איך משנים IMEI בנוקיה
-
ודרך אגב מי שיכול להשיג את הקושחות המקוריות של יורוקום
ויזכה את הרבים , כי רק בקושחת MCU שלהם הטלפון מוגבל ולא נדלק לשימוש אם הוכנס בו סים לא כשר [וגם במקום שאין קליטה !!! זה בקושחה עצמה ],
ורק כך אפשר להכשיר באמת את התומך כשר שיהיה כשר !!!!
ואפי' למטרות רווח לפחות שישיג את זה ויזכה את הרוצים להכשיר מכשיריהם באמת אפי' בתשלום ,
נ.ב. קושחה זאת ניתנת להתקנה כרגיל דרך בסט. -
@13115-5864 אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
כי רק בקושחת MCU שלהם הטלפון מוגבל ולא נדלק לשימוש אם הוכנס בו סים לא כשר [וגם במקום שאין קליטה !!! זה בקושחה עצמה ],
ורק כך אפשר להכשיר באמת את התומך כשר שיהיה כשר !!!!א. לא יודע אם זה בקושחה עד כמה שאני מבין מדובר בסים לוק ואת זה אפשר לעשות בבסט רק צריך לדעת מה הקוד של הקומה הכשרה לדעת לאיפה לנעול אולי אפשר למצוא את זה ע"י חיבור מכשיר כשר לבסט אחרי הלחמה...
ב. כל זה רק אחרי שאפשר להכניס שם סים כשר כי אם לא הטלפון יצא מכלל שימוש (או שאתה מסתפק ברמי לוי ופלאפון (וגולן ואולי גם סלקום)) -
@שלמה-ווייס אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
@13115-5864 אמר באיך משנים IMEI בנוקיה:
כי רק בקושחת MCU שלהם הטלפון מוגבל ולא נדלק לשימוש אם הוכנס בו סים לא כשר [וגם במקום שאין קליטה !!! זה בקושחה עצמה ],
ורק כך אפשר להכשיר באמת את התומך כשר שיהיה כשר !!!!א. לא יודע אם זה בקושחה עד כמה שאני מבין מדובר בסים לוק ואת זה אפשר לעשות בבסט רק צריך לדעת מה הקוד של הקומה הכשרה לדעת לאיפה לנעול אולי אפשר למצוא את זה ע"י חיבור מכשיר כשר לבסט אחרי הלחמה...
ב. כל זה רק אחרי שאפשר להכניס שם סים כשר כי אם לא הטלפון יצא מכלל שימוש (או שאתה מסתפק ברמי לוי ופלאפון (וגולן ואולי גם סלקום))נכון מאוד- @13115-5864 קח את זה לתשומת ליבך- כל עוד שלא הצלחנו לשנות IMEI ושזה יעבוד בכשר אין מה לעשות את כל זה
בהצלחה -
וגם באלו של האדם המתקדם...
דווקא כן עשרות אלפי יורו.
@אלישי אמר פעם שזה נמצא על איזה שבב.אתה צריך לקנות שבבים,לדעת להחליף אותם,ואת הציוד ש"כותב" אליהם...הציוד הזה עולה עשרות אלפי יורו -
-
@מישהו12 אני מבין... רק אולי תדע באיה שבב מדובר? (חוץ אם מדובר במעבד עצמו שאני לא מוכן לגעת בו)
לא זה @אלישי אמר אני רק מביא בשמו
-
@שלמה-ווייס לא מדויק, כעושים force update לnv בדרך כלל זה מעיף את הסימלוק.
בכל מקרה אפשר לעשות פתיחה ל סימלוק דרך שרתים.
ה imei נמצא על רכיב מסויים בבורד, יש טכנולוגייה גם לשינוי imei למכשירי נוקיה, אבל הם נמצאים בידי חברת נוקיה בעצמם....
המקס' שיש כרגע בידי אנשים הוא לשחזר את ה imei המקורי, ג"כ ע"י שרתים.