בקשה | בקשת יוזר דאטא
-
@RearmostPant23
זה כמעט הגיע לחצי ואני רואה שזה מכווץ זה זה חצי אז עשיתי מחדש -
@נוחעם-FM נסיתי סתם לעשות ReadBack וזה השגיע

זה אומר שזה לא מערכת השבבים הנכון?
בעצם הסראטר הזה לא ריק@RearmostPant23 כתב בבקשה | בקשת יוזר דאטא:
!>זה אומר שזה לא מערכת השבבים הנכון?
בעצם הסראטר הזה לא ריקהוא אכן כותב שהנגן שלך המעבד שלו אינו MT6765
מי אמר לך שזה אותו נגן?
-
@RearmostPant23 כתב בבקשה | בקשת יוזר דאטא:
!>זה אומר שזה לא מערכת השבבים הנכון?
בעצם הסראטר הזה לא ריקהוא אכן כותב שהנגן שלך המעבד שלו אינו MT6765
מי אמר לך שזה אותו נגן?
@נוחעם-FM התמונה ניראה דומה לנגן שלי ואני התלאבתי

-
@נוחעם-FM התמונה ניראה דומה לנגן שלי ואני התלאבתי

-
@RearmostPant23 תמונה זה לא מספיק...
יש לך דרך לפאסטבוט? אם כן זכור לי שיש פקודה שאיתה אפשר לראות איזה מעבד יש לך.
@נוחעם-FM כתב בבקשה | בקשת יוזר דאטא:
אין לי דרך, אפשר אולי עם mtkclient? ואגב יש לי סקריפט שהמטרה שלו זה להגיד איזה מעבד יש לנגן
-
@נוחעם-FM כתב בבקשה | בקשת יוזר דאטא:
אין לי דרך, אפשר אולי עם mtkclient? ואגב יש לי סקריפט שהמטרה שלו זה להגיד איזה מעבד יש לנגן
@RearmostPant23 לצערי הרב לא מכיר mtkclient
אבל ג'מיני טוען לי שברגע שהיא מזהה את המכשיר היא כותבת איזה מעבד יש לו
אני מבין, נראה שהכוונה שלך היא לכלי שנקרא MTK Client (או mtkclient), שלפעמים נהגה או נכתב בטעות כ-"Kotline" או "Klient" בגלל הדמיון בצליל. זהו כלי חזק מאוד שמשמש טכנאים ומשתמשים מתקדמים (במיוחד בתחום הנגנים והמכשירים הכשרים) לצריבת גרסאות, גיבויים ופתיחת נעילות במעבדי מדיה-טק (MediaTek).בניגוד ל-ADB שעובד כשהמכשיר דולק, MTK Client עובד כשהמכשיר כבוי ונמצא במצב צריבה (BROM Mode).כדי לדעת איזה מעבד יש לך דרך הכלי הזה, עליך להריץ את פקודת הזיהוי הבסיסית.הפקודה לזיהוי המעבד ב-MTK Clientאם הכלי מותקן אצלך בשורת הפקודה (גרסת ה-Python), הפקודה היא:$$python\ mtk\ printgpt$$או לפעמים פשוט:$$python\ mtk\ payload$$איך זה עובד?אתה כותב את הפקודה ב-CMD (בתיקייה של הכלי) ולוחץ Enter.הכלי יכתוב "Waiting for device".אתה מחבר את הנגן למחשב כשהוא כבוי לגמרי, תוך כדי לחיצה על אחד הכפתורים (בדרך כלל כפתור הווליום, תלוי בדגם).ברגע שהכלי מזהה את הנגן, הוא יפלוט שורות מידע. אחת השורות הראשונות תהיה:Device is ... [MT67xx] (למשל MT6580 או MT6735). זהו דגם המעבד שלך.חשוב לדעת: שימוש ב-MTK Client הוא מורכב יותר ומסוכן יותר משימוש רגיל, כיוון שהוא מתעסק עם הרכיבים הכי עמוקים של המכשיר. אם המטרה היא רק לדעת איזה מעבד יש, השיטה הקודמת (ADB) בטוחה יותר, אך MTK Client נותן זיהוי ודאי גם אם המכשיר נעול או לא עולה.
-
@RearmostPant23 לא יודע אם זה רלוונטי עדין? אבל שלחתי לך את הסופר.
-
@RearmostPant23 לא יודע אם זה רלוונטי עדין? אבל שלחתי לך את הסופר.
@בסדבסד תודה,
אני כבר מורידהורדתי -
למישהו יש את הנגן הזה יוכול להביא לי את היוזר דאטא שלו
https://he.aliexpress.com/item/1005009818144266.html@בסדבסד כתב בבקשה | בקשת יוזר דאטא:
למישהו יש את הנגן הזה יוכול להביא לי את היוזר דאטא שלו
https://he.aliexpress.com/item/1005009818144266.htmlנחזור לנושא המקורי מישהו יכול לעזור בענין