בירור | איפוס אחרי קיידרואיד
-
@הישבשר-המלומד אשמח שיעזרו לי כל מי שיכול, אבל רק כדי להבין, יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
א. חסימה זה חסימה
ב. הוא אדם עסוק, הוא לא כל היום על המייל -
@הישבשר-המלומד אשמח שיעזרו לי כל מי שיכול, אבל רק כדי להבין, יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
@שלום-רב-לאוהבי.. ממש לא אחי לקיידרואיד יש מעל 2 מיליון צפיות זה אומר אלפי או עשרות אלפי הורדות הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
במיוחד שזה חינם ונטו לזיכוי הרבים -
@נחלס-דון אני משאב ממנו את הדברים שאינם מגיעים ברום מלא אין לי כח לשאוב הכל אז עדיף רום מוכן.
@שלום-רב-לאוהבי.. אני מבית שמש מגיע מידי פעם לבני ברק.@שלוםפ כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אני מבית שמש מגיע מידי פעם לבני ברק.
אז אשמח שתשלח לי מייל כשאתה מתכנן להגיע לבני ברק. תודה
יש לך כבר את ה"חומר" שאתה צריך לזה? -
@שלום-רב-לאוהבי.. ממש לא אחי לקיידרואיד יש מעל 2 מיליון צפיות זה אומר אלפי או עשרות אלפי הורדות הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
במיוחד שזה חינם ונטו לזיכוי הרבים@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
אני מבין. אז שיקח על שחרור החסימה תשלום כל שהוא, ואז גם לא ישגעו אותו כל היום. בכל אופן לא באתי כאן להתווכח על זה... הכל בסדר
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
הוא לא יכול לתת שירות כל היום לאנשים שנתקע להם וכו'
אני מבין. אז שיקח על שחרור החסימה תשלום כל שהוא, ואז גם לא ישגעו אותו כל היום. בכל אופן לא באתי כאן להתווכח על זה... הכל בסדר
@שלום-רב-לאוהבי.. ברגע שהוא יתן אופציה לשחרר את זה, אנשים שרוצים להוריד את קיידרואיד יאפסו את זה, ויבואו אליו לשחרר, ואת זה הוא כנראה לא ירצה
-
@שלום-רב-לאוהבי.. ברגע שהוא יתן אופציה לשחרר את זה, אנשים שרוצים להוריד את קיידרואיד יאפסו את זה, ויבואו אליו לשחרר, ואת זה הוא כנראה לא ירצה
@ממוחשב אני מבין שאתה מדבר על בנאדם שהתקין את קיידרואיד עם חסימה הרמטית ללא אפשרות ביטול ע"י סיסמה ואחר כך היתחרט, ואז יעשה איפוס ויבוא אליו לשחרור... אבל אפשר לחשוב להיפך, הוא יתנה שהוא משחרר את המכשיר רק אם הוא מתקין בחזרה את קיידרואיד, ואז הוא ימנע סיטואציה שהולכים למעבדה אחרת לעשות רוט ופורצים לגמרי ונשארים ללא הסינון
-
@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
יש לקיידרואיד אינטרס שאשאר תקוע??
הדרך שבה הטלפון נשאר נעול לאחר איפוס (ובחלק מהמכשירים גם אחרי צריבה) בקיידרואיד,
זה לא פיתוח של קיידרואיד אלא מנגנון נעילה מובנה במכשיר,
אי לכך זוהי הדרך שבא היא עובדת באופן חסום ובלתי עקיף ועל ידי חשבון גוגל של המפתח.אי לכך הדרך שהיא עובדת עובדת על ידי שחשבון הגוגל של המפתח מוגדר כבעל המכשיר
ועל מנת להסיר את החסימה צריך את גישה לחשבונו דבר שאפשרי רק על ידי מישהו פיזית עושה את זה (אתה לא מצפה שפשוט יביאו לך את הסיסמה וד"ל)אם היית קורא את ההוראות לקיידרואיד כול העוגמת נפש הזאת לא הייתה קורית...
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:- האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
בסופו של דבר תזכור שמדובר בפרויקט חינמי לזיכוי הרבים והוא לא חייב שום דבר למשתמשים,
זמן זה דבר יקר לכן אי אפשר לצפות מבן אדם אחד לבזבז אותו עקב כול טעות של מישהו אחר. - האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
-
@שלוםפ כתב בבירור | איפוס אחרי קיידרואיד:
אני מבית שמש מגיע מידי פעם לבני ברק.
אז אשמח שתשלח לי מייל כשאתה מתכנן להגיע לבני ברק. תודה
יש לך כבר את ה"חומר" שאתה צריך לזה? -
@ממוחשב אני מבין שאתה מדבר על בנאדם שהתקין את קיידרואיד עם חסימה הרמטית ללא אפשרות ביטול ע"י סיסמה ואחר כך היתחרט, ואז יעשה איפוס ויבוא אליו לשחרור... אבל אפשר לחשוב להיפך, הוא יתנה שהוא משחרר את המכשיר רק אם הוא מתקין בחזרה את קיידרואיד, ואז הוא ימנע סיטואציה שהולכים למעבדה אחרת לעשות רוט ופורצים לגמרי ונשארים ללא הסינון
@שלום-רב-לאוהבי.. ממש לא, אני מדבר על אחד שהתקינו לו קיידרואיד על המכשיר שלו, והוא לא יודע מה הקוד, והוא רוצה להוריד את זה
-
@שלום-רב-לאוהבי.. אפשר בלי, רק ייקח יותר זמן, ככל הנראה סוף שבוע הבא.
@שלוםפ שלח לי במייל את המספר טלפון שלך