בירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל)
-
@web_master כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
@hartkhartk תלוי באיזה מסלול אתה בוחר אפשר לשלם לפי שימוש בלבד ואפשר חודשי + לפי שימוש בדרך כלל אם אתה מריץ משהו קטן כדאי לבחור לפי שימוש בלבד
במשאבים אני מתכוון ראם וזיכרון וכו לא זמן
אני רוצה שהשרת ירוץ רציף אבל לכל זמן ישלמו רק כמה ראם זיכרון וכו שמשתמשים@hartkhartk אני לא מכיר דבר כזה ואין סיבה שיהיה הם מריצים בשבילך את השרת 24 שעות אין סיבה שלא יגבו על זה החשמל והמעבד הם גם משאב
-
@hartkhartk אני לא מכיר דבר כזה ואין סיבה שיהיה הם מריצים בשבילך את השרת 24 שעות אין סיבה שלא יגבו על זה החשמל והמעבד הם גם משאב
@web_master כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
@hartkhartk אני לא מכיר דבר כזה ואין סיבה שיהיה הם מריצים בשבילך את השרת 24 שעות אין סיבה שלא יגבו על זה החשמל והמעבד הם גם משאב
אולי אפשר לעשות חבילה בסיסית שבטוח לא תספיק ותשלום לפי חריגה?
-
אני מחפש שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל)
עדיפות גדולה ל vps מלא עם ssh/root ומערכת הפעלה
יש כזה דבר?
עריכה במשאבים אני מתכוון ראם וזיכרון וכו לא זמן
אני רוצה שהשרת ירוץ רציף אבל לכל זמן ישלמו רק כמה ראם זיכרון וכו שמשתמשיםאפשר לתייג את המומחים בזה?
אני לא יודע מי הם@hartkhartk אם אתה צופה שימוש מאסיבי במשאבים כדאי לך ללכת על תוכנית כזאת, כמובן שיש תשלום מינימלי כל חודש עם עצם השרת (כמו שתשלם לחברת חשמל על עצם המונה ללא קשר לשימוש בו), ואז תשלם לפי המשאבים או פריסת שרתים נוספים לפי התוכנית.
אבל אם מדובר על שרת שאמור לתת ביצועים יחסית פשוטים וסבירים, לדעתי פשוט קח שרת ב5 דולר מקונטאבו או OVH וכדומה. -
@hartkhartk אם אתה צופה שימוש מאסיבי במשאבים כדאי לך ללכת על תוכנית כזאת, כמובן שיש תשלום מינימלי כל חודש עם עצם השרת (כמו שתשלם לחברת חשמל על עצם המונה ללא קשר לשימוש בו), ואז תשלם לפי המשאבים או פריסת שרתים נוספים לפי התוכנית.
אבל אם מדובר על שרת שאמור לתת ביצועים יחסית פשוטים וסבירים, לדעתי פשוט קח שרת ב5 דולר מקונטאבו או OVH וכדומה.@אלישי כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
@hartkhartk אם אתה צופה שימוש מאסיבי במשאבים כדאי לך ללכת על תוכנית כזאת, כמובן שיש תשלום מינימלי כל חודש עם עצם השרת (כמו שתשלם לחברת חשמל על עצם המונה ללא קשר לשימוש בו), ואז תשלם לפי המשאבים או פריסת שרתים נוספים לפי התוכנית.
אבל אם מדובר על שרת שאמור לתת ביצועים יחסית פשוטים וסבירים, לדעתי פשוט קח שרת ב5 דולר מקונטאבו או OVH וכדומה.אני מדבר על משהו בסדר גודל עצום..
לכל משתמש 4 עד 6 ג'יגה ראם ו20 עד 30 ג'יגה אחסון ו GPU -
@אלישי כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
אבל אם מדובר על שרת שאמור לתת ביצועים יחסית פשוטים וסבירים, לדעתי פשוט קח שרת ב5 דולר מקונטאבו או OVH וכדומה.אני מדבר על משהו בסדר גודל עצום..
לכל משתמש 4 עד 6 ג'יגה ראם ו20 עד 30 ג'יגה אחסון ו GPU@hartkhartk אוקיי, אז יש לך המון מסלולים בAWS ובגוגל כמו שכתבו לך, שים לב רק שתשלם עדיין סכום כלשהו כל חודש על עצם החזקת השרתים בשבילך, ואז תשלם תוספת לפריסת שרתים חדשים לפי שימוש וצורך, עקרונית יש את השירות הזה לרוב ספקי הVPS למיניהם, ולכן אם אתה לא רוצה לשלם לחברות היקרות תוכל למצוא חברות יותר זולות שיעשו לך את זה.
תחפש פריסת שרתים לפי שימוש או משהו בסגנון. -
@hartkhartk אוקיי, אז יש לך המון מסלולים בAWS ובגוגל כמו שכתבו לך, שים לב רק שתשלם עדיין סכום כלשהו כל חודש על עצם החזקת השרתים בשבילך, ואז תשלם תוספת לפריסת שרתים חדשים לפי שימוש וצורך, עקרונית יש את השירות הזה לרוב ספקי הVPS למיניהם, ולכן אם אתה לא רוצה לשלם לחברות היקרות תוכל למצוא חברות יותר זולות שיעשו לך את זה.
תחפש פריסת שרתים לפי שימוש או משהו בסגנון.@אלישי כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
@hartkhartk אוקיי, אז יש לך המון מסלולים בAWS ובגוגל כמו שכתבו לך, שים לב רק שתשלם עדיין סכום כלשהו כל חודש על עצם החזקת השרתים בשבילך, ואז תשלם תוספת לפריסת שרתים חדשים לפי שימוש וצורך, עקרונית יש את השירות הזה לרוב ספקי הVPS למיניהם, ולכן אם אתה לא רוצה לשלם לחברות היקרות תוכל למצוא חברות יותר זולות שיעשו לך את זה.
תחפש פריסת שרתים לפי שימוש או משהו בסגנון.gpt טוען שב aws EC2 אם עוקפים את המשאבים בחבילה זה פשוט יאט את האפליקצייה או יקרוס אבל לא יחיב ויוסיף חריגה
-
הנושא נפתר בפיתרון פשוט ביותר
הצורך שלי היה לשלם על משאבים לפי כמות השימוש וכפי שכתבתי
לכל משתמש 4 עד 6 ג'יגה ראם ו20 עד 30 ג'יגה אחסון ו GPU
שאז אם יש לי 10 משתמשים אז אני ישלם על 40 עד 60 ראם ואם יש לי 15 משתמשים אז אני ישלם על 60 עד 90 ראם
אז הפיתרון פשוט לעשות vps נפרד לכל משתמש דרך מערכת שמאפשרת ניהול vpsים משרת -
הנושא נפתר בפיתרון פשוט ביותר
הצורך שלי היה לשלם על משאבים לפי כמות השימוש וכפי שכתבתי
לכל משתמש 4 עד 6 ג'יגה ראם ו20 עד 30 ג'יגה אחסון ו GPU
שאז אם יש לי 10 משתמשים אז אני ישלם על 40 עד 60 ראם ואם יש לי 15 משתמשים אז אני ישלם על 60 עד 90 ראם
אז הפיתרון פשוט לעשות vps נפרד לכל משתמש דרך מערכת שמאפשרת ניהול vpsים משרת@hartkhartk אני לא יודע בדיוק מה הצורך שלך כי לא פירטת מספיק, אבל לדעתי אם אתה לא עובד עם דוקר עם פריסת שרתים טובה והכי חשוב עם multi tenancy, זה יהיה לכאורה איבוד פוקוס ומשאבים מיותרת, מה גם שאם יהיה לך עדכון לקוד, תצטרך לעדכן את זה עשרות פעמים, לכל לקוח בנפרד.
לדעתי אם זה משהו חדש, תיקח איזה Dev ops או תתיעץ בנידון בצורה מחושבת, כי זה יחסוך לך זמן כסף וכאבי ראש מיותרים. -
@hartkhartk אני לא יודע בדיוק מה הצורך שלך כי לא פירטת מספיק, אבל לדעתי אם אתה לא עובד עם דוקר עם פריסת שרתים טובה והכי חשוב עם multi tenancy, זה יהיה לכאורה איבוד פוקוס ומשאבים מיותרת, מה גם שאם יהיה לך עדכון לקוד, תצטרך לעדכן את זה עשרות פעמים, לכל לקוח בנפרד.
לדעתי אם זה משהו חדש, תיקח איזה Dev ops או תתיעץ בנידון בצורה מחושבת, כי זה יחסוך לך זמן כסף וכאבי ראש מיותרים.@אלישי כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
@hartkhartk אני לא יודע בדיוק מה הצורך שלך כי לא פירטת מספיק, אבל לדעתי אם אתה לא עובד עם דוקר עם פריסת שרתים טובה והכי חשוב עם multi tenancy, זה יהיה לכאורה איבוד פוקוס ומשאבים מיותרת, מה גם שאם יהיה לך עדכון לקוד, תצטרך לעדכן את זה עשרות פעמים, לכל לקוח בנפרד.
לדעתי אם זה משהו חדש, תיקח איזה Dev ops או תתיעץ בנידון בצורה מחושבת, כי זה יחסוך לך זמן כסף וכאבי ראש מיותרים.אני רוצה לעשות אמילטור אנדרואיד אונליין
איך אתה ממליץ לעבוד? -
@אלישי כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
לדעתי אם זה משהו חדש, תיקח איזה Dev ops או תתיעץ בנידון בצורה מחושבת, כי זה יחסוך לך זמן כסף וכאבי ראש מיותרים.אני רוצה לעשות אמילטור אנדרואיד אונליין
איך אתה ממליץ לעבוד?@hartkhartk כתב בבירור | שרת vps שמשלמים רק על כמה משאבים שמשתמשים (בעצם כמו חשבון חשמל):
איך אתה ממליץ לעבוד?יש חברה כלשהי שמספקת כעין שרתי אנדרואיד, תבדוק אולי קודם אם זה עוזר לך.