מדריך |הפיתרון ליצירת חשבון גוגל לבעלי טלפון כשר ללא sms וללא סריקת קוד QR כל הדרכים 2026 מתעדכן
-
לגבי השימוש במחלץ, אחרי שעושים את כל התהליך זה מציג את ההודעה הזו:

תרגום: מספר הטלפון הזה נוצל יותר מדי פעמים
כדי להמשיך, לחצו על כפתור 'הבא' וסרוקו שוב את קוד ה-QR עם מספר טלפון אחר. לאחר הסריקה, בצעו את השלבים בטלפון שלכם כדי להשלים את תהליך האימות באמצעות הודעת SMS.גוגל בעצם עלתה על התרמית?
@ישיבישער לא חושב שזה לא עובד פשוט תנסה לשחק קצת אם הלחיצה על המחלץ והתקדמות בדפים אבל אני יבדוק!!
עריכה: בדקתי הרגע וזה עובד!! פשוט ללחוץ על הסימניה ואז שלח ואז סימניה ואז שלח ואם משהוא לא עובד תחזור אחורה ותלחץ על השני.
ספויילר -
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
@ישיבישער לא חושב שזה לא עובד פשוט תנסה לשחק קצת אם הלחיצה על המחלץ והתקדמות בדפים אבל אני יבדוק!!
עריכה: בדקתי הרגע וזה עובד!! פשוט ללחוץ על הסימניה ואז שלח ואז סימניה ואז שלח ואם משהוא לא עובד תחזור אחורה ותלחץ על השני.
ספויילר@שמואל-הסיני הוא כותב שהוא שולח קוד לטלפון והוא כל הזמן חושב ולא שולח?
-
@שמואל-הסיני הוא כותב שהוא שולח קוד לטלפון והוא כל הזמן חושב ולא שולח?
@אברהם-0 לאן אתה מנסה לשלוח?
אל תחכה לו עד שישלח פשוט תלחץ על הסימניה כשהוא מחכה עד שיפתח לך הדף עם הודעה ומספר שאליו אתה צריך לשלוח sms. -
@אברהם-0 לאן אתה מנסה לשלוח?
אל תחכה לו עד שישלח פשוט תלחץ על הסימניה כשהוא מחכה עד שיפתח לך הדף עם הודעה ומספר שאליו אתה צריך לשלוח sms. -
סוף סוף אני רואה את המודעה.
(מקודם עשיתי דרך האימולטור)
עכשיו אני דרך הסורק קוד QR . אבל הוא לא נותן לשנות את המספר, יש לי מספר דרך הנטסטיק.@אברהם-0 לא הבנתי איפה אתה אוחז הגעת כבר לכאן?

-
@אברהם-0 לא הבנתי איפה אתה אוחז הגעת כבר לכאן?

@שמואל-הסיני זה נאבד לי אני מנסה שוב שזה יפתח החלון הזה.
-
@שמואל-הסיני זה נאבד לי אני מנסה שוב שזה יפתח החלון הזה.
-
@שמואל-הסיני סוף סוף הבנתי. שלחתי למספר שהוא כתב את כל הטקסט עם הקוד. צריך את הקוד בנפרד?
תודה. -
@שמואל-הסיני סוף סוף הבנתי. שלחתי למספר שהוא כתב את כל הטקסט עם הקוד. צריך את הקוד בנפרד?
תודה.