שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
@ARISH הוא יוצר קובץ שמע שלפי מה שהבנתי ה-"אררררר" זה שגיאה אבל אני לא יודע אם זה בגלל שגמר לי מכסת השימוש ב AI STUDIO או שזה המערכת שמשתמשת ב־Cloudflare Worker חינמי וכשהוא מגיע למגבלת שימוש הוא מתחיל להחזיר שגיאה במקום תשובה.
מישהו יודע למה השגיאה? מצורף קובץ שמע.wav@y0508352872 לא נראה לי כל כך משנה.
בכל מקרה זה מתאפס אחרי יום. -
@ARISH הוא יוצר קובץ שמע שלפי מה שהבנתי ה-"אררררר" זה שגיאה אבל אני לא יודע אם זה בגלל שגמר לי מכסת השימוש ב AI STUDIO או שזה המערכת שמשתמשת ב־Cloudflare Worker חינמי וכשהוא מגיע למגבלת שימוש הוא מתחיל להחזיר שגיאה במקום תשובה.
מישהו יודע למה השגיאה? מצורף קובץ שמע.wav@y0508352872 האמת היא שאני עצמי לא יודע בדיוק איזה מבין החלקים נגמר הכי מהר אך אני יודע שבשימוש במפתח API בתשלום אין את הבעיה הזו (והתשלום לא נבה כ"כ מהר אלא אחרי הרבה מאד שימוש), כפי הנראה מה שנמר כרגע זו ההקראה של ג'מיני שהיא מוגבלת מאד לפי מה שידוע לי, אם מישהו מעוניין לבדוק אז יש שני דרכים פשוטות לבדוק זאת, 1. בשימוש במערכת דרך דף הHTML שמופיע למעלה במחשב עצמו ולא בקו.
2. לנסות לבחור את מודל 3.1 פלש לייט שלמיטב ידיעתי כמות השימוש הינמי בו היא גדולה יותר (אך הוא לא קשור למודל יצירת הקריינות).
בהצלחה רבה. -
@y0508352872 לא נראה לי כל כך משנה.
בכל מקרה זה מתאפס אחרי יום.@המלאך כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
בכל מקרה זה מתאפס אחרי יום.
גם היום זה עושה לי עדיין שגיאה
עולה הקובץ ומושמע בו ארררר. -
@המלאך כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
בכל מקרה זה מתאפס אחרי יום.
גם היום זה עושה לי עדיין שגיאה
עולה הקובץ ומושמע בו ארררר.@y0508352872 אז זה לא בעיה בAPI זה בעיה אחרת.
-
@y0508352872 האמת היא שאני עצמי לא יודע בדיוק איזה מבין החלקים נגמר הכי מהר אך אני יודע שבשימוש במפתח API בתשלום אין את הבעיה הזו (והתשלום לא נבה כ"כ מהר אלא אחרי הרבה מאד שימוש), כפי הנראה מה שנמר כרגע זו ההקראה של ג'מיני שהיא מוגבלת מאד לפי מה שידוע לי, אם מישהו מעוניין לבדוק אז יש שני דרכים פשוטות לבדוק זאת, 1. בשימוש במערכת דרך דף הHTML שמופיע למעלה במחשב עצמו ולא בקו.
2. לנסות לבחור את מודל 3.1 פלש לייט שלמיטב ידיעתי כמות השימוש הינמי בו היא גדולה יותר (אך הוא לא קשור למודל יצירת הקריינות).
בהצלחה רבה.@ARISH כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
בשימוש במערכת דרך דף הHTML שמופיע למעלה במחשב עצמו ולא בקו.
דרך הדף הוא מתכתב איתי מצויין
-
@ARISH כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
בשימוש במערכת דרך דף הHTML שמופיע למעלה במחשב עצמו ולא בקו.
דרך הדף הוא מתכתב איתי מצויין
@y0508352872 אני לא כל כך יודע איך זה בנוי.
לא אני בניתי.. -
אני לא יודע כ"כ מה לומר לך אם תרצה תוכל להתכתב איתי במייל ARISH121548@GMAIL.COM ולפרט לי על כל השלבים ואם תרצה הייתי ממליץ לך להתחיל את כל התהליך מחדש עם קו חדש וכולי, כי זה נשמע לי כמו בעיה בהגדרות הקו.
בהצלחה. -
הקו חזר למתכונת הראשונה שרק מביא מידע על עסקים או שזה זמני?
-
הקו חזר למתכונת הראשונה שרק מביא מידע על עסקים או שזה זמני?
@הישיבע-בוחר לעת עתה זה כך.
-
@הישיבע-בוחר לעת עתה זה כך.