בקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט
-
@שלמה-רביב
לא הבנתי למה לא הצלחת לסדר את ההודעה שזה הצליח לאחרים שמביין לצרוב?
תעשה תנאי שהdone ישוחרר רק לאחר הפלט של סיום הצריבה@פראירי כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
@שלמה-רביב
תעשה תנאי שהdone ישוחרר רק לאחר הפלט של סיום הצריבהאני ינסה אבל אני לא מדבר רק על הצריבה אלא על הכניסה לפסטבוט וכ"ו
@פראירי עשיתי את מה שאמרת ובאמת זה עובד הרבה יותר טוב אני יסיים לסדר עוד כמה דברים ויעלה את התוכנה המעודכנת בקרוב ב"נ
-
@שלמה-רביב הנגן לא מופעל מחדש ונתקע לי על מצב fastboot
אין לי מושג מה זה... אבל זה מה שכתוב
איך מוציאים אותו מזה?
עריכה: הסתדרתי - אבל הרוט לא בוצע - מה לעשות?@מייבין-במקצת כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
איך מוציאים אותו מזה?
עריכה: הסתדרתימה קרה שזה היסתדר?
- אבל הרוט לא בוצע - מה לעשות?
איפה נתקעת?
-
@פראירי כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
@שלמה-רביב
תעשה תנאי שהdone ישוחרר רק לאחר הפלט של סיום הצריבהאני ינסה אבל אני לא מדבר רק על הצריבה אלא על הכניסה לפסטבוט וכ"ו
@פראירי עשיתי את מה שאמרת ובאמת זה עובד הרבה יותר טוב אני יסיים לסדר עוד כמה דברים ויעלה את התוכנה המעודכנת בקרוב ב"נ
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
@פראירי כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
@שלמה-רביב
ה"ה
-
@מייבין-במקצת כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
איך מוציאים אותו מזה?
עריכה: הסתדרתימה קרה שזה היסתדר?
- אבל הרוט לא בוצע - מה לעשות?
איפה נתקעת?
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
מה קרה שזה היסתדר?
ניתקתי את הנגן מהמחשב וכביתי - וזה עזר
ולגבי הרוט - אני קצת מפחד - מעדיף לדחות את זה -
מה קרה שזה היסתדר?
ולגבי הרוט - אני קצת מפחד - מעדיף לדחות את זה@מייבין-במקצת כתב בבקשה | תגובות לתוכנה מטורפת לביצוע רוט בקלות למתחילים!! קבלו את MTK Ultimate Tool!!:
מה קרה שזה היסתדר?
ולגבי הרוט - אני קצת מפחד - מעדיף לדחות את זהזה כבר בחירה שלך אל תכתוב זה לא עובד...
בכל מקרה אם תירצה עזרה עזרה ברוט אני כאן -
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
וואו תוכנה מטורפת שנים חיכיתי לזה...
תודה @שלמה-רביב האלוף!!!!!!!!!!1 -
תודה @שלמה-רביב האלוף!!!!!!!!!!1@מטען-נייד כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים - MTK Ultimate Tool:
תודה @שלמה-רביב האלוף!!!!!!!!!!1שמח לשמוע
יש בקשות לשיפור? -
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
עידכון מטורף לתוכנה!
לחצו כאן כדי לראות את העידכונים
-
וואו תודה ענקית...
@שלמה-רביב האלוף...
מחכים לעוד... -
@מטען-נייד כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים - MTK Ultimate Tool:
קל רוט זה נשמע אחלה שם
אני רוצה משהו שיהיה יותר קשור להכשרה כיהתוכנה באה להכשיר
יש למישהו רעיון? -
@מטען-נייד כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים - MTK Ultimate Tool:
קל רוט זה נשמע אחלה שם
אני רוצה משהו שיהיה יותר קשור להכשרה כיהתוכנה באה להכשיר
יש למישהו רעיון?@שלמה-רביב תשאל את gpt
-
@שלמה-רביב תשאל את gpt
@RearmostPant23 מטרת הפורום היא לתת תשובה מדויקת ומקצועית לשואל על-פי המידע והניסיון האישי של המשתמשים העונים, ולכן אין להגיב לשואל במענה ממנוע בינה מלאכותית כמו "צ'אט GPT" וכד', השואל יכול לעשות זאת בעצמו ולא לשם כך הוא פתח את הנושא, כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה, בפרט אם זה עם המון מלל או אימוג'ים.
-
@RearmostPant23 מטרת הפורום היא לתת תשובה מדויקת ומקצועית לשואל על-פי המידע והניסיון האישי של המשתמשים העונים, ולכן אין להגיב לשואל במענה ממנוע בינה מלאכותית כמו "צ'אט GPT" וכד', השואל יכול לעשות זאת בעצמו ולא לשם כך הוא פתח את הנושא, כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה, בפרט אם זה עם המון מלל או אימוג'ים.
@מגנוס-קרלסן אני אומר לו מניסיון שכל מה שקשור לטקסט gpt זה כלי מצויין ואני ממליץ לו לנסות להשתמש בכלי הזה
-
@מגנוס-קרלסן אני אומר לו מניסיון שכל מה שקשור לטקסט gpt זה כלי מצויין ואני ממליץ לו לנסות להשתמש בכלי הזה
@RearmostPant23 כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים - MTK Ultimate Tool:
לא היצלחתי להפיק משהו טוב עם AI
אני רוצה שם קליט שנשמע מיקצועי אולי בענגלית משהו -
תודה רבה על התוכנה
אולי אפשר להוסיף אפשרות לבדיקה מה המצב של המכשיר האם הבוטלואדר פתוח כבר והאם יש כבר רוט למכשיר