בקשת מידע | וואטסאפ על מק או אייפד בתור מכשיר ראשון
-
@0583230987 אז אולי באמת אי אפשר? גם הAI רשם שזה לא אפשרי...
-
@mefateach למה לא הבנתי?

-
תודה על העזרה
זה ממש חשוב לי
יש איזשהו פטנט למכשיר ראשי בחינם ובלי להתפשר על הסינון?יש לי מחשב ווינדוס חסר שימוש עם אאוטנט
ופלאפון שיאומי רגיל וחצי טאצ׳ גרסאות כשרות ללא אינטרנטיש דרך להשתמש בהנ״ל איכשהו למכשיר ראשי בלי לשלם לסינון,
ומצד שני שישארו חסומים הרמטי לכל השאר?כתב בבקשת מידע | וואטסאפ על מק או אייפד בתור מכשיר ראשון:
תודה על העזרה
זה ממש חשוב לי
יש איזשהו פטנט למכשיר ראשי בחינם ובלי להתפשר על הסינון?יש לי מחשב ווינדוס חסר שימוש עם אאוטנט
ופלאפון שיאומי רגיל וחצי טאצ׳ גרסאות כשרות ללא אינטרנטיש דרך להשתמש בהנ״ל איכשהו למכשיר ראשי בלי לשלם לסינון,
ומצד שני שישארו חסומים הרמטי לכל השאר?בגזרה הזו יש לכם לאן להפנות אותי?
תודה מראש! -
תודה על העזרה
זה ממש חשוב לי
ומצד שני שישארו חסומים הרמטי לכל השאר? -
זה המידע שראיתי בעבר..
-
@0583230987 אימולטור לא נוח אבל יעבוד
-
@צדיק-תמים
א. האמולטור של אנדרואיד סטודיו נוח מאוד בעיני. אני משתמש בו בלינוקס.ב. מה שאני עושה - אחרי שיש על האמולטור כמכשיר ראשי, אני פותח ווב במחשב ומקשר לאמולטור. וככה לא צריך לפתוח אותו כל פעם מחדש...
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | וואטסאפ על מק או אייפד בתור מכשיר ראשון:
ב. מה שאני עושה - אחרי שיש על האמולטור כמכשיר ראשי, אני פותח ווב במחשב ומקשר לאמולטור. וככה לא צריך לפתוח אותו כל פעם מחדש...
אבל צריך לפתוח את הוואטסאפ באמולטור כל כמה זמן, לא?
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | וואטסאפ על מק או אייפד בתור מכשיר ראשון:
ב. מה שאני עושה - אחרי שיש על האמולטור כמכשיר ראשי, אני פותח ווב במחשב ומקשר לאמולטור. וככה לא צריך לפתוח אותו כל פעם מחדש...
אבל צריך לפתוח את הוואטסאפ באמולטור כל כמה זמן, לא?
)