בקשה | רוט לנגן M393 PRO
-
עכשיו בטעות מחקתי את אפליקציית ממשק המשתמש ושמתחי חדש העם באג יש לי את המקורית
עשיתי אתחול דרך הסיטסטם ולא עזר לי נדלק ואחרי 5 שניות נכבה מה עושים -
@חכם-בלילה המכשיר בבריק?
אם לא תוכל פשוט להעתיק את המקורית למקום של הנוכחית ולתת לה הרשאות 644 נראלי@שמואל-הסיני
המכשיר לא בבריק פשוט מנסה לפתוח את האפליקציה וכשלא מצליח מאתחל את עצמו -
@שמואל-הסיני
המכשיר לא בבריק פשוט מנסה לפתוח את האפליקציה וכשלא מצליח מאתחל את עצמו@חכם-בלילה כוונתי היתה לברר אם יש לך גישה למכשיר והיות ואין לך צתצרוב סופר חדש זה לא אמור למחוק לך נתונים לא לוקח אחריות כמובן.
-
@חכם-בלילה כוונתי היתה לברר אם יש לך גישה למכשיר והיות ואין לך צתצרוב סופר חדש זה לא אמור למחוק לך נתונים לא לוקח אחריות כמובן.
@שמואל-הסיני
מאיפה יהא לי ?
איזה קובץ זה -
@שמואל-הסיני
מאיפה יהא לי ?
איזה קובץ זה -
@שמואל-הסיני
מאיפה יהא לי ?
איזה קובץ זה@חכם-בלילה רק מברר אתה משתמש בגירסא הכשרה הזו?
או שכרגע זה לא חסום כי יש כאן בגירסא קובץ אבל הוא יכשיר לך את הנגן אם תשתמש בו.
אם לא יש לי קובץ גיבוי אצלי. -
@חכם-בלילה אם תשאב אותו מהמכשיר תקבל את אותו מצב כי תשאב את האפליקצייה התקולה.
-
@חכם-בלילה אם תשאב אותו מהמכשיר תקבל את אותו מצב כי תשאב את האפליקצייה התקולה.
@שמואל-הסיני יש לי את האפליקציה המקורית בגיבוי
-
@שמואל-הסיני יש לי את האפליקציה המקורית בגיבוי
@חכם-בלילה זה לא עוזר לך! אין לך איך להכניס אותה לתוך המחיצת "סופר" הדרך להכניס אותה פנימה זה רק דרך המכשיר וכיוון שהוא לא עובד זה לא יעבוד לך ולכן אתה צריך לצרוב "סופר" אחר תענה על מה ששאלתי אוך למעלה.
-
@חכם-בלילה זה לא עוזר לך! אין לך איך להכניס אותה לתוך המחיצת "סופר" הדרך להכניס אותה פנימה זה רק דרך המכשיר וכיוון שהוא לא עובד זה לא יעבוד לך ולכן אתה צריך לצרוב "סופר" אחר תענה על מה ששאלתי אוך למעלה.
@שמואל-הסיני
כרגע זה לא חסום -
אשמח אם מישהו התנסה ברוט ובכל התהליך (פתיחת בוטלאודר צריבת אימות חתימה אח"כ ניסיון להשריש את הבוט) לנגן M393 PRO אנדרואיד 13 או שהוא חושב שיכול לעזור,
נכתב על הנגן בפורום כאן,
וא''כ אשמח אם יוכל לשתף,למי שרוצה לקנות לשים לב שבקישור למעלה אין מגן אחורי, אלא רק בקישור הזה למרות שזה קצת מוזר איך יש רק לחנות אחת... , קרדיט ל @עד-הניצחון
וגם כתוב לי על המכשיר 600 MA
@רפי1 @החפץ-בעילום-שם-0 @שלמה-רביב @דובי-ג , ולכל מי שיכול לעזור@פבב-הראשון כתב בבקשה | רוט לנגן M393 PRO:
למי שרוצה לקנות לשים לב שבקישור למעלה אין מגן אחורי, אלא רק בקישור הזה
חבל שראיתי רק עכשיו
כששאלתי אותך אמרת שאין הבדל בקישורים -
@שמואל-הסיני
כרגע זה לא חסום@חכם-בלילה
מה שמשנה זה לא מה היה המצב אלא מה אתה רוצה שיהיה
אם אין לך בעיה שיהיה חסום אתה יכול פשוט לצרוב את מחיצת הסופר שהעלה אלוף תימן ותרוויח פעמיים גם חסום וגם עובד!!
אם יש לך בעיה עם חסום או שאתה רוצה לחסום לבד צור איתי קשר ואני ינסה להעלות לך או שיש ל @אלוף-תימן את זה כבר בדרייב.