בעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!
-
תודה רבה רבה, ויישר כח
@נוחעם-FM כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
להוריד סקאטר מאתרים להורדת סקאטרים - תחפש בגוגל
scatter file mt6737תתקן שלא יהיו טעויות
המעבד הוא MT6739@נוחעם-FM כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
לפתוח בוטלאודר
אם מופיע לי באפשרויות למפתחים- מתג - ביטול נעילת OEM ואני מפעיל אותו - זה לא הפתיחת בוטלואדר??
@דודי-ענהאל אני חושב שזה לא מספיק צריך לפתוח עם fastboot אם יש לך מקשי ווליום או עם mtkclient אם אין
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
אז תעשה רוט. זה ממש בקטנה.
לא צריך בוטלואדר. לא צריך ביטול אימות avb@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
לא צריך בוטלואדר. לא צריך ביטול אימות avbאני לא חושב שזה קשור למעבד.
-
@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
@מישהו12 כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
מעבד - שאלתי בשביל לדעת שזה לא קוולקום שקשה לערוך אותו. והאם אפשר לשאוב לו גירסא..
בכללי אנדרואיד 8 לא צריך לפתוח בוטלואדר -
@מישהו12 כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
מעבד - שאלתי בשביל לדעת שזה לא קוולקום שקשה לערוך אותו. והאם אפשר לשאוב לו גירסא..
בכללי אנדרואיד 8 לא צריך לפתוח בוטלואדר