עזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי
-
@AMDesign שום שינוי
@מגנוס-קרלסן הפעלתי את sp flash בחרתי את הscatter של הגרסא ששאבתי בהתחלה, אבל אני לא רואה את vbmeta ברשימה?
-
@מגנוס-קרלסן הפעלתי את sp flash בחרתי את הscatter של הגרסא ששאבתי בהתחלה, אבל אני לא רואה את vbmeta ברשימה?
@AMDesign תעלה צילו"מ
(כנראה שבסקאטר לא רשום התמיכה של הvbmeta) -
@AMDesign תעלה צילו"מ
(כנראה שבסקאטר לא רשום התמיכה של הvbmeta) -
@AMDesign תוריד את הקבצים האלו ותצרוב אותם
-mt6765_android_scatter.txtיש כאן גם סקאטר - תשתמש בו
-
@AMDesign תוריד את הקבצים האלו ותצרוב אותם
-mt6765_android_scatter.txtיש כאן גם סקאטר - תשתמש בו
@מגנוס-קרלסן למה בגרסא ששאבתי אין את הקבצים האלו, יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בחילוץ המחיצות ב WwR, לא עדיף שאשתמש בקבצים שנשאבו מהמכשיר שלי, שלא יהיה בעיות תאימות, הבנתי שיש כמה סוגים של M36 (חדש, ישן וכו')?
אני מקווה שלא שגעתי יותר מדי א"כ, אני ימשיך בהזדמנות אחרת
-
@מגנוס-קרלסן למה בגרסא ששאבתי אין את הקבצים האלו, יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בחילוץ המחיצות ב WwR, לא עדיף שאשתמש בקבצים שנשאבו מהמכשיר שלי, שלא יהיה בעיות תאימות, הבנתי שיש כמה סוגים של M36 (חדש, ישן וכו')?
אני מקווה שלא שגעתי יותר מדי א"כ, אני ימשיך בהזדמנות אחרת
@AMDesign זה מהחדש
-
@AMDesign כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
אי אפשר לשכפל את הגיבוי ולערוך אותו דרך המחשב ואז כביכול יש לי גרסא מותאמת?
אפשר. אבל עריכה דרך המכשיר פשוטה בהרבה.
אם א"א דרך המחשב אז אחרי שאני עושה את מה שכתב שניאור, איך אני שומר את הגרסא במחשב כך שאוכל לצרוב על כמה מכשירים?
מגבה כמו שגיבית את הקושחה המקורית
יש דרך להטמיע את הזיהוי פנים כמו במדריך הזה בגרסא עצמה?
ממחקר קטן שעשיתי בעבר זה כנראה אירוע מורכב מאוד, אבל לא התעמקתי
בהחלט אעבור על זה
בהצלחה חבר

בלי נדר, אני כאן ועוד הרבה חבר'ה שאוהבים לעזור -
@מישהו12 כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
הוא יכול לצרוב יוזר דאטה מוכן עם המודולים
@פראירי כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
@מישהו12 כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
הוא יכול לצרוב יוזר דאטה מוכן עם המודולים
נכון אבל זה לא יהיה אפליקציית מערכת - נפק"מ לאיפוס
-
הפעלתי את sp flash בחרתי את הscatter של הגרסא ששאבתי בהתחלה, אבל אני לא רואה את vbmeta ברשימה?
נראה לי שהבנתי מה הייתה הבעיה, (היה חסר סיומת IMG בקבצים), והיה צריך לשנות בסקאטר את ה file name של vbmeta, וב is_download לסמן true, צדקתי?
עכ"פ האם צריך לצרוב לשני הסלוטים או רק A?(GPT המליץ לא לצרוב VBMETA עם SP, לעשות עם פאסטבוט, להקשיב לו?)
-
הפעלתי את sp flash בחרתי את הscatter של הגרסא ששאבתי בהתחלה, אבל אני לא רואה את vbmeta ברשימה?
נראה לי שהבנתי מה הייתה הבעיה, (היה חסר סיומת IMG בקבצים), והיה צריך לשנות בסקאטר את ה file name של vbmeta, וב is_download לסמן true, צדקתי?
עכ"פ האם צריך לצרוב לשני הסלוטים או רק A?(GPT המליץ לא לצרוב VBMETA עם SP, לעשות עם פאסטבוט, להקשיב לו?)
כן
עכ"פ האם צריך לצרוב לשני הסלוטים או רק A?
לכוראה יספיק רק A, אם לא יעבוד…
(GPT המליץ לא לצרוב VBMETA עם SP, לעשות עם פאסטבוט, להקשיב לו?)
אני תמיד ככה עושה… (דרך פאסבוט)
-
@מישהו12 התקדמתי עם הרוט, עכשיו אני לא מצליח לתת הרשאת כתיבה, הסתבכתי קצת עם ro2rw (וגם אני קצת מפחד משימוש בו),
(אגב המדריך הזה לא צריך הרשאות כתיבה??)
עריכה : אולי @שניאור-שמח יוכל גם להסביר?לשלב הבא אני רוצה כמובן להסיר וויפי, כרום, google play, להוסיף אפליקציות לpreinstall, להחליף לאנצ׳ר ולשים רקע עם חותמת, להחליף bootanimation, להסיר רוט בסוף, לשמור גרסא שאוכל לצרוב על עוד מכשירים, ונראה לי שזהו לבנתיים, מקווה שלא הגזמתי, ושאלו לא דברים מסובכים ומסוכנים מדי.....
אגב, אאל״ט ראיתי פה בפורום דרך לבטל את ההסתרה האוטומטית של navigation bar ועכשיו אני לא מוצא, אם מישהו יוכל להפנות אותי, אם התבלבלתי ואין כאן בפורום כזה דבר, אם יש דרך לסדר את זה?