בקשת מידע | ארדואינו, מישהו מנוסה?
-
אשמח לשמוע ממשהו שמכיר את התחום...
אני מחבר ארדואינו למחשב, הם מתקשרים נפלא, מפעיל קונטקטור, מחזיר תשובה למחשב... עד שהארדואינו מתנתק ללא שום סיבה הנראת לעין, סתם לא מחזיר תגובה, המכשיר אבד... (זו תגובת המחשב...)
ויתרה על כך, לפעמים מתנתקת היציאה השניה (עוד יציאת COM), בלבד או בנוסף
למי פיתרונים?@ח.-חנן אני ממליץ על הבייט הלבן
אולי זה משהו בקוד, אולי עומס יתר על הבקר, לא כל דבר מפעילים מהבקר, עד כמה שזכור לי ריליי לא מפעילים מהבקר עצמו, אלא רק את הפין שמשנה את המצב שלו, זה צורך יותר ממה שהבקר מסוגל לספק דרך הפינים שלו.
יש גם ענין שאם יש 2 דברים על יציאה אחת (com) אז הם גונבים אחד מהשני את החיבור ואז רואים שהמכשיר אבד.
-
@אלף-שין כתב בבקשת מידע | ארדואינו, מישהו מנוסה?:
אתה עושה רושם של חובבן אלקטרוניקה
אני ממליץ לך לקבוע פגישה [יתכן חינמית] בהקדם עם המומחה מספר 1 בארץ [ויש שאמרו בעולם...] באלקטרוניקה
ובפרט בתחום ארדואינו
תפתח כאן ותגלול עד למטה
ואולי תעיין לדוגמא גם כאן.שים לב שהוא בעיקרון חנות, והיעוץ זה חלק מהשירותים שלו.
-
@ח.-חנן אני ממליץ על הבייט הלבן
אולי זה משהו בקוד, אולי עומס יתר על הבקר, לא כל דבר מפעילים מהבקר, עד כמה שזכור לי ריליי לא מפעילים מהבקר עצמו, אלא רק את הפין שמשנה את המצב שלו, זה צורך יותר ממה שהבקר מסוגל לספק דרך הפינים שלו.
יש גם ענין שאם יש 2 דברים על יציאה אחת (com) אז הם גונבים אחד מהשני את החיבור ואז רואים שהמכשיר אבד.
@עידו300 כתב בבקשת מידע | ארדואינו, מישהו מנוסה?:
זה צורך יותר ממה שהבקר מסוגל לספק דרך הפינים שלו.
אתה מתכוון גם לא להוציא ממנו מתח הלאה (לא מפין דיגיטל אלא מפין 5V וGND)? א"כ למה? וכן אני מוסיף לארדאינו מתח נוסף חוץ מusb למחשב בכ"ז?
וכמה כבר יכול לקחת רילי... (לא?) -
זה צורך יותר ממה שהבקר מסוגל לספק דרך הפינים שלו.
אתה מתכוון גם לא להוציא ממנו מתח הלאה (לא מפין דיגיטל אלא מפין 5V וGND)? א"כ למה? וכן אני מוסיף לארדאינו מתח נוסף חוץ מusb למחשב בכ"ז?
וכמה כבר יכול לקחת רילי... (לא?) -
@אלף-שין כתב בבקשת מידע | ארדואינו, מישהו מנוסה?:
אתה עושה רושם של חובבן אלקטרוניקה
אני ממליץ לך לקבוע פגישה [יתכן חינמית] בהקדם עם המומחה מספר 1 בארץ [ויש שאמרו בעולם...] באלקטרוניקה
ובפרט בתחום ארדואינו
תפתח כאן ותגלול עד למטה
ואולי תעיין לדוגמא גם כאן.שים לב שהוא בעיקרון חנות, והיעוץ זה חלק מהשירותים שלו.
-
שים לב שהוא בעיקרון חנות, והיעוץ זה חלק מהשירותים שלו.
שים לב שאני כתבתי את זה מניסיון ממידע ומהיכרות ולא מחיפוש גוגל
-
שים לב שהוא בעיקרון חנות, והיעוץ זה חלק מהשירותים שלו.
שים לב שאני כתבתי את זה מניסיון ממידע ומהיכרות ולא מחיפוש גוגל
@אלף-שין אני רק רוצה להבהיר, לא אמרתי שהוא לא יענה על השאלות, גם לי הוא ענה על שאלות ובירורים אבל זה היה למטרת קניה.
סתם להתקשר אליו כדי לברר פתרון לבעיה, יתכן והוא ידרוש על זה תשלום, כי זה חלק מהשירותים שלו... ואני חושב שזה לא יפה להתקשר רק בשביל זה. אני אישית לא אוהב שמתקשרים אליי רק בשביל לברר פרטים או עזרה ובסוף לא קונים כלום, הזמן שלי יקר וחשוב לי גם אם אני לא אומר את זה בפועל ללקוחות. -
@אלף-שין אני רק רוצה להבהיר, לא אמרתי שהוא לא יענה על השאלות, גם לי הוא ענה על שאלות ובירורים אבל זה היה למטרת קניה.
סתם להתקשר אליו כדי לברר פתרון לבעיה, יתכן והוא ידרוש על זה תשלום, כי זה חלק מהשירותים שלו... ואני חושב שזה לא יפה להתקשר רק בשביל זה. אני אישית לא אוהב שמתקשרים אליי רק בשביל לברר פרטים או עזרה ובסוף לא קונים כלום, הזמן שלי יקר וחשוב לי גם אם אני לא אומר את זה בפועל ללקוחות.
גם אני כתבתי את זה מניסיון והיכרות אישית ולא מחיפוש בגוגל.