שאלה | כרטיס זיכרון ל-Q8
-
אני יודע שצריך כרטיס micro sd אבל יש בזה סוגים? יש סוג מסוים שעדיף?
בנוסף, הבנתי שהנפח המקסימלי שניתן להכניס הוא 16GB ע"פ פרסומים רשמיים. אבל כמדומני ששמעתי שבפועל ניתן להכניס גם יותר. יש למישהו מידע על זה? אני רוצה לקנות 32GB או 64GB אבל אין לי מושג אם המכשיר יקבל את זה. (ואגב, אשמח גם לדעת אם כדאי לפרמט את הכרטיס כ-ntfs או fat32 לפני השימוש). תודה רבה. -
אני יודע שצריך כרטיס micro sd אבל יש בזה סוגים? יש סוג מסוים שעדיף?
בנוסף, הבנתי שהנפח המקסימלי שניתן להכניס הוא 16GB ע"פ פרסומים רשמיים. אבל כמדומני ששמעתי שבפועל ניתן להכניס גם יותר. יש למישהו מידע על זה? אני רוצה לקנות 32GB או 64GB אבל אין לי מושג אם המכשיר יקבל את זה. (ואגב, אשמח גם לדעת אם כדאי לפרמט את הכרטיס כ-ntfs או fat32 לפני השימוש). תודה רבה. -
@lavinor2 קשה להאמין שיש מגבלה ל-16 ג'יגה בלבד אין לזה בסיס טכני
כנראה זה גם לא מוגבל ל-64 ומעלה פשוט צריך לפרמט את זה ל fat32 בתוך הפלאפון@מתכנת-חובב כתב בשאלה | כרטיס זיכרון ל-Q8:
כנראה זה גם לא מוגבל ל-64 ומעלה פשוט צריך לפרמט את זה ל fat32 בתוך הפלאפוןאני מאמין שאתה צודק, אני לא מבין בזה. חיפשתי עכשיו מאיפה הבאתי את זה שזה עד 16GB ומצאתי במפרט המוצר באחד האתרים שמוכרים את הטלפון:

-
@מתכנת-חובב כתב בשאלה | כרטיס זיכרון ל-Q8:
כנראה זה גם לא מוגבל ל-64 ומעלה פשוט צריך לפרמט את זה ל fat32 בתוך הפלאפוןאני מאמין שאתה צודק, אני לא מבין בזה. חיפשתי עכשיו מאיפה הבאתי את זה שזה עד 16GB ומצאתי במפרט המוצר באחד האתרים שמוכרים את הטלפון:

-
@lavinor2 זה בדרך כלל לא אומר הרבה
@מתכנת-חובב תודה
-
לי יש 64 גיגה עובד מעולה כבר 9 חודשים, אבל בפעם הראשונה ביקש פירמוט/אתחול
(אגב כשניסיתי יום אחד לחבר לאנדרואיד זה ביקש גם אתחול, ואתחלתי וכשהחזרתי לQ8 עבד בלי בקשת אתחול נוספת) -
לי יש 64 גיגה עובד מעולה כבר 9 חודשים, אבל בפעם הראשונה ביקש פירמוט/אתחול
(אגב כשניסיתי יום אחד לחבר לאנדרואיד זה ביקש גם אתחול, ואתחלתי וכשהחזרתי לQ8 עבד בלי בקשת אתחול נוספת) -
@אורי מי אמר שהבקר שלהם לא תומך ב SDUC? (נכון שזה לא הגיוני מבחינת עלות המכשיר אבל אין וודאות שאפשר לסתור את הטענה הזאת)
בכל אופן אין היגיון לנקוב במספר 5TB אלא אם כן מעבר לזה זיכרון ה ram יחנק בטעינת מערכת קבצים גדולה מידי (ואם זה נכון זה אומר שיש למכשיר הזה יחסית הרבה זיכרון ram)
יכול להיות שהמתכנת התכוון שמבחינת התוכנה הוא הגביל לגודל כזה אבל קצת מוזר לי שהמתכנתים שם לא מבינים את ההתממשקות לחומרה והתקנים
אולי לא הבינו אותו טוב -
@מתכנת-חובב אאל"ט לכל הטלפונים הסיניים שיוצרו בשנים האחרונות יש 64MB של RAM.
-
@מתכנת-חובב אאל"ט לכל הטלפונים הסיניים שיוצרו בשנים האחרונות יש 64MB של RAM.
-
@אורי כתב בשאלה | כרטיס זיכרון ל-Q8:
@איך אין כזה דבר 5TB.
הקיבולת המקסימלית לכרטיס microSDXC היא 2TB.אתה צודק ממש, בדקתי שוב, זה תומך עד 2TB, סליחה על אי הדיוק, מעתיק את התשובה שלהם:
זה תומך רשמי עד 32 גיגה.
ולא רשמי עד2000 גיגה שהם 2 טרה.