להורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט
-
@מגנוס-קרלסן שאבתי את כל המחיצות והוא הביא לי 55 מחיצות לעומת מה שאבתי עם המדריך וגם כל הקבצים הם תמונת דיסק, וחלקם הרבה יותר כבדים מהמחיצות ששאבתי לפני.

-
@מגנוס-קרלסן שאבתי את כל המחיצות והוא הביא לי 55 מחיצות לעומת מה שאבתי עם המדריך וגם כל הקבצים הם תמונת דיסק, וחלקם הרבה יותר כבדים מהמחיצות ששאבתי לפני.

@נחלס-דון התמונה הראשונה זה מהמדריך והשנייה מהתוכנה שלי?
זה לא משנה מה הסיומת, העיקר זה הקובץ שיהיה שלם
אם תבדוק בהרבה קושחאות יש הרבה קבצים שהם בלי סיומות והם בכל זאת נצרבים
בקיצור - אין לך מה לדאוגואת מה צרבת לפני וזה מהמדריך או מהתוכנה שלי?
-
@נחלס-דון התמונה הראשונה זה מהמדריך והשנייה מהתוכנה שלי?
זה לא משנה מה הסיומת, העיקר זה הקובץ שיהיה שלם
אם תבדוק בהרבה קושחאות יש הרבה קבצים שהם בלי סיומות והם בכל זאת נצרבים
בקיצור - אין לך מה לדאוגואת מה צרבת לפני וזה מהמדריך או מהתוכנה שלי?
@מגנוס-קרלסן התמונה הראשונה זה מהתוכנה שלך.
-
פוסט זה נמחק! -
-
-
@נחלס-דון בשמחה.
כבר אומר שהולכת להיות הפתעה גדולה!!!!! בקרוב...
-
@נחלס-דון בשמחה.
כבר אומר שהולכת להיות הפתעה גדולה!!!!! בקרוב...
@מגנוס-קרלסן מה ספר
-
@מגנוס-קרלסן מה ספר
@עניו-כמשה ששש... זה סוד!!
-
@נוחעם-FM כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
מה הפשט איך זה עובד???
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
@מגנוס-קרלסן איך עובדת השאיבה?
@עניו-כמשה כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
איך זה עובד בדיוק וזה באמת חוסך לנו את המדריך של חגי.?
כנראה לא שמתם לב שזה דורש רוט, וברגע שיש רוט אז בנתיב /dev/block/by-name/ יש את כל המחיצות של המכשיר ואפשר להעתיק אותם עם כל סייר רוט, או עם adb...
@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
כנראה לא שמתם לב שזה דורש רוט, וברגע שיש רוט אז בנתיב /dev/block/by-name/ יש את כל המחיצות של המכשיר ואפשר להעתיק אותם עם כל סייר רוט, או עם adb...
מישהו יודע אם אפשר ככה גם להחליף מחיצות ובעצם לצרוב מחיצה מסויימת למכשיר? (למשל אם אני רוצה להחליף את הsystem)