בקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?
-
@חכם-בלילה ואיך בדיוק הפלאפון ידע מי מספר ווצאפ?
@חכם-בלילה כתב בבקשת מידע | טלפון כשר חדש בפיתוח! מה אתם רוצים שיהיה שם?:
תפריט יומן שיחות להודעות ואצפ קווים וכו' ותפריט לשיחות טלפון לפי השמירה שלו באיש קשר
-
שיהיה כמו בסי 2 שבלוח שנה אתה לוחץ כוכבית ונכנס להערות לפי שעה ובלחיצה נוספת אתה נכנס לכל ההערות של אותו תאריך.
-
דבר שישנה את החווית שימוש לגמרי זה לעשות יומן שיחות נפרד למספרי וואצפ שכשאדם יקום בבוקר או יצא מכולל וכדו' במקום 24 שיחות שלא נענו יופיע לו 20הודעות ו4 שיחות כמו שכתוב בהודעות אס אם אס אם תפריט יומן שיחות להודעות ואצפ קווים וכו' ותפריט לשיחות טלפון לפי השמירה שלו באיש קשר
דבר שישנה את החווית שימוש לגמרי זה לעשות יומן שיחות נפרד למספרי וואצפ שכשאדם יקום בבוקר או יצא מכולל וכדו' במקום 24 שיחות שלא נענו יופיע לו 20הודעות ו4 שיחות כמו שכתוב בהודעות אס אם אס
אחד הגאוניים הרעיון הזה! הלוואי שיקרה! כבר יש בסיס ברוב הטלפונים, בשם "קבוצות" ושם אני תמיד יוצר קבוצה עם צלצול שקט בשם "צינתוקים", רק חסר שהפלאפון יציג את סיכום השיחות שלא נענו בהתחשבות, כגון:
5 שיחות שלא נענו:
2 בית
1 אברהם כהן
2
קבוצות
1
משפחה
סתם פורמט שלדעתי יכיל כמה סוגי התראות מתומצתות בהצצה אחת כשקמים משנת צהרים/יוצאים מה'סדר'... -
דבר שישנה את החווית שימוש לגמרי זה לעשות יומן שיחות נפרד למספרי וואצפ שכשאדם יקום בבוקר או יצא מכולל וכדו' במקום 24 שיחות שלא נענו יופיע לו 20הודעות ו4 שיחות כמו שכתוב בהודעות אס אם אס
אחד הגאוניים הרעיון הזה! הלוואי שיקרה! כבר יש בסיס ברוב הטלפונים, בשם "קבוצות" ושם אני תמיד יוצר קבוצה עם צלצול שקט בשם "צינתוקים", רק חסר שהפלאפון יציג את סיכום השיחות שלא נענו בהתחשבות, כגון:
5 שיחות שלא נענו:
2 בית
1 אברהם כהן
2
קבוצות
1
משפחה
סתם פורמט שלדעתי יכיל כמה סוגי התראות מתומצתות בהצצה אחת כשקמים משנת צהרים/יוצאים מה'סדר'...@דוד-טרייטל
יש בסיס הרבה יותר טוב
בכל הפלאפונים יש בסיס של הודעות אס אם אס גם אם הם חסומים בכשרים וזה לא בתפריט אבל בתוכנה זה אמור להיות קיים
אפשר פשוט להשתמש איתו -
שלום אני חלק מפרויקט לטלפון כשר חדש ואני רוצה לדעת מה אתם רוצים שיהיה שם?
כל רעיון הערה והארה תתקבל בברכה -
@hartkhartk
דבר ראשון לדעתי רשימת דחיה לפי קידומת כמו שהיה בסמסומג אברכים
מתחיל ב
נגמר ב
מכיל את הספרות
וכו -
@SHIMI-0 כן כל האלו שמתקשרים כל הזמן מ 02313 או 0330 זה יכול מאוד לעזור
חוץ מלפני החגים שמתקשרים כבר ממספרים פרטיים -
שלום אני חלק מפרויקט לטלפון כשר חדש ואני רוצה לדעת מה אתם רוצים שיהיה שם?
כל רעיון הערה והארה תתקבל בברכה@hartkhartk
לא עברתי על כל השרשור, אבל אני יכתוב את מה שחסר לי בכ"א-
שיהיה העברה של קבצים מהטלפון לכרטיס וכן להיפך, מנסיון עבר עם טלפונים שהלכו ואיתם גם ההקלטות שיחה...
-
שיהיה אייקון (כמו של אפליקצייה במסך בית) של סייר קבצים ולא שיכנסו לקבצים דרך המקליט קול.
-
אפשרות שליחת קבצים בבלוטות'.
-
נגן חכם (בסגנון מיוזיקולט (הירוק) או ספוטיפי) אני מדגיש לא אפליקצייה אלא ממשק דומה.
-
מצב התשקת שיחה גם תוך כדי החיוג (כיום בפלאפונים אפשר להשתיק רק אחרי שהשיחה נענית), וכן את כל התפריט שיש שנפתח רק כששיחה נענית.
-
שיוכלו לשמוע שירים גם כשיוצאים מהקבצים ברקע.
-
תפילון בTXT או משהו כזה - לא אפליקצייה.
-
בשיחת וועידה המון פעמים שרוצים לנתק מישהו אחד אז קשה להבין בדיוק את מי מנתקים, שזה יהיה בצורה ברורה שיהיה אפשר לבחור את מי רוצים לנתק.
-
אופציית הבהוב בפנס.
-