שיתוף | אתר להתקנת a bloq
-
@cfopuser
א. כן
ב. לא
ג. כן
תראה העלתי תמונה של השגיאה שהוא נתן לי@ישראל-כהן-6 תנסה להרוג את adb תוודא שאין לך adb ותריץ את הפקודה שמופיעה למעלה.
להבא תוכל ללחוץ win + shift +s או ללחוץ על prtsc במקלדת אם ישלך ולעשות צילום מסך.
-
@ישראל-כהן-6 תנסה להרוג את adb תוודא שאין לך adb ותריץ את הפקודה שמופיעה למעלה.
להבא תוכל ללחוץ win + shift +s או ללחוץ על prtsc במקלדת אם ישלך ולעשות צילום מסך.
@cfopuser
אין לי adb בדקתי עכשיו ואיזה פקודה להריץ
ולגבי צילום מסך תודה אבל זה פשוט הופיע ונעלם במהירות
ולכן הייתי חייב לעשות צילום מסך חיצוני -
@cfopuser
אין לי adb בדקתי עכשיו ואיזה פקודה להריץ
ולגבי צילום מסך תודה אבל זה פשוט הופיע ונעלם במהירות
ולכן הייתי חייב לעשות צילום מסך חיצוני@ישראל-כהן-6 תפתח את שורת הפקודה (תחפש במחשב cmd)
ותדביק שם את זה
adb kill-serverותלחץ אנטר ותשלח מה יוצא
-
@ישראל-כהן-6 תפתח את שורת הפקודה (תחפש במחשב cmd)
ותדביק שם את זה
adb kill-serverותלחץ אנטר ותשלח מה יוצא
-
@ישראל-כהן-6 מעניין אם אכן לא עובד לךאישית דרך האתר תוכל להתקין את האפליקצייה ידנית,
ולהשתמש בכלי הזה כדי להפעיל אותה.תתקין את האפליקצייה תוודא שאין חשבונות במכשיר ויש הגדרות מפתחים פתוח
לאחר מיכן תפתח את האפליקצייה במסך ההתחלתי שלה תחבר למחשב ותשתמש בתוכנה שצירפתי פה ותאשר הרשאות במכשיר במידה ומבוקש. -
@ישראל-כהן-6 מעניין אם אכן לא עובד לךאישית דרך האתר תוכל להתקין את האפליקצייה ידנית,
ולהשתמש בכלי הזה כדי להפעיל אותה.תתקין את האפליקצייה תוודא שאין חשבונות במכשיר ויש הגדרות מפתחים פתוח
לאחר מיכן תפתח את האפליקצייה במסך ההתחלתי שלה תחבר למחשב ותשתמש בתוכנה שצירפתי פה ותאשר הרשאות במכשיר במידה ומבוקש.@cfopuser
אוקיי ממש תודה רבה
אני אנסה ואעדכן אותך -
לאחר מיכן תפתח את האפליקצייה במסך ההתחלתי שלה תחבר למחשב ותשתמש בתוכנה שצירפתי פה ותאשר הרשאות במכשיר במידה ומבוקש. -
לאחר מיכן תפתח את האפליקצייה במסך ההתחלתי שלה תחבר למחשב ותשתמש בתוכנה שצירפתי פה ותאשר הרשאות במכשיר במידה ומבוקש.@cfopuser בכבוד

-
@cfopuser בכבוד

@ישראל-כהן-6 יפה לא הפעלת adb במכשיר שלך הרבה הצלחה יש הוראות מפורטות עם סרטון
באתר.