בקשת מידע | מקשי הפונקציות במחשב נייד לנובו
-
@הנדימן
לא מבין אותך,
אין לך קיצור להגברת או הנמכת הווליום?
או שאתה לא יודע מהו, ואתה סתם מתעקש לשנות איזה קיצור תמים אחר?
בד''כ הקיצור הוא F1/2/3 ויש חברות שצריך ללחוץ גם על מקש הFN בעת לחיצה על מקש הF.
לא נראה לי שאצלך אין את זה,
אל תנסה לשנות את הפעולה של כפתורי ה F סתם, לפעמים הם משמשים לכל מיני תוכנות, והשינוי יכול לפגוע במקש...אבל עם בכל זאת אתה מתכוון לערוך את אופן פעולת המקשים, אז תבקש מ GPT שיתן לך קטעי קוד לשורת הפקודה, וזה נראה לי הכי קל,
אני רציתי לבטל את ההפעלה האוטומטית של מחשבון בהחלקה על לוח המגע במחשב נייד, וככה עשיתי את זה
-
@הנדימן
לא מבין אותך,
אין לך קיצור להגברת או הנמכת הווליום?
או שאתה לא יודע מהו, ואתה סתם מתעקש לשנות איזה קיצור תמים אחר?
בד''כ הקיצור הוא F1/2/3 ויש חברות שצריך ללחוץ גם על מקש הFN בעת לחיצה על מקש הF.
לא נראה לי שאצלך אין את זה,
אל תנסה לשנות את הפעולה של כפתורי ה F סתם, לפעמים הם משמשים לכל מיני תוכנות, והשינוי יכול לפגוע במקש...אבל עם בכל זאת אתה מתכוון לערוך את אופן פעולת המקשים, אז תבקש מ GPT שיתן לך קטעי קוד לשורת הפקודה, וזה נראה לי הכי קל,
אני רציתי לבטל את ההפעלה האוטומטית של מחשבון בהחלקה על לוח המגע במחשב נייד, וככה עשיתי את זה
-
זה צילום של המקלדת:

מה שאני רוצה זה להחליף את אחד המקשים העליונים שאין לי בהם צורך, שיהיה לעצירה/הפעלה של מדיה.
מקווה שעכשיו זה יותר ברור...
תודה לכולם -
זה צילום של המקלדת:

מה שאני רוצה זה להחליף את אחד המקשים העליונים שאין לי בהם צורך, שיהיה לעצירה/הפעלה של מדיה.
תודה לכולם@הנדימן כתב בבקשת מידע | מקשי הפונקציות במחשב נייד לנובו:
זה צילום של המקלדת:

תודה לכולםאז כמו שכתב לך @טשיקאוור-ניוז בשביל להנמיך / להגביה / להשתיק תשתמש ב Fn + המקש הרלוונטי
-
זה צילום של המקלדת:

תודה לכולם -
-
@הנדימן סתם שתדע שיש אפשרות להגדיר שבהקשת ארבע אצבעות על לוח המגע השמע יופעל/יעצור, וכן להעביר שיר בהסטה של 4 אצבעות ימינה ושמאלה.
לפעמים במחשבים ישנים החומרה של המגע לא תומכת באפשרות ואין לי מושג איך זה אצלך, אבל תבדוק בהגדרות לוח המגע של ווינדוס. -
@הנדימן
הי, בלוח הבקרה ניתן להגדיר שמקשי הF יהיו פעילים גם ללא לחיצה על ה FN בו זמנית,
וככה הקיצורים של הווליום יעבדו, ולא האחרים,אבל אני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך ללחוץ FN+F2
-
@הנדימן
הי, בלוח הבקרה ניתן להגדיר שמקשי הF יהיו פעילים גם ללא לחיצה על ה FN בו זמנית,
וככה הקיצורים של הווליום יעבדו, ולא האחרים,אבל אני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך ללחוץ FN+F2
@טשיקאוור-ניוז
הוא רוצה שהמדיה תעצור/תמשיך ולא להגביר/להוריד ווליום