שיתוף | קו תמלול שנשלח למייל דרך מודלים מתקדמים של ג'מיני כולל יצירת קריינות ממוחשבת ועוד..
-
התקלה תוקנה בס"ד ויש גם שידרוגים והפעלה ראשונית פשוטה יותר כל מי שניסה לפני כן ולא הצליח מוזמן לנסות שוב, אשמח למי שיעלה לכאן רשמים מהשימוש או למי שישלח לי למייל הצעות לשיפור או באגים לתיקון. בהצלחה.
ניסיתי גם אני את כל השלבים והוא מגדיר את כל השלוחות אבל זה לא עובד ולא שולח לי מייל
-
שימו לב להפעיל בגוגל קלואוד את השירות שהזכרתי למעלה (Generative Language API זה גישה למודלי הבינה המלאכותית של גוגל) ולמי שמעוניין גם בהקראה גם את השירות השני שהוזכר למעלה ולהכניס פרטי תשלום ולאשר את כל החלוניות שעולות שקשורות לתשלום

לדוג' זה,
ייתכן שייגבה מהאשראי סכום מסוים ע"מ לוודע שהוא תקין ולאחר כמה ימים הוא יוחזר לחשבון, שימו לב ששלשה חודשים ראשונים השימוש בחינם ולאחמ"כ השימוש כרוך בעלות לפי שימוש אך רק בכמות שימוש גדולה ויש לעקוב אחר החיובים.
אשמח אם תעדכנו כאן אם מישהו ניסה ולא הצליח כי אצלי זה עובד מצויין בדיוק לפי ההוראות שכתבתי כאן.
בהצלחה. -
שימו לב להפעיל בגוגל קלואוד את השירות שהזכרתי למעלה (Generative Language API זה גישה למודלי הבינה המלאכותית של גוגל) ולמי שמעוניין גם בהקראה גם את השירות השני שהוזכר למעלה ולהכניס פרטי תשלום ולאשר את כל החלוניות שעולות שקשורות לתשלום

לדוג' זה,
ייתכן שייגבה מהאשראי סכום מסוים ע"מ לוודע שהוא תקין ולאחר כמה ימים הוא יוחזר לחשבון, שימו לב ששלשה חודשים ראשונים השימוש בחינם ולאחמ"כ השימוש כרוך בעלות לפי שימוש אך רק בכמות שימוש גדולה ויש לעקוב אחר החיובים.
אשמח אם תעדכנו כאן אם מישהו ניסה ולא הצליח כי אצלי זה עובד מצויין בדיוק לפי ההוראות שכתבתי כאן.
בהצלחה.@ARISH אני שמתי מפתח שקיבלתי מגוגל AI סטודיו - זה טוב?
-

לדוג' זה,
בהצלחה. -
@ARISH
ובכן כפי שכתבתי לך מספר פעמים עשיתי הכל בדיוק כמו ההוראות
ולא עבד בכלל!
אשמח לעזרה [אפשר גם במייל]
תוכל להשתמש בAPI של ימות שלי כדי לבדוק אם אתה מצליח... -
התקלה תוקנה בס"ד וכעת זה עובד גם עם גוגל סטודיו וגם עם גוגל קלואוד לאחר הפעלת השירותים המתאימים
@ARISH צריך לעדכן את זה? או שזה מתעדכן לבד?
-
@ARISH צריך לעדכן את זה? או שזה מתעדכן לבד?
@מייבין-במקצת אין צורך לעדכן תנסה ותכתוב כאן את התוצאה
-
@מייבין-במקצת אין צורך לעדכן תנסה ותכתוב כאן את התוצאה
@ARISH הוא עדיין אומר "אין מענה משרת ה-API"
-
התקלה תוקנה בס"ד וכעת זה עובד גם עם גוגל סטודיו וגם עם גוגל קלואוד לאחר הפעלת השירותים המתאימים