המלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח
-
שלום, אני רוצה לתת לכם הצצה לפרוייקט שאני עובד עליו כרגע - כלי סיוע רב עוצמה לעורכים תורניים.
השם של המוצר הוא - מוגה -עריכה: קישור להתנסות
כל מה שעורך תורני חלם עליו מתגשם:
החל בהגהה אוטומטית לפי כללים גמישים הניתנים לכוונון בידי העורך, תיקוני כתיב, פורמט או אפילו ניסוח, כאשר השינויים ניתנים לעקיבה ועורך אנושי מקבל או דוחה את השינויים.
המשך בכלי אימות שבודק כל מקור המאוזכר בטקסט במקורו במאגר תורני רחב, ומתריע אם מראה המקום שגוי או לא מדוייק,
וכלה בכלי חיפוש חכם שיכול לחפש מקבילות והרחבות לנושא, ולאחר בחירת המקורות המתאימים להטמיע אותם בתוך הטקסט עם מודעות לתוכן.
והכל בצורה נוחה בתוך תוכנת וורד הפופולרית.
כרגע התוכנה בשלב בטא סגורה, ואני עובד עם מספר מצומצם של עורכים כדי להמשיך ולפתח את המוצר.

@sivan22 מצדיע לך
דרך אגב, יש משהו של דיקטה שמזכיר את זה
באתר שלהם יש לחצן "מקבילות" שפותח בצד את כל האזכורים מהספר שמופיעים בספרים אחרים

-
עשיתי מחקר מקורות ועבד, אך באימות מקורות ניסיתי ב2 מסמכים [בשני היה מקור אחד בלבד] וזו התוצאה:

יש"כ על התוסף, יעיל מאד. -
@א-אלטע-חסיד כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
ניסיתי
לא השתנה כלוםתפנו את השאלה אל @sivan22
אני בנטפרי וזה עובד ליאבל @sivan22 מדוע זה מבקש אימות גוגל, וזה גם שולח התראה למייל
-
@לשכת-הרב כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
אבל @sivan22 מדוע זה מבקש אימות גוגל
זה משתמש ב AI שיש לו עלויות
אז הוא צריך להגביל את השימוש החינמי שהוא נותן@צדיק-תמים כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
זה משתמש ב AI שיש לו עלויות
אז הוא צריך להגביל את השימוש החינמי שהוא נותןאפשר להגביל כמו התוכנות של כתר תורה שלא דורשים אימות גוגל.
אבל מה שמוזר שזה שלח לי התראה למייל -
@זאב-לבן כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
זורק שאלה, יש סיכוי שזה יכול לעזור גם לעימוד?
זה על הכוונת אבל בפרוייקט נפרד, ובקוד פתוח בלי נדר.
@sivan22 כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
זה על הכוונת אבל בפרוייקט נפרד, ובקוד פתוח בלי נדר.
@sivan22
מה זה כעין שולחן העורך\ עיצוב תורני\ וורד תורני??
או משהו אחר לגמרי?? -
@sivan22 מצדיע לך
דרך אגב, יש משהו של דיקטה שמזכיר את זה
באתר שלהם יש לחצן "מקבילות" שפותח בצד את כל האזכורים מהספר שמופיעים בספרים אחרים

@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
יש משהו של דיקטה שמזכיר את זה
גם למסמך וורד שלי??
-
@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:
יש משהו של דיקטה שמזכיר את זה
גם למסמך וורד שלי??
@חד-בדרא-השני
זה לא יועיל לטקסט שלך כי הם לא יתנו לך את הכלי הזה,
אבל הכוונתי שהכלי עצמו כבר קיים. -
מציע להוסיף תוסף ברמה כזו שיזהה העתקות מאוצה"ח שלפעמים (בספרים ישנים) משתבש חלקית בשל טעות בזיהוי (או בכוונה??) כמו ח' לת' נ' לו' ב לכ' וכדו'
אחרי שהתוסף כאן מבין את מה שכתוב ברמה גבוהה (עי תמונה למטה לדוג'), שיתקן אוטומטית את ההעתקה למילים נכונות,

אגב התמונה יהא רק דוגמית של מחמאה למפתח, הבנה עמוקה של הנכתב הצעת מראה מקום מדויק ר"ת סגנון כתיבה ועוד