בקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול
-
@אמר-מר כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
לדעתי אפשר לבקש מהם לבטל את זה.
בתקופת הקורונה כשהייתי לומד בטלפון מעל 4 שעות (היה מתנתק כל יום פעמיים בשיחה) גולן לא הסכימו לבטל את זה בשום אופן
-
@SHIMI-0 כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בידיוק
אתה בגולן?
כי ידוע לי שככה זה בגולן מצד הסים, ולא קשור לטלפון. -
נראה לי שזה קשור לחברת התקשורת ולא לטלפון כי אני הייתי בגולן וזה היה שעתיים ועכשיו בהוט זה שעה ו10 שניות בול כל פעם.
אולי כל אחד (לא ממש כל אחד אלא כמה אנשים עד שנדע...) יכתוב כמה זמן לו יש ובאיזה חברה הוא וככה נדע@גבר כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
נראה לי שזה קשור לחברת התקשורת ולא לטלפון כי אני הייתי בגולן וזה היה שעתיים ועכשיו בהוט זה שעה ו10 שניות בול כל פעם.
אולי כל אחד (לא ממש כל אחד אלא כמה אנשים עד שנדע...) יכתוב כמה זמן לו יש ובאיזה חברה הוא וככה נדעאני בסלקום ואחרי ושעתים מיד מיתנתק
-
למיטב זכרוני מימי הקורונה
זה קורה כאשר המערכת מזהה שאין תגובה מאחד הצדדים במשך שעתים וזה גורם לניתוק השיחה
זה קרה בעיקר בעת הקלטת שיעורים שאז החברה לא מזהה כל תגובה מצד המערכת זמן רב וזה מה שגורם לניתוק. -
@SHIMI-0 אם אתה מקליט הודעה במשך שעתים אז החברה מזהה דיבורים רק מהצד שלך ואילו מצד המערכת לא נשמעת כל תגובה וזה גורם לניתוק.
האם הניתוק קורה לך בעת האזנה או הקלטה? -
למיטב זכרוני מימי הקורונה
זה קורה כאשר המערכת מזהה שאין תגובה מאחד הצדדים במשך שעתים וזה גורם לניתוק השיחה
זה קרה בעיקר בעת הקלטת שיעורים שאז החברה לא מזהה כל תגובה מצד המערכת זמן רב וזה מה שגורם לניתוק. -
אצלי זה תופעה שקיימת כבר כמה שנים!
אני בסלקום. וזה קורה לי בימות המשיח - פשוט שם יוצא לי לעשות שיחות של יותר משעה...
בכ"א הייתי בטוח שזה משהו של ימות או וועדת הרבנים - כי זה קורה לי רק בלילות -
אצלי זה תופעה שקיימת כבר כמה שנים!
אני בסלקום. וזה קורה לי בימות המשיח - פשוט שם יוצא לי לעשות שיחות של יותר משעה...
בכ"א הייתי בטוח שזה משהו של ימות או וועדת הרבנים - כי זה קורה לי רק בלילות@יאיר-דניאל לא לא זה עניין של החברה
כנראה שעוד לא היית מאורס אם חוץ מקווים לא יצא לך שיחות של יותר משעה
-
@יאיר-דניאל לא לא זה עניין של החברה
כנראה שעוד לא היית מאורס אם חוץ מקווים לא יצא לך שיחות של יותר משעה
@אשריך-עליך כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
כנראה שעוד לא היית מאורס
...
אז זה לא היה באמצע הלילה, כך שזה לא קרה...@אשריך-עליך כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
לא לא זה עניין של החברה
ופנייה אליהם יכולה לפתור את זה?
-
כנראה שעוד לא היית מאורס
...
אז זה לא היה באמצע הלילה, כך שזה לא קרה...@אשריך-עליך כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
לא לא זה עניין של החברה
ופנייה אליהם יכולה לפתור את זה?
@יאיר-דניאל לפי מה שכתוב פה זה נראה שלא
אבל פה טוען שכן ולדעתי לא נראה לי שאפשר@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
אז זה לא היה באמצע הלילה, כך שזה לא קרה...
יפה יש כאלה אצלם זה כן באמצע הלילה
-
@יאיר-דניאל לפי מה שכתוב פה זה נראה שלא
אבל פה טוען שכן ולדעתי לא נראה לי שאפשר@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | השיחה מיתנתקת אחרי שעתים בול:
אז זה לא היה באמצע הלילה, כך שזה לא קרה...
זה לא בכללים...