מדריך | נפל לכם הטלפון למים? כנס>>> ונסה להציל את הטלפון
-
אני יודע שיש על זה הרבה דרכים, מדריכים, וניסיונות
אז אני כתבתי את המדריך הזה לאט לאט בשיקול הדעת, וגם בררתי את זה, ולא כתבתי סתם,אז באו ונתחיל:
דבר ראשון שזה קורה לא להפעיל את הטלפון
לנתק את הסוללה מהטלפון, (כי זה עלול לגרום לקצר)
נתחיל עם הדרך שאני משתמש בא הרבה (ושל רוב המעבדות) לפרק את הטלפון בצורה זהירה, כל החיבורים הנתיקים לנתק (מסך,שמע,טאצ') לעבור על כל הטלפון עם מברשת שיניים\מקל אוזניים טבולים באלכוהול, בעיקר בחיבורים השונים, לחכות כ2 דקות, ולחזור על הפעולה.לחכות לייבוש מלא ולהחזיר הכל.
במקרה של מקלדת מקשים אפשר להסיר את המדבקה הלבנה עם המגענים, ולעבור שם גם עם אלכוהול.לוודא ששמים את המדבקה במקום טוב עם הצד הדביק כלפי מעלה,כי אתם אמורים להזיר את זה למקום.
מה לא לעשות:
בשום אופן לא לשים במלח כיון שהוא מאכל את ההלחמות
אחרי כל זה יש סיכוי טוב שהטלפון יחזור לקדמותו...לא הלך?? יש עוד סיכוי שזה יחזור לחיים שלו,
נסה לייבש את המכשיר איכשהו במייבש שיער, לשים אותו על הסוללה בן לילה, לשים אותו במקום חם למשך כמה ימים וכו '.
אולי אחרי זה הטלפון יעבוד בלי בעיות.
אמנם, כפי שמראים בפועל, חלק הארי של הטלפונים שהגיעו לתיקון נחשף בעבר למים (על כך מעידים כתמים חלודים בפנים, חמצון, פיקדונות וכו '), ומי יודע מדוע הטלפון באמת נכשל הפעם. בכל מקרה, ניתן לטעון שהמים שהגיעו לשם הם שמילאו "תפקיד" לא קטן.
בכל המקרים של חדירת לחות מתחת למארז הטלפון, יש צורך לייבש ולנקות את המכשיר.
אחרת, הטלפון עלול להפוך ללא פעיל בחלקו או לחלוטין.
הרשו לי להדגיש שזה אפשרי, לא נדרש.
אך תהליך החמצון (החלודה) יכול להימשך זמן רב, ואי אפשר לומר כיצד יתנהג הטלפון למחרת או בעוד חודש.
ככל שעבר יותר זמן מרגע כניסת הלחות, כך יש פחות סיכוי שהטלפון יפעל באופן מלא במקרה של תקלה.
ויש כאלה שממליצים גם על אורז ישר שהמכשיר נופל למים ליום יומיים שלמים, (אבל גם יש כאלה שאומרים שזה פחות טוב)אני יודע שהרבה יחלקו עלי, אבל אבקש מכל לשון של בקשה לא להגיב כאן, אלא כאן
אני עבדתי על המדריך הזה הרבה מאוד זמן,
אשמח להערות והארות
מברך את כולכם שלעולם לא תצטרכו להשתמש במדריך

בהצלחה מרובה