שינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד
-
@yos ככל הידוע לי לא ניתן ע"י קוד בטלפון. (לא בדגמים מעין אלו,)
זה כנראה תוכנה (לא שאני יודע איך עושים, אבל במכשירים דומים זה מתבצע ע"י תוכנה) -
כמה זה עולה לעשות כזה דבר והאם יש אפשרות לקבל את התוכנה הזאת
@כלב-בן-יפונה אין לי מושג. כמה עולה.
דבר עם @itapi או עם @1000100100 .לגבי התוכנה אני סקפטי שאדם שמרויח על זה כסף יתן לך אותה בקלות אבל תנסה.....
-
@cool פשוט ראיתי בעבר סרטון מסויים על נוקיות שעושים על ידי קוד, אז שולפים את הקוד מהקושחה וזהו.
-
הנה קישור לאתר המציג טבלה עם הרבה קודים למכשירים שונים שע"י הקשת הקוד על לוח המקשים יפתח אפשרות לשינוי מס IMEI - כידוע הפעולה הדרושה להתאמת מכשיר לכרטיס סים כשר,
נסו במכשירים הרלוונטים ואל תשכחו לעדכן כאן על כל דגם שהצלחתם.בהצלחה רבה!
https://www.martview-forum.com/threads/all-mobile-phone-imei-repair-codes-here.14091/
-
@TipTop כתב בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
נסו במכשירים הרלוונטים ואל תשכחו לעדכן כאן על כל דגם שהצלחתם.
עשיתי על מכשיר
-
אני קניתי באלי אקספרס נוקיה 235, לא תומך בסים כשר.( כשהכנסתי סים הוא כן קלט של איזה חברה הסים אבל לא לעשות כלום מעבר לזה
יש למישהו קובץ מסודר איך אפשר לשנות לו קובץ IMEI שיתמוך בסים הכשר .
תודה רבה!!@חחחח1234 כתב בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
אני קניתי באלי אקספרס נוקיה 235, לא תומך בסים כשר.( כשהכנסתי סים הוא כן קלט של איזה חברה הסים אבל לא לעשות כלום מעבר לזה
תודה רבה!!הסתדרת?
פשוט גם אני צריך... -
@חחחח1234 כתב בשינוי IMEI ע"י הקשת קוד בלבד - במכשירים סיניים וכן בכמה דגמים של מכשירי נוקיה סמסונג ועוד:
תודה רבה!!הסתדרת?
פשוט גם אני צריך...@איש-שחושב-מעבר תתקשר ל0548404041
-
האם מישהו יודע איך לשנות את הקוד IMEI לנוקיה 215
תודה רבה!!! -
האם מישהו יודע איך לשנות את הקוד IMEI לנוקיה 215
תודה רבה!!!@כלב-בן-יפונה יש מדריך מפורט מאוד בפורום איך עושים את זה.
אם לא תמצא אחפש לך.