שיתוף | בדיקת תמונות של נטפרי באמצעות בינה מלאכותית
-
@לאצי כתב בשיתוף | בדיקת תמונות של נטפרי באמצעות בינה מלאכותית:
אולי יום אחד הסינון שלך יעקוף את נטפרי... לך תדע...
אני בטוח בזה

אגב, ראיתי היכנשהוא שהם ממש מייחלים ליום הזה שיקום להם מתחרה.
למה שהם ירצו את זה?
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | בדיקת תמונות של נטפרי באמצעות בינה מלאכותית:
למה שהם ירצו את זה?
שלא יישאו באחריות גדולה כ"כ. אם למישהו יש טענות, שיתכבד נא ויעבור לסינון המתחרה...
-
@זאב-לבן אני כבר קרוב לשנה עובד על AI שחוסם תמנות ובודק סרטונים ומסנן אותם פשוט לא סיימתי את המלאכה שלי...
@yehokarpel כתב בשיתוף | בדיקת תמונות של נטפרי באמצעות בינה מלאכותית:
@זאב-לבן אני כבר קרוב לשנה עובד על AI שחוסם תמנות ובודק סרטונים ומסנן אותם פשוט לא סיימתי את המלאכה שלי...
על דרך זאת אפשר גם לעשות משהו עם רמות שונות של סינון, מה שיכול להיות אפילו עוד יותר מועיל...
-
@menajemmendel זה היה גם תמונות.
@מישהו12
איפה ראית שהיה להם רובוט לתמונות? -
נתקלתי בזה אתמול לראשונה
זה נראה זה חוסם לעיתים רחוקות -
נתקלתי בזה אתמול לראשונה
זה נראה זה חוסם לעיתים רחוקותעוד דוגמה

-
נתקלתי היום לראשונה בתמונה שעליה הופיע הכיתוב "נחסם על ידי AI".
נראה שנטפרי התחילו להשתמש במודל בינה מלאכותית שמסנן תמונות עוד לפני הבדיקה האנושית, כדי לחסום מראש תמונות שמזוהות כבעייתיות בוודאות (בתיאור התמונה צוין שמדובר באישה).
אני מקווה שהמהלך הזה יוריד עומס מהבודקים, ובמקביל גם ישפר את זמן פתיחת התמונות בפועל עבור המשתמשים.
מי יודע—אולי בעתיד בינה מלאכותית תוכל גם לאשר תמונות תקינות, וככה בכלל לא נצטרך להמתין לחזרת התמונות מבדיקה אנושית… מה דעתכם על זה?

@yehokarpel אגב הרעיון של הכל ע"פ ai אינו עובד ב100% טכנית....
באתרוג לפעמים הוא מפספס...
עדיף שיהיה סינון מקדים שרק פוסל ע"י בינה ומה שכן אמור להפתח ע"י הai יעבור בדיקה אנושית. (כלומר כמו אתרוג רק שבסוף גם שכבת הגנה אנושית...) -
@yehokarpel אגב הרעיון של הכל ע"פ ai אינו עובד ב100% טכנית....
באתרוג לפעמים הוא מפספס...
עדיף שיהיה סינון מקדים שרק פוסל ע"י בינה ומה שכן אמור להפתח ע"י הai יעבור בדיקה אנושית. (כלומר כמו אתרוג רק שבסוף גם שכבת הגנה אנושית...)@סקרנות אתרוג זה לא דוגמא טובה לזה
-
בעבר בדקתי את הAI כמה פעמים והוא הצליח לזהות פעם אחר פעם (בתמונות שאתרוג פספסו)
לדעתי אתרוג לא משתמשים בAI אלא באוטומציה אחרת או שהם משתמשים במודל מאוד בסיסי -
בינה מלאכותית יעודית לזהוי בתמונות - למשל זהוי נשים בתמונות, קיימת ופועלת כבר למעלה מעשור, ככל הנראה אתרוג משתמשים במשהו כזה,
בשנים האחרונות יש כמובן קפיצה גדולה באיכות, אבל מצד שני המודלים החדשים (אלו שאתם אומרים כאן בדקתי וזה עבד) עולים הרבה, ולחברה שצריכה מעבר על אלפי או עשרות אלפי תמונות ביום יתכן מאוד ולא משתלם להשקיע בזה. -
אני לא חושב שזה יותר יקר מסינון אנושי
בכל אופן כרגע המודל שלהם על הפנים
אז גם אם הם לא רוצים לשלם על GPT וכו' יש להם המון לאיפה להתקדם