המלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!
-
התאמת ניסתי גם לבנות כמעט הצלחתי רק שלא הצלחתי להשיג את קובץ GTFS של משרד התחבורה למידע על תחנות אוטובסים אז פשוט עזבתי את הרעיון
-
י יונתן 2 התייחס לנושא זה
-
@א.מ.ד. כן, אתה יכול לעשות שהמכשיר ישלח dtmf עם הבקשה של המשתמש והשרת יענה לו בביפים והאפליקצייה תעמוד בינהם ותפענח את המידע.
ככה האינטרנט עבד שנים פחות או יותר (aol וכו') וככה פקסים עובדים עד היום.
האמת שמי שיפתח אפילו רק את הפרוטוקול יש לו מוצר שווה מאוד ביד..
@cfopuser כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
@א.מ.ד. כן, אתה יכול לעשות שהמכשיר ישלח dtmf עם הבקשה של המשתמש והשרת יענה לו בביפים והאפליקצייה תעמוד בינהם ותפענח את המידע.
משום מה רק עכשיו ראיתי את זה
כמדומני שכיום ברשתות הסלולריות אין DTMF אמיתי אז אין כל אפשרות לשלוח מהשרת נתונים אלא אם כן בפרוטוקול מוגדר שהלקוח מאזין גם כן לדברים האלו ואז צריך לבדוק אם יש לזה API לקבל את הנתונים באנדרואיד -
@cfopuser כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
משום מה רק עכשיו ראיתי את זה
כמדומני שכיום ברשתות הסלולריות אין DTMF אמיתי אז אין כל אפשרות לשלוח מהשרת נתונים אלא אם כן בפרוטוקול מוגדר שהלקוח מאזין גם כן לדברים האלו ואז צריך לבדוק אם יש לזה API לקבל את הנתונים באנדרואיד@מתכנת-חובב כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
ואז צריך לבדוק אם יש לזה API לקבל את הנתונים באנדרואיד
אין, אנדרואיד עדכני חוסם את הגישה לאודיו של שיחה.
-
@מתכנת-חובב כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
ואז צריך לבדוק אם יש לזה API לקבל את הנתונים באנדרואיד
אין, אנדרואיד עדכני חוסם את הגישה לאודיו של שיחה.
-
@א.מ.ד. זה לא נתון אודיו
לפי מה שהבנתי כשחקרתי את זה בזמנו זאת מסגרת שעוברת על זרם האודיו אבל היא לא אודיו (אם אני זוכר נכון)
אם אנדרואיד מפרסר את הנתונים האלו אז אולי יש API ייעודי לזה@מתכנת-חובב כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
@א.מ.ד. זה לא נתון אודיו
לפי מה שהבנתי כשחקרתי את זה בזמנו זאת מסגרת שעוברת על זרם האודיו אבל היא לא אודיו (אם אני זוכר נכון)לא משנה זה נקרא גישה לנתוני שיחה וזה חסום מאנדרואיד 7 או משהו כזה.
עריכה: אני מתכוון להאזנה ל-DTMF, כן? שידור DTMF כן אפשרי אבל רק מתחילת השיחה ולא במהלכה מטעמי אבטחה.
-
@מתכנת-חובב כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
@א.מ.ד. זה לא נתון אודיו
לפי מה שהבנתי כשחקרתי את זה בזמנו זאת מסגרת שעוברת על זרם האודיו אבל היא לא אודיו (אם אני זוכר נכון)לא משנה זה נקרא גישה לנתוני שיחה וזה חסום מאנדרואיד 7 או משהו כזה.
עריכה: אני מתכוון להאזנה ל-DTMF, כן? שידור DTMF כן אפשרי אבל רק מתחילת השיחה ולא במהלכה מטעמי אבטחה.
@א.מ.ד. בדקתי זריז ונראה שבאמת אנדרואיד לא מפרסרת את זה בכלל ככה שגם אם יש גישה האופציה היחידה לקבל אותם היא להתערב ישירות במודם
https://stackoverflow.com/questions/62334921/dtmf-receiving-in-android
אין שם הרבה מידע וגם לא יודע עד כמה אמין אבל זאת הטענה (גם של ג'מיני) -
@א.מ.ד. בדקתי זריז ונראה שבאמת אנדרואיד לא מפרסרת את זה בכלל ככה שגם אם יש גישה האופציה היחידה לקבל אותם היא להתערב ישירות במודם
https://stackoverflow.com/questions/62334921/dtmf-receiving-in-android
אין שם הרבה מידע וגם לא יודע עד כמה אמין אבל זאת הטענה (גם של ג'מיני)@מתכנת-חובב שיאומי מקשים זה 4.4 ואפשר לעקוף את ההרשאות שיחה על ידי קביעת אפליקציה כברירת מחדל עבור ניהול שיחות.
-
@מתכנת-חובב שיאומי מקשים זה 4.4 ואפשר לעקוף את ההרשאות שיחה על ידי קביעת אפליקציה כברירת מחדל עבור ניהול שיחות.