בקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל
-
@ישיביש כתב בשיתוף | פלוס | פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:
הי מרושם ראשון נראה ממש יפה
רק הצעה יש אפשרות לייבא מקובץ אקסל או משהו דומה תזרים מזומנים של בנק? זה ממש יעזור (אולי יש אני לא מצאתי)אני שם את זה פה כדי שכל ההצעות יהיו מסודרות במקום אחד.
-
א אברהם גלסר התייחס לנושא זה
-
@לאצי אשריך, תודה רבה!
@אברהם-גלסר לדעתי תכתוב בכותרת בנושא הזה
https://mitmachim.top/post/1081067
נא לא להגיב כאן בנושא הזה
אלא בנושא לתגובות -
@אברהם-גלסר לדעתי תכתוב בכותרת בנושא הזה
https://mitmachim.top/post/1081067
נא לא להגיב כאן בנושא הזה
אלא בנושא לתגובות@אורחל בוצע

-
@אורחל בוצע

@אברהם-גלסר מצוין
@אברהם-גלסר כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:@אורחל בוצע

לא אמרתי את זה בשביל הלייק

-
מדהים!!!
- אגב, אתה יכול לעשות (לבקש מ-BASE 44)
שכל האריחים שמופיעים בלוח בקרה ובדוחות של הכנסות והוצאות וכו'
יהיו קישורים שמפנים לכל התנועות שהם הכנסות והוצאות. - כדאי לתת את הדעת לאנשים שהמשכורת נכנסת ב-10 לחודש שיוכלו לחשב את חודש מה-10 ועד ל-10
- כדאי להוסיף בסינון 'סינון לפי' אמצעי תשלום.
- שאלה חשובה: האם כל הנתונים האישיים שמכניסים לאתר גלויים למפתח?
-
פוסט זה נמחק!
-
מדהים!!!
שכל האריחים שמופיעים בלוח בקרה ובדוחות של הכנסות והוצאות וכו'
יהיו קישורים שמפנים לכל התנועות שהם הכנסות והוצאות. - כדאי לתת את הדעת לאנשים שהמשכורת נכנסת ב-10 לחודש שיוכלו לחשב את חודש מה-10 ועד ל-10
- כדאי להוסיף בסינון 'סינון לפי' אמצעי תשלום.
- שאלה חשובה: האם כל הנתונים האישיים שמכניסים לאתר גלויים למפתח?
@חיים-יענקל-0
אתה צודק. זאת באמת שאלה חשובה.
והתשובה עליה - כן...
כלומר:
אני רואה את:- שם המשתמש
- סוג משתמש user/admin
- כתובת email
- האם בהגדרות בחרתם תכנית מעשר או לא
- גודל המעשר 0.1-100%
- האם יש לכם תנועה חזרתית
- כל כמה זמן היא (יומית שבועית וכו')
- האם הכנסות נכללות בבסיס המעשר כברירת מחדל
- האם הוצאות מנוכות מבסיס המעשר כברירת מחדל
- ערכת נושא
אחרי הרשימה הזו - יש לי דבר חשוב לומר:
ברמה ה"פלטפורמית" הזו:לא מעניין אותי מי אתם, ואני לא עומד לעשות בזה שום שימוש או בכלל להסתכל על זה.
כל מטרות האתר הזה הן לשם עזרה לזולת בלבד.
מי שרוצה דרך לאמת אותי, מוזמן לדבר איתי בצ'אט ונראה מה אפשר לעשות.
מבחינת אבטחה - האתר נוצר באמצעות פלטפורמת BASE44 (זה מה שיש לי לומר על זה...)
בנוגע לשאר ההערות - קיבלתי ונראה מה אפשר לשפר, תודה על המשוב!מוזמנים תמיד לשאול.
-
נושא זה מיועד לתגובות ל https://mitmachim.top/topic/91989/שיתוף-פלוס-פלטפורמת-הניהול-הפיננסי-של-ישראל
אשמח לדיווחים על באגים, הצעות ייעול, פיצ'רים שאתם חושבים שכדאי שיהיו, שאלות, מענות, הארות והערות.
@אברהם-גלסר סליחה על השאלה, אבל מה רמת אבטחת הנתונים?
-
@אברהם-גלסר סליחה על השאלה, אבל מה רמת אבטחת הנתונים?
@a.y.f. לא אני בניתי אותם:)
לפי מה שהם אומרים:
פלטפורמת Base44 מטפלת באבטחת הנתונים ברמה גבוהה. היא כוללת ניהול אימות משתמשים (כולל תפקידי מנהל ומשתמש), בקרת גישה מבוססת תפקידים, וכל הנתונים מאוחסנים באופן מאובטח ומוצפנים. ישנם גם כללי אבטחה מובנים עבור ישויות כמו ישות המשתמש, המונעים ממשתמשים רגילים לגשת לנתונים של משתמשים אחרים או לשנות את תפקידיהם. -
@a.y.f. לא אני בניתי אותם:)
לפי מה שהם אומרים:
פלטפורמת Base44 מטפלת באבטחת הנתונים ברמה גבוהה. היא כוללת ניהול אימות משתמשים (כולל תפקידי מנהל ומשתמש), בקרת גישה מבוססת תפקידים, וכל הנתונים מאוחסנים באופן מאובטח ומוצפנים. ישנם גם כללי אבטחה מובנים עבור ישויות כמו ישות המשתמש, המונעים ממשתמשים רגילים לגשת לנתונים של משתמשים אחרים או לשנות את תפקידיהם.@אברהם-גלסר תודה, אלוף!
-
נושא זה מיועד לתגובות ל https://mitmachim.top/topic/91989/שיתוף-פלוס-פלטפורמת-הניהול-הפיננסי-של-ישראל
אשמח לדיווחים על באגים, הצעות ייעול, פיצ'רים שאתם חושבים שכדאי שיהיו, שאלות, מענות, הארות והערות.
@אברהם-גלסר ראשית כל: תוכנה מעולה! נראות מצויינת...
לאחר שיטוט קל בתוכנה:- איפה מגדירים קטגוריות להכנסות/הוצאות?
- כשאני מגדיר תאריך בהכנסות והוצאות הוא שומר אותו כיום לפני (אם הגדרתי שיש חיוב ב10 לחודש בתוכנה הוא נשמר כחיוב ב9 לחודש...)
ושוב פעם... תודה על התוכנה המעולה!!!
-
@אברהם-גלסר ראשית כל: תוכנה מעולה! נראות מצויינת...
לאחר שיטוט קל בתוכנה:- איפה מגדירים קטגוריות להכנסות/הוצאות?
- כשאני מגדיר תאריך בהכנסות והוצאות הוא שומר אותו כיום לפני (אם הגדרתי שיש חיוב ב10 לחודש בתוכנה הוא נשמר כחיוב ב9 לחודש...)
ושוב פעם... תודה על התוכנה המעולה!!!
@שלמה-רייכמן תודה על המשוב!
א. קטגוריות להכנסות או הוצאות ניתן להגדיר בקלות בלשונית "הגדרות" - לגלול עד למטה.
ב. אצלי מופיע התאריך הנכון. יש עוד מישהו שזה לא שומר אצלו על התאריך הנכון?
רק תוודא בהגדרות שהחודש מתחיל אצלך מהראשון.

-
@שלמה-רייכמן תודה על המשוב!
א. קטגוריות להכנסות או הוצאות ניתן להגדיר בקלות בלשונית "הגדרות" - לגלול עד למטה.
ב. אצלי מופיע התאריך הנכון. יש עוד מישהו שזה לא שומר אצלו על התאריך הנכון?
רק תוודא בהגדרות שהחודש מתחיל אצלך מהראשון.

@אברהם-גלסר בדקתי עכשיו ועשיתי הקלטת מסך לצורך הענין:
שים לב שאני מציין שההכנסה תהיה ביום ה16 לחודש ואח"כ בתנועות זה מופיע כ15 לחודש..... הקלטת מסך..rar -
שים לב שאני מציין שההכנסה תהיה ביום ה16 לחודש ואח"כ בתנועות זה מופיע כ15 לחודש..... הקלטת מסך..rar@אברהם-גלסר הייתי גם מוסיף בתנועות אופ' שהוצאה מסויימת תחושב כמעשר או כסכום לחיסכון.
ולא מפריד אותם לרישום תנועות במקום נפרד.כמו כן אם תוכל לעשות שההוצאות במסגרת האשראי יהיו עם אופ' ליום גביה מלבד יום ההוצאה (לדוג' הרכישה היתה ב2 לחודש אבל הגביה של האשראי היא רק ב10...)
-
שים לב שאני מציין שההכנסה תהיה ביום ה16 לחודש ואח"כ בתנועות זה מופיע כ15 לחודש..... הקלטת מסך..rar@שלמה-רייכמן תנסה לבצע תנועה לא בעתיד. אתה רשמת ה16 לראשון וזה רק עוד כמה ימים. מה קורה אם אתה מבצע תנועה על היום או בעבר?
-
אופס
אני לא מאמין
ממש לפני כמה ימים עלה לאויר עוד אתר
בדיוק באותו נושא
https://-8030dbb4.base44.app/aboutזה מזכיר את התופעה של הבית יוסף והרמ"א ששניהם הגיעו למסקנא באותו זמן על הוצאת חיבור דומה, ועוד כמה דוגמאות...
אולי באמת תעבדו על שיתוף פעולה תקחו את הפלוסים של זה ושל זה ותחברו יחד, (כמו בדוגמא הנ"ל) או שפשוט יהיה שניים...
-
קודם כל
כל הכבוד לך על היוזמה
מאוד עזרת לידבר שני
אם אפשר להוסיף גם במעשרות תנועות קבועות
ובסינון תנועות שיהיה אפשר לסנן לפי תגית מסוייימת
כמה נכנס סך הכל מקטגוריה מסויימת וכמה זה אחרי ההוצאות של אותה קטגוריה
אופציה להתקזזות מעשרות מחודש לחודש (כלומר אם חודש אחד שילמתי פחות ממה שהייתי צריך שיהיה חישוב של זה לחודש הבא) וכן להפך אם שילמתי יותר,זה לבנתיים ושוב תודה
-
אופס
אני לא מאמין
ממש לפני כמה ימים עלה לאויר עוד אתר
בדיוק באותו נושא
https://-8030dbb4.base44.app/aboutזה מזכיר את התופעה של הבית יוסף והרמ"א ששניהם הגיעו למסקנא באותו זמן על הוצאת חיבור דומה, ועוד כמה דוגמאות...
אולי באמת תעבדו על שיתוף פעולה תקחו את הפלוסים של זה ושל זה ותחברו יחד, (כמו בדוגמא הנ"ל) או שפשוט יהיה שניים...
@בוקר-טוב
איזה השוואה מזעזעת

-
@אברהם-גלסר
הצלחתי לשלוף לכאורה את רשימת המשתמשים באתר
תכתוב לי בפרטי ואצרף לך קובץ, שתוכל לראות אם זה באמת זה
זה היה די בקלות כך שכדאי לעבוד קצת על אבטחה... -
@אברהם-גלסר
הצלחתי לשלוף לכאורה את רשימת המשתמשים באתר
תכתוב לי בפרטי ואצרף לך קובץ, שתוכל לראות אם זה באמת זה
זה היה די בקלות כך שכדאי לעבוד קצת על אבטחה...פוסט זה נמחק!