מתחיל לעבוד זאת אומרת הוא כן שם את השיר אבל הוא לא עובד זה נראה כאילו הספוטיפיי קולט שהגרסה הזאתי פרוצה ואז הוא חוסם את האינטרנט או משהו אני לא יודע אם אני שם ספוטיפיי רגיל מהחנות עובד פיקס
-
-
@cfopuser בינתיים חסמתי עם DNS מותאם אישית, ההבדל שלא הצלחתי לחסום את כל הפודקאסטים עם וידאו שיעבוד רק אודיו.